Erotisk novelle podcast. Lustnoveller 2019-07-18

Erotisk novelle podcast Rating: 8,5/10 1853 reviews

Erotisk noveller

erotisk novelle podcast

Vores forhold er stadig så nyt, at jeg bruger store mængder energi på at levere et så forskønnet billede af mig selv som muligt. Jeg ved ikke, om det er for at trække tiden ud, eller fordi jeg har brug for at fordøje det faktum, at vores aftale — som jeg har ventet på med spænding — endelig er en realitet, men da du har sat dig ned, får jeg trang til gå på toilettet, og jeg mumler til dig, at jeg skal tisse. Novellerne er af forskellig karakter, nogle er saftige, nogle er tørre og andre går over dine grænser! Det eneste, min opmærksomhed er rettet mod, er din hånd på mit inderlår, og hvordan jeg får dig til at flytte den ind mellem mine ben. Jeg trækker den ankellange sorte bomuldskjole op om lårene for at få lidt luft til benene, inden jeg lægger dem over kors. Du prikker med din pegefinger dér, hvor du har lagt dine nøgler og solbriller.

Next

Erotiske noveller!

erotisk novelle podcast

Du griber om det med begge hænder, mens du gennemstirrer mig. Da hun stod på altanen, der hørte til deres ferielejlighed. Han sad i en stol med lukkede øjne og spredte ben. Hør deres historier og få mulighet. Først nu lægger jeg mærke til, hvor mange mennesker der er kommet til, og som sidder tæt i grupper omkring os. Panelet i Ernæringspodden består Mimmi Granli og klinisk ernæringsfysiolog Anne Marie Skjølsvik. Jeg kæmper for at holde øjenkontakten, men giver op, og i et kort sekund ser jeg væk for at undgå følelsen af at være total gennemsigtig.

Next

Erotisk novelle: Backgammon

erotisk novelle podcast

Da hun lagde bladet fra sig, havde han retttet det til et punkt mellem hendes ben. Tania såg sig tveksamt om. Men vi er lige så meget til mænd. Inden jeg cyklede fra Bellevue, samlede jeg mit våde hår med en kuglepen oppe på hovedet. Pludselig kan jeg høre min vejrtrækning være ufrivillig tung og mærke en svag sitren i mine hænder.

Next

Längtan

erotisk novelle podcast

Nu sad han i en liggestol og betragtede hende. Tristan Taormino, The Heart, Bret Easton Ellis podcast, The Vixen Hour, The Pleasure Mechanics og Kinky Salon Confessions. Kvinder er mere auditive, så det forsøger vi at ramme med vores fortællinger. Jeg tager skoene af og strækker vristen. Jeg er nødt til at gøre det lidt forsigtigt. Programleder er Øyvind Arntsen og Jan Henrik Ihlebæk.

Next

Erotiske Noveller! Juntafil podcast

erotisk novelle podcast

Jeg slipper åbenbart ikke for at ydmyge mig selv. Hurtigt flyttede hun bikinien på plads, men hun var sikker på, at han havde set det, for han smilede smørret, tydeligvis godt underholdt, og fortsatte med at betragte hende, skamløst udfordrende. Vi får besøk av Cathrine som er forfatter og gir deg tips til hvordan en erotisk novelle bør være og til hvordan du kan komme i gang med å skrive. Jeg er ikke nogen spiller, men har altid elsket lyden af terninger i et raflebæger. Jeg forsøger med et akavet vrid i hoften at få dig til at bevæge fingeren, men du er åbenbart fast besluttet på at lade hånden hvile, hvor den er. Min krop noterer smerten, men mine tanker fokuserer kun på dig, og i min iver skubber jeg klodset til bordet, så mit glas er lige ved at vælte. Klokken er altid over tolv og ingen børn bør høre med, for her bliver der ikke brugt nogen form for prævention.

Next

Lustnoveller

erotisk novelle podcast

Er du mere til lige på og hårdt, kan du klikke ind på, hvor de mange saftige sexbreve, skrevet i De grå sider fra rapport-stilen, bliver læst højt. Og i tillegg til dette blir det som alltid spørsmål og svar om sex, kropp og følelser! Jeg ånder lettet op over, at de stadig ser lige så rene ud, som da jeg iførte mig dem for et par timer siden. Hva gjør at noen mennesker klarer å presse seg til det ytterste, gå dypt inn i seg selv og hente krefter og vilje til å fortsette der de fleste ville gitt opp? Mine øjne er hæftet til en særlig kraftig blodåre, der løber fra din håndryg op langs oversiden af din underarm. Desuden er der både nogle temaer, jeg gerne vil dække, og også ofte events og spændende mennesker, der dukker op, som jeg så lige ser muligheden for at lave en podcast med, siger Kate Lis, der lytter eget til Savage Lovecast, The Guilty Feminist, Sex out loud w. Da du krydser gaden, har du endnu ikke fået øje på mig. Uden at kigge på trusserne tager du om dem med tommel- og pegefinger og mærker stoffet mellem fingrene, mens du tilbagelænet betragter mit terningekast. Du må gerne vinde det her spil, og jeg er ligeglad med det, du prøver at forklare mig.

Next

Längtan

erotisk novelle podcast

Mens jeg tømmer blæren, inspicerer jeg mine trusser. Han satte sig foran hende, stak en finger op i hende og masserede roligt hendes klitoris, som om han aldrig bestilte andet, sænkede så hovedet og begravede det i hendes skød. Hun kunne flytte sig de få meter, give efter for lysten og glide ned over ham. Jeg tør ikke andet — endnu — for jeg vil vældig gerne have, at du bliver ved med at finde mig interessant. Så programmet er ikke tænkt som erotisk stimulerende, men som oplysende - både om seksuelle emner og også portrætter og reportager fra de seksuelle landskab. Du slukker motoren, står ud af bilen og låser den.

Next

De Lyriske Lagner

erotisk novelle podcast

Her er der kælet for produktionen med skuespillere, der læser op, ligesom lyddesignere sørger for en lækker lytteoplevelse. Forhåbentlig bliver det med Sebastian Solo, der laver fetichfilm, eller en anden i den dur. Hver dag bringer De Lyriske Lagner en erotisk novelle oplæst til deres fornøjelse, hvem der oplæser, hvordan der bliver oplæst og hvor længe der bliver oplæst vil variere fra gang til gang. De læste blandt andet en utal af erotiske historier, skrevet af almindelige danskere på forskellige online fora. Vi har forsøgt med nogle forskellige ting, som man kan høre i podcastene, bl. Hun ignorerede ham og læste videre. Her sidder Laura Mølgaard Tams og Eini Carina Grønvold med.

Next

De Lyriske Lagner

erotisk novelle podcast

Vi får besøk av Cathrine som er forfatter og gir deg tips til hvordan en erotisk novelle bør være og til hvordan du kan komme i gang med å skrive. Du slår en toer og en femmer og betænker dig næsten ikke, før du flytter dine første brikker og rækker mig raflebægeret. Bagefter havde hun siddet et øjeblik på altanen, mens hjertet hamrede vildt, inden hun var gået ind på badeværelset og havde taget et langt, varmt bad. Jeg kan da ikke have mine trusser liggende fremme dér til offentligt skue …. Musklerne i hans højre arm bevægede sig i takt med hånden. Og i tillegg til dette blir det som alltid spørsmål og svar om sex, kropp og følelser! Du stirrer en voldsom skam frem i mig og fastholder mit blik i noget, der føles som en evighed uden at slippe taget om mit håndled. Det er tredje gang, vi spiller, siden du — en af de første gange, vi mødtes — lærte mig reglerne, og det ville være en overdrivelse at påstå, at jeg mestrer spillet.

Next

Erotiske Noveller! Juntafil podcast

erotisk novelle podcast

Allt hade varit så underbart skönt och ljudet som nått henne hade fått henne tillbaka till verkligheten och all kontroll hon hade släppt. Men asfalten er varmere, end jeg havde forventet, og jeg trækker fødderne forskrækket tilbage. Hjärtat dunkade ännu dubbla slag. Grundliggende er det lidt unaturligt at omformulere 'og så kom jeg, men det er ret nødvendigt, når man laver erotiske podcast. Det er nemt at kalde os feminister, fordi vi gerne vil fortælle om sex på en måde, som kvinder gerne vil høre om det. Hun valgte en liggestol tæt på poolen og vendte den mod solen, smed strandtasken på den og satte sig på badehåndklædet med fødderne i vandet.

Next