Erotke. Erotske prièe 2019-07-18

Erotke Rating: 9,5/10 1139 reviews

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotke

Bila je crnka, visoka skoro kao i ja, bujnih grudi i isto takve stražnjice, te malog trbušèiæa. Dok sam joj gurao prste u šupak drugom rukom sam se skidao i uskoro se oslobodio hlaèa i gaæa, te sam sad skinuo majicu i gol stajao izmeðu Sanjinih raširenih nogu sa napetim kurcem koji se lagano klatio. Kad smo došli u garderobu skinuli smo se, uzeo sam je u naručje i odnio pod tuš, ljubili smo se dok sam prstima istraživao njenu pičku, a ona natezala moj kurac koji je već bio jako tvrd. Sjedili smo i pijuckali kavu, te polako sa opæih tema prešli na one privatne i uskoro sam saznao da je solo veæ par mjeseci, a i ono malo frajera koje može naæi su na inteligenciji klinaca u vrtiæu. Klinci su nam išli zajedno u vrtić, moj i njen sin. Sa obzirom da vise nista nije radilo, odlucili smo se provozat okolnim mjestima i tamo smo vidli mjesto gdje bi mogli stati i zabavljati se dalje. Uglavnom, nisam uspjevao zadržati neku vezu duže od dva mjeseca, a sad kad su došli praznici bio sam bez cure, te sam se spremao za ljeto na moru u nadi da æu nešto naæi na obali.

Next

Erotske priče

erotke

Tagovi: Лина и ја возврати услугата, па се наместиа така што да можат најлесно да се задоволуваат една со друга. Pogledao sam ju i upitao: - Jesi sigurna u to? Inaèe ovdje ne prolazi mnogo vozila, jer se svi služe autocestom. Ukoliko imaš svoju erotsku priču i želiš da je objavimo slobodno je možeš kao član objaviti unutar Novčanika, te ćemo je mi pregledati i dodati u našu kolekciju erotskih priča. Pred kraj radnog vremena došao je po pazar i kad je ušao samo je zavukao ruku u hlače i izvukao svoju mašineriju. Povukla sam mu glavu prema mojim preponama, zabadajući njegovo lice u moju rupu, koja se od same pomisli grčila od užitka. Svi smo se palili na profesoricu matematike. Odličan je profesor I kao osoba, zaista je veoma fina.

Next

Moja ujna

erotke

Spustio sam ruku u njeno meðunožje, a ona je samo raširila noge, pa sam prstima ušao u njenu picu. Tagovi: Zvao se Jasmin imao je dvadeset i tri godine i u Tivtu je radio kao liftboj u jednom od hotela. Baš smo se sprijateljili i zafrkavali. Zastenjala je od zadovoljstva dok sam ju jebao prstima u guzu. Jedan dan mi šef kaže da će mi nju dati u moju smjenu radi svadbe, pošto su mi dvije pomoćne kuharice otišle na bolovanje. U jednom trenutku stavio se svoje ruke oko moga struka i počeo nešto nalik na ples, uzvratila sam mu mrdanjem kukova i uvijanjem. Imam 32 godine i iz Podgorice sam.

Next

Erotske priče

erotke

Nije se obazirao na to, nastavio je udarničko tucanje, sve dok mi nije napunio, ovoga puta guzu, supermom. Ponudila me sa kavom dok se moje èudovište nastavilo zabavljati u igraonici sa još dvoje djece koji su bili na cjelodnevnom boravku. Duboko je disala tako da su se velike sise hipnotizirajući ga nadizale i spuštale iznad ravnog glatkog trbuha. Na kraju smjene, već je bilo oko 2 ujutro, kad je ostalo osoblje iz kuhinje otišlo, a ja se dogovorio sa konobarima za ostatak od svadbe, krenuli smo u garderobu. Prošlo mi je kroz glavu šta bih mogla njime danas da uradim. Na poslu uopæe nismo komunicirali osim poslovnog dijela. S obzirom na godine nismo shvaæali da smo sami krivi za gluposti koje smo radili i da bi na tim greškama, kao, trebali uèiti i ne ih ponavljati.

Next

Erotske prièe

erotke

Imao sam nekih problema sa gradivom pa sam je zamolio da jednom poslije nastave ostavi trenutak vremena da mi malo detaljnije objasni gradivo. Drugom rukom sam mu obuhvatila muda. Kupila sam krastavac I zaputila se … Šest meseci sam išla na privatne časove engleskog jezika kod gospođe Jelene. To je bilo iznenaðenje i za nju, jer su obièno roditelji zaštitnièki nastrojeni prema svojoj djeci. Bio je totalna suprotnost mom mužu. Otvaram ih i u čudu ugledam Danijelu. Upitale su da li je slobodno, pa kad sam rekao da je, zavalile su se kraj mene.

Next

Incest priče

erotke

U samom tijeku je ona govorila kako bi mi htjela uzvratiti uslugu i da samo trebam reći što bih htio. Zelene oèi su joj bile prodorne i vjerujem da joj nitko nije mogao muljati, a da ga ne skuži. I gdje bas u sedmom mjesecu, kada je u mom gradiću sve prepuno turistkinja sa svih strana svijeta, koje izlažu svoja nauljena, jebozovna tijela, kao u nekom najljepšem snu. Една мораше да победи па према однапред одредениот распоред денес подобра беше пеколната Розе. Ubrzo nakog dogovora spremili su me na bus za švicarsku. On aima samo tog klinca, ja dvoje. Na njegovom dlakavom trbuhu se ispod ljubičastog sjajnog glavića već stvorila lokvica viskozne prozirne tekućine koju je cijelo vrijeme izbacivao.

Next

Dever I Svekar

erotke

To ga je izbezumilo, pa je sasuo svoju spermu u mene. Nazvat cemo ga Neprežaljeni… Neprežaljeni je krenuo sa svojim pricama i zajebancijama o sexu, i tu je sve počelo. I sad osjetim ježurce kada se toga sjetim. A, da Sonja voli moje tekućine … Bila je to studentska ekskurzija, u nekom prolecnom periodu. Dok je to pricala ja sam joj sve vise milovao nogu ispod haljine dok nisam dosao do ruba samostojecih carapa. Kako je samo bila èvrsta, napete bradavice, pa više nisam izdržao, veæ sam joj skinuo ogrtaè i privukao ju k sebi.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotke

Znam da ste tu blizu, a imam problem sa strujom. Iste večeri sam se sjetio jednog poznanika za kojeg sam procijenio da bi mogao biti dobar kandidat i dao se u dogovaranje susreta. Nisam imao ništa protiv i tako je došla i ta subota… Tijekom rada nekoliko puta smo bili u bliskom kontaktu, okrznula me nekoliko puta, a i njena ruka je završila na mojoj stražnjici, lagano je stisnuvši. Sinhronizova je prste i kurac, tako da sam imala duplo karanje. Rekla je nema veze opet će se dići povela me u kupatilo i tuširali smo se zajedno pipao sam je po grudima sa velikim nabreklim bradavicama ona mene po kurcu ćutke smo se kupali obrisali i krenuli u kuhinju opet mi se digao legla je na sto i rekla hajde stavi ga u ujnu počeo sam da jebem ona je rekla sam ahh. Želim da me dobro izjebeš Erotske prièe — Kao što sam rekao u prvoj prièi, svaki petak je bio rezerviran za seks sa Nevenom.

Next

erotske priče

erotke

Nemam ni kučeta ni mačeta. Bacio me je na krevet, potrbuške. Odmah sam se javio Snježani, vlasnici, te nakon piæa sa njom otišao malo do plesnog podija, gdje je veæ bila mala gužvica, èisto da se malo razgibam. Kao i svi mladi poslje završene škole počela sam tražiti posao. Uz razgovor koji smo zbog buke vodili na uho, sve više sam osećala njegov dah i to me je činilo nervoznm ali i sve više dražljivom. Ona je lijepog i ugodnog lica i poprilicno zgodna za svoje godine.

Next