Erotska priče. EROTSKE PRIČE 2019-07-19

Erotska priče Rating: 8,8/10 1537 reviews

Erotske Priče

erotska priče

Prionula sam na posao, a Elena me je promatrala, ispijajući usput kavu te lagano gibajući svoja ramena u ritmu muzike. Ništa kažem sebi,ljenčino jedna digni se I nađi dva muškarca ali di!? Kada sam došao do daha, lagano sam se spustio i stavio mu glavu među znojne i dlakave noge, ližući mu butine, jake sportske noge, a sada sam prvi put jezikom dotakao i kurac. Izbacio sam najmanje petnaest velikih mlazeva i zalio joj cijelo lice. Osjetio sam nabreklinu na svojoj guzici i pokušao sam ga lagano odgurnuti. U tom trenutku sam postao smireniji nego ikada, shvatio da je na meni da odigram igru i da se pokažem. Gledao sam ga, gledao sam to snažno i ne previše dlakavo tijelo, pločice na trbuhu i lijepa prsa, na kojima su stršale ukrućene bradavice, gledao sam mlado, lijepo lice i biseran niz pravih zuba. Imam dvije predivne curice od 15tak godina i više mislim o njemu nego o njima.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotska priče

A Nives se samo zadovoljno nasmješila i stala na sve četri uz rub kreveta, pa sam ustao i stao iza nje. Više od tri sata veje belo govno, što je, naravno, izazvalo saobraćajni apokaliptični kolaps. Kao da joj je samo to trebalo, iskrenu se blago na bok i postavi namazane prste na svoj anus. Uhvatio sam je za kosu i rekao: Šuti kurvo! Teško da bi njegova djevojka bila spremna na svakodnevni seks, a ponekad i više puta u toku dvadeset i četiri sata, kolike su bile njegove potrebe. Tada je legla na njega i ugurala ga između svojih usmina. Sve je jače stenjala i odjednom, uz glasne uzvike, počela svršavati.

Next

Erotske Priče

erotska priče

To mi je bilo sve za taj dan, a i morao sam ići kući. Ona je imala 45 godina. Pokušavao sam uhvatiti njene sise, ali je to bila nemoguća misija kako je skakala po meni. Uopće nisam razmišljala što bi se moglo dogoditi, nisam razmišljala što ću napraviti ako me odbije. Ostali smo tako još par trenutaka, a onda sam ju praktički odnio do plićaka. Nikad ih nisam nosila ni za muža.

Next

erotske priče

erotska priče

Taa uzivase vozdivnuvase,svrsuvase…me palese se poveke i poveke so toa sto si gi mesese samata cickite. Sklonila mi je ruku sa kurca i počela ga pušiti…. Zatim se spustila, skinula mi hlače i počela pušiti kurac i lizat jaja. Širim ti noge, i gledam prekrasnu obrijanu pičku, i tako bi rado zabio jezik u nju, al idem postepeno i polako. Nakon deset godina kao vanredni profesor dobio sam prije pet godina titulu stalnog profesora. Tad sam primijetio da ima omanje, ali čvrste grudi i jake bokove, u čijem središtu se ulegla uredno podšišana pica.

Next

erotske priče

erotska priče

Vidjela sam da mu je jako velik, ali prije nego sam ga stigla dobro i pogledati kroz zrak je u dva jaka mlaza poletjela bijela tečnost i završila na podu pred mojim nogama. Povukavši je blago za kosu, vratih joj glavu malo unazad, te joj u usta umjesto drugog kurca, kojeg je očito željela, stavih dršku biča. Tucao sam je lagano i bilo je savršeno. Polizao sam s guštom i posljednju kap njezinog nektara. Uhvatio sam je za kosu i počeo žestoko nabijati na kurac…rekao sam joj kurvo jedna razvaliti ću te i napuniti go grla spermom! Međutim, Katarina je prstala sa pušenjem, pa se sad primila za moj vrata i obgrlila me nogama, tako da je moj kurac sad dodirivao moj trbuh, a ona ga je pristiskala svojom picom u gaćicama. Njegovi roditelji mirno su večerali i nisu imali pojma kuda odlazi njihov sin.

Next

EROTSKE PRIČE

erotska priče

Redovno trčim, pratim modne trendove. U tom trenutku ga je čitavog progutao, zajedno sa šest do sedam jakih mlazeva sperme baš kao da nisam prije sat vremena ništa ispucao. Sviđaš mi se još od osnovne škole i oduvijek sam želio voditi ljubav s tobom, ali sada više nisam mogao čekati. Nije želio odmah napasti njezinu privlačnu pičkicu, već se prebacio na ravan trbuščić i rupicu pupka. On nas je pozdravio i sjeo u auto, a nas dvije smo otišle i sjele na par stotina metara udaljenu terasu.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotska priče

A ja sav ponosan dok to slusam. S hrbtom je bila obrnjena priti njemu, on jo je objemal okoli pasu. Ja sam dobila obje curice za koje on ni dan danas ne pita i za koje nije platio ni kunu alimentacije, ali sve je to mala cijena u zamjenu za slobodu koju sam dobila onog dana kad je on više manje zauvijek otišao iz naših života. Igor je približio još jedan stolac, sjeli smo jedan nasuprot drugom, skroz se približili. . Ustao sam, prebacio je preko ležaja, isturajući njenu zadnjicu prema sebi, i do jaja se zabio u narajcani i otvoreni šupak. Napokon je večer i sami smo.

Next

Erotske Priče

erotska priče

Pokušavam se izvući pod izlikom kako su mi sve kolegice jednake, ali se ne da. Njegova crna koža presijavala se na svakom dobro osmišljenom naboru mišića. Kurac mu je napeo bokserice, prijeteći da ih podere. Za svo to vrijeme uvlačio je u svoja ogromna usta jednu po jednu dojku i beskrajno uživao u osjećaju snage. Okrenuo sam se na stranu, ali sam osjetio da se on budi i vrpolji.

Next