Erotske bdsm price. Priče o BDSM 2019-07-19

Erotske bdsm price Rating: 8,1/10 1865 reviews

BDSM Archives

erotske bdsm price

Odjednom, ispustila je kurac iz usta i počela ga divlje drkati,a istovremeno se bestidno guziti svojim prstima. Kad je podigla glavu i pogledala ga svojim zelenim uplakanim očima bio je očaran. Odmaknuo je rub i gurnuo mi prst unutra. Promucao sam: — Pppaaa… drago mi je zbog toga, ali ja ti ne mogu uzvratiti, ja nisam homić. Osjetih lagan drhtaj u trbuhu no, ponesen uzbuđenjem, hrabro rekoh: — Vrlo rado. Kada sam usla u kucu pomislila sam da nema nikoga i otisla da se istusiram od bazena.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotske bdsm price

Noću sam često sanjala da se nalazim u različitim pozama sa snažnim muškarcima, a potom mi se činilo da sam vulgarna, nemoralna i tko zna šta još. Moja se batina jebeno ukrutila kada sam te pljugao. Bila je sredina leta i ja sam se upravo vratila sa bazena gde sam isla sa drugovima iz skole. Deo prvi: Sestra Milena Zdravo, zovem se Tamara i imam 17 godina '96. Lik koji je jebao Milenu u usta je postajao sve agresivniji, ona je balavila po sebi dok se videlo da joj kurac ulazi do dusnika. Divljački me nosio po sobi, lagano mi zadižući guzu i spuštajući je da klizi po njegovoj štangi. Za svo to vrijeme uvlačio je u svoja ogromna usta jednu po jednu dojku i beskrajno uživao u osjećaju snage.

Next

BDSM Archives

erotske bdsm price

U trenutku shvatim da se upravo vraćam u naše jebozovno gnijezdo i da sam zbog događaja koji je prethodio, moćno napaljen. Kada sam dosla kuci htela sam da se jos jednom zadovoljim pod tusem misleci na Stefana ali su mi i pica i guza bili previse izjebani za bilo sta. Evo jednog dokaza da lezbejski seks nije samo pipanje, lizanje i fingering. Nisam ni mislio da će zaboraviti. Kroz godine zajedničkog življenja, ispunjavao sam je na svim mjestima pogodnim da se nahrani mojim kurcem. Gutao me pohlepno, svaka kap sperme završila je u njegovom pohlepnom grlu. Polako je skinuo tanku spavaćicu i primio je za ruke.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotske bdsm price

Meni glazba nije smetala pa onda niti ona nije imala ništa protiv da radio ostane upaljen. Lagano sam se spustila tako da moze da mi vidi ribicu. Milena mi je rekla da je dolazio da me trazi ali da se zadovoljio Mileninim rucnim radom i da je otisao. Tad sam primijetio da ima omanje, ali čvrste grudi i jake bokove, u čijem središtu se ulegla uredno podšišana pica. Kurac mi je htio naprosto puknuti od užitka. Iako sada imam poprilicno uzbudljiv seksualni zivot to nije ono sta hocu da podelim sa vama.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotske bdsm price

Sise su joj poskakivale i tada je imala poprilicno velike a lik se sve vise palio i sve ju je jace nabijao. Kako to nije bilo moguće prvi je put požalio njegovu veličinu. Nisam znala da je ovako moćno jebati se u guzu, a pogotovo još i da mogu svršiti tako… — Ipak — nastavila je — voljela bih da mi razvališ i pičku gospodaru! Bio je oko 20 santimetara dugacak i veoma debeo. Naplaćivao je svoje usluge zbog novca koji je volio trošiti iznad svega, iako većinom nije u seksu s postarijim gospođama osjećao ništa. Kada sam došao do daha, lagano sam se spustio i stavio mu glavu među znojne i dlakave noge, ližući mu butine, jake sportske noge, a sada sam prvi put jezikom dotakao i kurac.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotske bdsm price

Kroz gaće uhvatila sam ga za pozamašna jaja i počela mu gnječiti karu, odnosno ono što je nakon iznenađenja od njega ostalo. Međutim, kad sam krenuo da drkam kasnije, razmišljao sam o njemu, čak sam hteo da. Sela mi je u krilo i nežno, da nežnije nije moglo poljubila me. Ali, nije imao ništa protiv. Bojao se da je ne povrijedi. Izasla sam iz sobe, noseci peskir, kao idem da se tusiram. Ponosio se ne samo njegovom veličinom već i izdržljivošću.

Next

BDSM Archives

erotske bdsm price

Nakon nekoliko trenutaka preselila je usne na moje i odjednom smo se počele strasno ljubiti. Sve je obećavalo da predstoji jedan od onih Bukovskih dana, kako imam običaj reći za gradsko sivilo. Imala je crnu kosu, usne poput čokolade, osmijeh koji oslijepi, duge crne kose, vitkog stasa. U trenu sakrio je svog diva u bijele gaćice s plavim prugama, kroz koje su trenutak ranije virila lijepa jaja. Ukus njegove sperme mi je bio u ustima, među nogama sam još osećala uzbuđenje i blage grčeve orgazma. I bila je sama i tužna. Lik koji je karao Milenu u usta nije vise izdrzao pa joj je sada drkao na lice, mislim da je izbacio litar sperme i zalio celu Milenu.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotske bdsm price

Još je jednom provjerio adresu i svojim audijem, starim već čitavo desetljeće, stao ispred dvokatnice s velikim željeznim vratima. Ostala sam na zurci u separeu, sama i napaljena. Sada je već i Adnan preuzeo inicijativu i počeo jezikom prelaziti od vrata preko bradavica i trbuha stigavši do pupka. Tip je kriknuo, a ja sam osjetila kako mi vrućim mlazevima sperme puni pičku. Bio je sav obliven mojim sjemenom, ali ga je on i dalje cuclao sve dok se nije skroz spustio. Dotle je njen jebac izasao iz sobe, samo u sorcu, i videla sam da mi merka dupe. Kurac mi se iznova propeo u svoj svojoj dužini.

Next

Dever I Svekar

erotske bdsm price

Milena se natrcila jos jace pa sam tacno mogla da vidim kako joj kita ulazi u dupe. Ostao sam samo da se popišam i da ga operem. Prišao sam zastoru, koji se opet pomaknuo. Muzika ne prestaje, čini mi se da je svakim trenutkom sve glasnija. Namazao me po anusu i u trenu mi ga uvalio u dupe, pri čemu sam osjetila resku bol. Ja sam skinula haljinu i otisla do ulaza u podrum. Svršila je još jednom u transu, grčeći se i vrišteći iznad mojeg lica.

Next