Erotske gay priče. Gay Erotske Price 2019-07-19

Erotske gay priče Rating: 4,1/10 185 reviews

Gej prica

erotske gay priče

Tek sam tada skužio da se uopće nismo upoznali pa sam mu rekao da sam ja Marko. Brzo sam ostao gol, bacajući svoju odjeću po sobi, pa sam požurio natrag na svoje mjesto među Mirkove noge, gledajući njegovu batinu poput gladne kurve. Zatim mi je predložio da odemo pod tuš gdje bi mogli ponovo voditi ljubav. Kada smo stigli drustvo se vec okupilo I oni su nas predstavili kao njihove prijateljice. Povukao sam nadolje njegovu trenirku i veličanstven crven ud iskočio je u punom sjaju. Pavle poce da pusi penrek koji sam mu nabijao u usta. Dugo smo ostali tako zagrljeni,zajedno,govoreći slatke reči jedan drugom.

Next

Gay Erotske Price

erotske gay priče

Pogledao sam Ivana ravno u oči i rekao: — Hoću da me ti poševiš — te se nalaktio na krevetu, visoko podignuvši guzu. Morao sam odgovoriti potvrdno na sta me je on samo podigao za ruke i naredio mi da kleknem , telo stavim preko kreveta. Poslije ručka opet smo otišli u sobu i gledajući gay porniće uskoro se ponovno uzbudili. Tvoj život je tvoj izbor — spremno sam odgovorio. Posmatrao sam ga od dole sa izvadjenom alatkom koju sam drkao. Svijao sam se nad njim poput zmije, čupajući rukama sve oko sebe, a on me gledao u oči i vidjevši da uživam na njegovom kurcu, ubrzao ritam. Uslišio sam mu želje i naprčio se.

Next

Istinite priče

erotske gay priče

Stari ga je slupao u sudaru. Bilo je krvi svuda oko njega,bio je bez svesti. Kurac mi se još više propeo i bio sam sasvim spreman potpuno se predati. Otisao sam do jednog druga iz komsiluka koga dug nisam video tako da taj deo dana nije bas nesto preterano zanimljiv za ovu pricu ,oko pola sedam vratio sam se u stand a bih se spremio za izlazak. Nije imala brus, tako da su joj se grudi lepo ocrtavale u prirodnoj velicini, sto je inace bilo veoma retko da je vidim bez brusa. U sobi su sedela dva sredovecna muskarca. Vratili smo se kuci malo pripiti, I poceli da se smejemo kao debili bez razloga.

Next

Pederi i sex

erotske gay priče

Mazila me je po vratu, kosi, ramenima. Ali on se nikada nije ni osvrnuo na njih. Nagnuo se prema meni i tiho me upitao drhtavim glasom bi li mogao izdržati da me pojebe u guzicu, a ja sam mu odgovorio da možemo probati. Više od toga, u milijun godina nisam razmišljao da me Mirko jebe. Ne možeš se boriti protiv struje, a i brzo sam se privikao.

Next

Istinite priče

erotske gay priče

Netremice sam gledao, ne vjerujuci sta se zapravo desava. Ja nisam imala gacice na sebi a Ana nije htela izaci. Vec sam malo popizdeo sto tako bulji u mene ali vec sam imao spreman odgovor pre nego sam primetio njegov pogled. Idem za njim, a za mnom moja èetiri prijatelja. Oću da svršiš kada se budeš jebao sa Nikolom. Na ovom prekrasnom putovanju ka novim seksualnim spoznajama, ostala je još jedna stepenica koju sam htio prijeći. I, gle čuda, nema piva.

Next

GAY PRIČE

erotske gay priče

Dočekao ga je zadovoljan uzdah i prepuštanje. Podrum mi je bio 3x2,5 sa drvenim resetkama. Dosli smo do njegove sobe,on je otvorio vrata i naravno upalio svetlo. Vreme koje sam tamo provodio svodilo se na to da uglavnom prespavam pola dana uvece izlazim I prvodim se roditelje sam tih dana vidjao samo u prolazu jer zivot koji vodim vec vise od 8 godina prilicno me je otudjio od njih mada je Badnje vece bila bas idealna prilika da se konacno svi onako okupimo za stolom I da se malo vise druzimo tu su bili moji roditelji moj brat njegova dva sina jedan ima 11 god drugi ima 9 god I cerka koja ima 4 god I naravno tu je bila I njegova zena kojoj necu pominjati pravo ime vec cu je za ovu priliku oslovljavati sa Ana iz razumljivih razloga Sedeli smo tako vecerali pricali o svemu malo smo popili pa se I opustili , nakon vecere presli smo u dnevnu sobu gde smo gledali neki kviz na tv-u pricali smo o svemu zapitkivali su me ovo I ono a ja sam im odgovarao ,uglavnom sam razgovarao sa bratom o njegovom poslu koji je prilicno naporan ,on inace vozi kamion I cesto je na putu ,uglavnom ide u Madjarsku Grcku Bugarsku a u posledje vreme sve vise vozi I sirom Evropske Unije tako da se desava da je na putu I po desetak dana ,dok smo mi razgovarali deca igrala na podu monopol I moja snajka sa njima I sve je bilo naivno do jednog momenta ,primetio sam veliku mokru fleku na Aninoj kosulji u predelu leve sise I onako nehotice sam se zagledao u tu fleku , ne znam ni sta sam pomislio u tom trenutku samo znam da me je ona pogledalai onda je mehanicki spustila pogled ka mestu gde sam buljio ,videvsi fleku pocrvenela je , to je bilo mleko iz njene sise , citao sam negde da zene ponekad luce mleko kada imaju menstruaciju ili kada su u drugom stanju a takodje sam negde procitao da se to desava I kada su mnogo napaljene , ta pomisao me je prilicno uzbudila I prosto sam bio veoma radoznao o cemu se tu zapravo radi. Meni vrag ne da mira pa čekam i čekam.

Next

GAY PRIČE

erotske gay priče

Ali me moja cura smirila. Imali smo uvek takav obicaj, tata dodje sa posla, ruca , tusira se, zatim se gleda film, cita se knjiga, i naravno drema se. Povukao sam mu kožicu dolje i nježno ga uhvatio za ogroman glavić širokog oboda, čiji je obujam bio nešto manji od zgloba moje ruke, zavukao sam mu ruku u šlic i iz njega istovario dva velika jaja koja sam malo mijesio, promatrajući ga. Koliko god da me ti privlacis i da bi te odvalio od kurca veceras stvarno ne zelim da nastavim razgovor o njemu. Nakon prvih nekoliko nespretnih pokušaja brzo sam uskladio ruku i usta, i počeo je glasno stenjati. Nezaboravno…, Prijatelj koji me najbolje j…, Nova 2000-a. Moj cimer ju je iskreno voleo, ali je ona jedino želela njegov kurac i njegove pare, pošto je bio imucan,roditelji su mu radili u Nemackoj i svakog meseca su mu slali devize.

Next

Istinite priče

erotske gay priče

Onda me je okrenuo na leđa, tako da sam ležao na leđima, a glava mi je visila naopako preko ivice kreveta, sa otvorenim ustima. Let iz Zagreba i naporan dan učinili su svoje. Dogovor je uslijedio vrlo brzo, bio sam napet prilikom javljanja, glas mu zvuči sigurno i pouzdano preko telefona i mislim si ja, ovaj će mene oko malog prsta okrenuti. Moja soba bila je odmah uz njihovu i zadovoljno sam se izvalio na udoban krevet. Ivan i Ralph bili su savršeni domaćini. Želio sam i to probati.

Next