Erotske i incest price. Incest price 2019-07-19

Erotske i incest price Rating: 7,9/10 666 reviews

Incest Priče

erotske i incest price

Jebao sam je krvnicki, pribijajuci joj glavu svom silinom uza zid. I ovogleta bilonas je kod nane nas 9 od toga cetiri devojke od 15 do 19 godina i decka od 17 do 23 godine. Osecajem sramote,nelagodnosti i potune ispraznosti. Osetio sam njen jezik na mojim usnama, i prihvatio ga pocevsi da ga nezno sisam. Vrijeme je da tu diplomu napokon počne iskorištavati Author Posted on Categories Tags , , , , , , , , , Koliko god da me secanje sluzi bio sam uvek okruzen zenama. Pomislih, sta je ovo koji moj.

Next

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

erotske i incest price

Jer samo je prvi dodir onaj koji te vodi do neslucenih visina, a sve ostalo su samo nijanse. Ne znam sta da kazem, sta da odgovorim, ne mogu da primjetim jel ljuta ili ne. Manglim pokretom ustah i okrenuh je na ledja. Odoh do vrata,kadasamih otvorio na vratimaje stajao Mensur amidzin sin imaoje 23 godine i bio krupan i vrlo razvijen momak. Od nje nista nije moglo da me iznenadi, a njeno drustvo, bolje reci blizina mi je itekako prijalo. Otkljucalaje kucu i odmah nakon ulaska zakljucala Ljubavi veceras zaboravi na poreklo i rod uzivajmo u nasoj ljubavi.

Next

Incest

erotske i incest price

Povece sise je imala, zbog toga je i pogled bas ugodan bio. Podigla mi je levu nogu i prebacila preko svog ramena, kako bi nesmetano mogla da mi polize cmar. Uhvatio sam je za kosu i tako nasilno navuko na kurac i poceo da je punim, sve je gutala, tu izbora nije bilo. Od umora Milos je legao na stomak, sto je iskoristio Milan i usao u njega bez pardona jako, grubo i duboko ne prezajuci od nicega! Sad vise nisu samo slike, nego i snimci, videovi, gde su zene vezane, mucene, jebane do iznemoglosti, pa onda opet sve ponovo. Presla je nezno, celom duzinom, uhvativsi me za puna jaja, koja je nezno pocela mesiti.

Next

Incest price

erotske i incest price

Prošlo je svega nekoliko mjeseci kada sam zatrudnjela i rodila prekrasnu djevojčicu Saru. Prvi mlaz je izleteo kao cunami, mislim da sam ga bacio dva-tri metra od sebe. Svi poslovi u vezi kuce su pali na mene, jer nje ionako po cijeli dan nema. Isperem guzu crevom od tusa inbudem lenj udjem kod Hjre obucem njenu dopicnjak haljinu tangice i halteresa carapama. O lepoti njenog lica i senzualnim usnama je prosto suvisno govoriti. Toliko jako sam je uhvatio da sam osjetio cijelu njezinu glavu na mom stomaku, praznio sam joj se u usta. Kuracmije otekao i vec je krenuo mlaz sperme.

Next

Incest priče Seks

erotske i incest price

Bio je to moj prvi footjob u zivotu, moj prvi dodir sa zenskom osobom, bio sam napaljen ko nikad u zivotu, sto je majka dodatno raspaljivala meseci svoju picupreko najlonki i govoreci mi svakakve stvari kao kakva kurvetina, -Daj sperme mamici, voli mamica da te trlja, naucicu te tvoja kucka svemu, bices ti moja igracka, moja dzukela, moj kurac za zanimaciju, moj izvor sperme, moj rob. Bio sam iznenadjen sa kakvom je lakocom skliznuo. Stenjao je glasno od uzbudjena kao i mi. Nije to bilo nista neobicno za nas, uglavnom smo tako gledali filmove. Spavacica joj se povukla na gore, najvjerovatnije kako se bacila na krevet, nije to ni kontala. Ljudi moji nista mi nije bilo tesko al kad dodje da se sadi onaj jebeni luk ja popizdim, najmrza stvar koju sam imao da radim. Zamenila je noge, mokrom mi je sada preuzela trljanje, a onom kojom mi je drkala sad stavila u usta, Jos vise me je lozila cinjenica da je na tom tabanu pre par sekundi bila moja kita.

Next

Incest priče Seks

erotske i incest price

Klekla je na pod i pocela mi drkati jednom rukom, dok je drugom drkala svoj klitoris. Onaje bila samo svoja i svisu govorili daje lujka. Morao sam da ga izdrkam, nisam mogao vise. Milos je bio grub i praznio se u Milana bez pardona, ali ne samo spermu nego i mokracu, pisajuci u njega tokom sexa i posle orgazma, dok je Milan pisao i svrsavao drkajuci u Anitina usta, dotle je ona to radila u moja usta, a ja se digla rasirila noge i uzvratila! Doktorirala je biznis u Americi. Author Posted on Categories Tags , , , , , , Sta reci, po ko zna koji put.

Next

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

erotske i incest price

Toliko dugo sam mastao o tome i sad ovo, savjest je bas ponekad kurac. Sta je ovoj zeni, koji joj je danas kurac, mislim u sebi. Laganim ritmom, jebao sam svoju sestru u dupe. Otisli smo zajedno pod tus i tamo se jebavali jos dosta vremena. Daj mamici sperme da se okupa, voli kucka to, gladna mi je picka perverzija, zato sam te i odgajala, da budes moja zanimacija.

Next

Incest priče Seks

erotske i incest price

Na moju zalost pustila mi je ruku cim smo izasli iz hale i krenuli put zeleznicke. I nikada se bolje nisam osecao. Dok ulazim u sobu primjetim da je pc ukljucen, sjednem i brzo na istoriju, gledam pre pola sata je bila ovde i gledale opet one zajebancije. Zapoèinjem razmišljati…da uzmem kanap i da se obesim,…,da se u kupatilu iseèem žiletom… Author Posted on Categories Tags , , , , Puklo je. Verovatno sam u tom trenutku bio crven koliko sam mogao. Zbog ovako male razlike u godinama nije volela kad je zovem tetka vec po imenu, Ivana.

Next

Incest priče Seks

erotske i incest price

Sa obema rukama na njezinoj glavi poceo sam sve dublje i dublje da ulazim dok nisam osjetio njezin nos na mom stomaku, stao sam. Poceo sam joj samarati klitoris, prstima desne ruke. Nisamse jos snasao a njen jezik se nasao u mojimustima. Posle toga dnevna doza za masturbiranje je presla sa mozda jednom na sigurno pet puta,i to sve zbog nje. U utrobi tajničice upravo se razvijaju blizanci koje je tamo posijao njezin dragi.

Next