Erotske inces price. Incest priče 2019-07-19

Erotske inces price Rating: 7,7/10 1755 reviews

Incest priče

erotske inces price

Počeo sam je ljubiti po licu, spuštajući se po vratu, malo sa jedne strane, malo sa druge, ljubeći je u uho, vrhom jezika i već uzavrelim dahom po vanjskom delu cuclajući jo ušnu resicu tj donji deo uha još uvek joj drkajući pičku prstima. Sama … Najmlađi sam ekspert za holandsku školu slikarstva. Stalno je išao na sajt za internet kupovinu, vukao neke pakete, slao na poštu, tokom radnog vremena ažurirao svoju ponudu, fotografisao. Otišao sam i tamo se zadržao oko dva sata jer nisam hteo da zapostavim ostale prijatelje iako sam sanju toliko voleo, jer sam mislio u sebi da su ljubavi prolazne a prijateljstva večna i nepromenjiva, što će se par godina kasnije pokazati kao pogrešno razmišljanje ali ok, šta je tu je. Zatim se malo odigla od kreveta i ja sam je pogledao, zgrabila me je za kosu i premestila mi glavu na samu pičku i rekla da me želi na pički i da više ne može da izdrži. To ju je izluđivalo i primetio sam da je počela da vrti guzovima.

Next

EROTSKE PRICE

erotske inces price

A povremeno sam jednom rukom šetao po leđima i dolazio do guzova zasad još ne ulazivši prstima pod šorc koji je imala na sebi. Treba joj nežnosti i milovanja kod seksa, treba joj predigra i maženje posle seksa. Onda sam joj rekao da legne na stomak i malo izbaci guzu, ispod nje sam stavio jastuk. Na to nista nije rekla sto je njemu dalo znak odobravanja jer se samo nasmejala nezno i stidljivo, a na to joj je Marko uzvratio vrelim poljupcem, koji je ona strastveno prihvatila, cinila se u tom trenitku kao ljubavnica koja svog muskarca nece dugo videti. Muškarci se plaše uspešne i lepe žene. Samo se naslonila na moje rame. Onda me je začudila malo svojom izjavom: želim kurac u sebi, rekla je dok sam je nabijao.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske inces price

To mi je u zadnje vreme postalo čudno dok nisam svoje sumnje potvrdio. Skinulka je te helanke, skinula je tangice, i ponovo obukla helanke na golu pičku. Na jednom sam se zaustavio, u njemu je pisalo kako je već na rubu živaca i da će da popizdi, nastavio sam dalje, pisala je o tome kako je ujak dobar čovek ali da njoj treba seksa i treba joj da se dobro pojebe, jer je ujak već stariji i ne može da je zadovolji kako treba i da joj je već dosta drkanja i njegovog balavljenja po njoj, da želi da se oseti kao žena, a ne kao objekat za jebanje na kojem će se neko istresti, okrenuti na stranu i zaspeti a ona ostati nezadovoljena i morati do orgazma doći masirajući pičku kad on zaspi. Došao sam do nje i stavio joj ruke na guzicu, podigao sam joj haljinu. Jako mamljiv glas i brutalno pune usne nesvesne konotacije belog na istim. Aha, rekla je kao iz nekog sna i teškog srca se odvojila od mog kurca i upalila svetlo. Zatim sam legao na leđa i ona je kako je lažala na leđima se prebacila na mene.

Next

Erotske price/Incest price

erotske inces price

Stavio sam joj opet u pičku i nastavio a ona je svoju nogu prebacila preko moje da bi ga što dublje stavio u nju. Visoka je, vitka, plave … Mama Mog Drugara Istog trenutka kada sam napunio 23. Navio sam alarm za par sati i zaključao vrata ostavivši ključ u njima za slučaj da se ujak ranije vrati i zatekne nas. Poceo je od vrata, utiskujuci joj poljupce na meke usne koje su toliko dugo bile neljubljene i prihvatale svaki poljubac i zestoko ga uzvracale, spustao se prema velikim sisama, prelazeci sapunom preko njih istovremeno ih mesajuci, stiskajuci jednu uz drugu, stipkajuci za bradavice. Često smo spavali zajedno, ali ja nikada nisam ništa pokušao do te večeri. Bacila sam pogled sa poslednjeg sprata najviše zgrade u Beogradu.

Next

Erotske price/Incest price

erotske inces price

Proslo je tako nekoliko sati sto se njemu cinilo kao citava vecnost, doslo je tako i 9 sati ujutro i vreme za dorucak. Ujna je bila otvorena žena i slobodno je pričala o svemu, tako smo se i povezali i saznavali tajne jedno o drugome, stvari koje nikada nikome ni za živu glavu ne bi ispričali. Izvukao sam joj kurac iz ruku a ona me je pogledala kao dete jojem sam uzeo omiljenu igračku. Odgovorila mi je samo: držim te za reč. Tako sam došao do oboda sisa.

Next

Incest priče

erotske inces price

Nabrzinu sam svukao šorc i krenuo do nje sa kurcem u ruci. Šorc koji je na sebi imala bio je nežno zelene boje i bio je tanak. Tako sam već recimo dosta bio upućen u to kako je ona dosta seksualna žena i formirao sliku o tome šta voli, oprezno naravno. Nastavio sam je ljubiti po grudima uzimajući joj malo jednu bradavicu u usta malo drugu, cuclajući ih ustima, povremeno ih uhvatim između gornjih i donjih zuba i vrhom jezika prelazivši po njina gurkajući ih levo desno, napred nazad. Video sam da je to ujnin dnevnik u koi piše o čemu rzmišlja i šta je muči.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske inces price

Ja sam je na te reči još sočnije ljubio. Stala je toliko blizu da sam osetio njen vreo dah na glaviću ali nije ništa radila. Laptop, upola pojedena pica, mobilni telefoni, razbacane olovke, otvorena … Imam sve. Ssamo sam lezao,nebrzo nakon toga zatvorila je vrata i izasla ustao sam i potrcao za njom,vikao je da stane. To me je nagnalo da pomislim da se osim mene jebe i sa još nekim pa kao hoće da prestanem kako bi ona ispala fina i da ne ispadne kurva. A onda je nastavila da se nabija ne njega toliko brzo. Volela bih da me pozove muskarac koji isto voli cipkast seksi donji ves.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske inces price

Spustila je ruku među noge i uhvatila me za kurac, usmerila ga u svoju pičku što sam ja iskoristio i naglo joj ga nabio do kraja. Razlog zasto je Marko samo legao kraj nje je bio taj sto je hteo da razgovara sa ujnom kad se probudi ne zelevsi da se to izmedju njih zavrsi na tako los nacin, a u stvari je zeleo da se i ne zavrsi uopste nego da i dalje kad dodje jednom od njih nastavi da je razvaljuje od kurca i da ona to prihvati, jer je znao da nikad nije bila jebana tako kao protekle noci. I ja sam imao jaknu i stavio sam je preko nas oboje jer nije baš bilo mesta za odeću u autu. Skinuo sam se gol i obukao šorc na gol kurac koji je već bio dignut čim sam video ujnu i njene sise jer je znala da volim veće sise i znao sam da mi ih namerno izbacuje u prvi plan, ujak je već bio otišao. Kad se pojavim sa kratkom ljubičastom kosom u farmerkama i martinkama i sa obaveznim rancem na leđima mnogi misle da sam student ili turista a ne kustos narodnog muzeja i cenjeni ekspert za slikarstvo. Ležala je nugu i ruku skupljenih, ja sam je opkoračio, raširio guzove, stavio prst u šupak, a zatim naslonio kurac na njega i počeo polako ulaziti. Topla ženska ruka na njemu me je toliko napalila da sam mislio da ću da svršim.

Next

Mama i sin (incest)

erotske inces price

U tom trenutku sam poludeo od napaljenosti i stisnuo sam joj pičku. Kad sam ušao u sobu malo sam se iznenadio, prijatno naravno; ugledao sam nju, ženu koju sam voleo kao nijednu dosada kako spava, ležala je na boku, okrenuta meni leđima, gola, a jedna noga joj je bila na stranici od kreveta, tako da joj se videla pička i usmine koje su se malo crvenile. Marko nije mogao da spava, samo je dremao budisi se na svaki njen uzdisaj. Znao sam da su žene jebozovne, da se vole jebati, i to je dobro. Zavrnuo sam šarafe, spojio žice i sad ga je trebalo isprobati.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske inces price

Pozvao sam ujnu da mi malo pridrži lojtre jer se klimaju i da se bojim da ne padnem jer nisu bile baš visoke pa sam morao malo da se istegnem da dohvatim sve gore, a morao sam još i da je spojim na struju. Ali ja sam je i tada polizio na trosjed i rasirio joj noge kao i uvijek zabio kurac u nju i dugo jebavao. Kada mi se naguzila, nabio sam joj kurčinu nazad u picu i jebao sam je toliko jako kao da će mi je neko oteti. Rekla je samo jao šta mi to radiš, ne prestaj nikako, stavio sam joj još jedan prst. Ujak je bio dosta mršav kao i ja pa sam ponekad ako im nešto pomažem pa se uprljam da ne idem takav kući uzeo nešto od njega i obukao. Ja sam polako zavrtao šarafe kako bi to što duže trajalo.

Next