Erotske incest priče. EROTSKE PRIČE 2019-07-19

Erotske incest priče Rating: 7,3/10 1054 reviews

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

erotske incest priče

Ispred vrata u polumraku sa vanjske strane stajala je moja rođakinja Iva, kćer moga bratića, jebeno zgodna crnka od 20 godina nju smo i sreli na izlasku i rekao sam joj da navrati do nas na cugu kad se vrati ali smo se žena i ja zaigrali i zaboravili na poziv. Za nekoliko trenutaka uspeo sam snjim dastupimu razgovori onda mi je trazio neku golu sliku moje sestre kako biodlucio dal bi je jebo. Poljubila me je strasno i rekao sam joj da ću joj požuriti u zagrljaj. Bio je je sav misicav. Ja imam 30 godina i zovem se Željko.

Next

Tata ima ljubavnicu, a mamu jebe sin * Incest

erotske incest priče

Skinuo sam svoju dragu, posjeo je na stolac pa joj preko usana sisa i bradavica došao do pice koju sam počeo lizati kao lud dok sam se istovremeno i sam skidao. Bile su tako učinkovite da sam osjetio da ću još kratko moći zadržavati vulkan sperme u jajima, a kad sam to napomenuo samo su se nasmijale, a Sa… Moja krsna kuma Branka i ja smo se potajice jebali već skoro tri godine, od mog osamnestog rođendana, kada sam dobio najbolji poklon u životu — seks sa kumom. Dok smo tako išli, spustio sam ruku na njene guzove i lagano ih gnječio, malo sam naravno spustio ruku i niže došavši do pičke, samo da osetim kako je kad se miluje preko odeće, čuo sam sam samo jedno tiho aaaaahhh, i njene reči: polako još me pička boli od onoga noćas. Vrtela je dupetom, a među nogama kao da joj je poplava bila. Nadrkavala ga je s vremena na vreme. Bez problema je to uradila rekavši mi da to radi dok sam drka i da će me jednom pozvati da drkamo zajedno pre nego što se pojebemo jer je to pali. Počeo sam je jebati redovno a ona mene učiti čarima seksa i kako da uživam u njemu.

Next

EROTSKE PRICE

erotske incest priče

Otac 48 godina visok punacak bivsi rukometas. Počela je sve brže da vrti guzom, a to sam ja iskoristio da joj opet stavim prst u šupak. Ja svako veče tako sjedim sama pa čitam novine na netu sta da radim kad onaj moj nije nikad tu. . Lara i Sara kao da su to samo čekale, stvorile su se u mojoj sobi samo u oskudnim bikinijima, a već su u sljedećem trenutku bile u monokiniju slobodnih i čvrstih grudi sa napetim bradavicama. Okrenuo ju je da je opere s prednje strane. Moja štorija je dugačka, u dijelovima.

Next

Matorke priče

erotske incest priče

Nekako sam uzdrman razgovorom, sazalio sam se na majku ali nisam htio da primjeti. Ja se malo odmaknem, ona se opet pripije. A majka, niža za glavu od njega, ali jako zgodna sa podužom kestenjastom kosom, povećim grudima i jako lijepim tijelom. Kad je izašla ja nisam mogao da je se nagledam kako je dobro izgledala, gola, da li zato što je volim toliko, ili jednostavno zato. Ukoliko imaš svoju erotsku priču i želiš da je objavimo slobodno je možeš kao član objaviti unutar Novčanika, te ćemo je mi pregledati i dodati u našu kolekciju erotskih priča. Bio sam dugo zaljubljen u nju i nisam se usuđivao ništa pokušati jer sam je voleo i nisam hteo da je izgubim ako ne pristane na ono što ja pokušam.

Next

Incest

erotske incest priče

Zgabio sam je za sise, ječe stisnuo i počeo sve brže da je nabijam. Oni su se povremeno družili s mojim roditeljima, bile su to klasične sedeljke uz piće i smeh. Telo joj se grčilo i celo vreme je ponavljala, joj čaki što mi je lepo, da sam znala da si ovako dobar, da je samo moja pička znala bio bi ti prije među mojim nogama, a ako bog da od sada ćeš i biti, a sada te želim u sebi, želim da me jebeš i nemoj da prestaješ. Nista oni: ti i sama znas koliko ti ljubavi i neznosti treba, a seksa i dobre kurcine da i ne govorimo, to cu ti pruzati ja i niko drugi, jebacemo se kad god stignemo, zvaces me kod sebe kad god si sama, a i ja cu tebe zvati kod sebe kad ostanem sam, smisljacemo razne izgovore da se vidimo. Ona je vrtela guzovima i glasno stenjala, aaaaahhhhhh je bilo ono što sam najviše čuo a svaki njen uzdah me je sve više palio.

Next

Incest

erotske incest priče

Gledao sam je u lepršavoj haljinici koja je pokazivala njene savršene, plesom izrađene noge, vitko tijelo i male sise i od napora tvrde bradavice koje su me uvijek dovodile do ludila. Vratili smo se na krevet jer je već postalo neudobno, legla je na bok, ja sam legao kraj nje. Imao sam osećao kao da mi sve jače seda na lice kako bi mi picu što jače utrljala u lice. Otac je to sve odbijao pravdajuci se zauzetoscu i godinama. Kad sam ja video koliko voli kurac i ja sam svoju ruku sa sisa polako počeo spuštati prema njenim butinama koje su bile skroz otvorene, došao sam do šorca i lagano odigao gumu na njemu i zavukao ruku unutra prešavši preko stomačića kojeg je prekrivao i napipao sam početak pičke tj došao sam do klitorisa. Odgovorila mi je samo: držim te za reč.

Next

Incest priče

erotske incest priče

Ljubio sam joj usmine cuclajući prvo jednu pa drugu, nežno i lagano ih hvatajući jezikom i natezavši kao žvaku. Sad mi je već vikala, idi duble, dublje mi ga nabij, želim tvoju kurčinu što dublje u sebi ajde čaki aaaah. Rekao sam joj da ću da svršim, hteo sam ipak da je odgurnem ali mi je još jednom ponovila ne vadi ga, napuni mi pičku. Popizdeo sam od strasti i rastrgao joj haljinu u predelu sisa i sise su napokon ispale napolje. Njene bradavice roze boje koje su bile malo veće bole su me u prsa jer su već dobrano očvrsnule. Kad sam ušao u sobu malo sam se iznenadio, prijatno naravno; ugledao sam nju, ženu koju sam voleo kao nijednu dosada kako spava, ležala je na boku, okrenuta meni leđima, gola, a jedna noga joj je bila na stranici od kreveta, tako da joj se videla pička i usmine koje su se malo crvenile.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske incest priče

Planiramo mi venčanje ali nekako uvek imamo prečih stvari, kao na primer naše karijere. Nastavio sam sa masažom sve više osvajajući sve veći deo sisa dok se njen uzdah pojačavao koji je već prelazio u stenjanje. Deca nisu bila kući i legli smo spavati jer smo ujutro rano trebali da se ustanemo i da idemo u šoping za decu jer je školska godina trebala da počne pa je trebalo uzeti pribor za školu. Rekla mi je da nastavim, da je boli ali da će izdržati jer želi da uživa, dugo da budem u njoj. Skinuo sam se gol i obukao šorc na gol kurac koji je već bio dignut čim sam video ujnu i njene sise jer je znala da volim veće sise i znao sam da mi ih namerno izbacuje u prvi plan, ujak je već bio otišao. Telo joj nije bilo toplo, bila je vrela.

Next

Incest priče

erotske incest priče

Ispunio sam ujni želju i prosuo svoju spermu po njenim sisama i stomaku. Zena sasvim obicnog izgleda,krupnije gradje,duge smedje kose,velikih sisa i guze,elegantno popunjena svugde, uvek u dobroj fizickoj. Došla je do mene a ja u početku ne gledajući dole sam joj rekao da uhvato za obe strane lojtri da drži. Ustala je iz mog krila, a sperma joj je počela da curi iz pičke niz nogu. Imam drugaricu Suzanu,sa kojom druzim od detinjstva,pa sve do dan danas. Pitala ga je sta on tu radi i zasto se vratio kad ga je zamolila da ode? To me je nagnalo da pomislim da se osim mene jebe i sa još nekim pa kao hoće da prestanem kako bi ona ispala fina i da ne ispadne kurva.

Next