Erotske ispovjedi. Ispovesti 2019-07-19

Erotske ispovjedi Rating: 6,3/10 253 reviews

Erotske price/Incest price

erotske ispovjedi

I tebe će, samo ako ti to želiš. Devojčice su se plašile da ostanu nasamo sa njim. Ni sam ne znam kako, ali ubrzo sam bio uvuèen u sredinu podija i izvijao se sa još par prekrasnih cura. Roditelji su joj bili poljoprivrednici, pobožna sirotinja. Napunio sam pièku mojoj sestrièni Incest price — Sestrièna, sa svojih 18 godina sam bio prilèno zgodan i razvijen momak, a pod razvijenošæu mislim na ono u gaæama. U diskoteci sam se provela super, iako su svi gledali u mene jer sam starija od svih.

Next

Istinite priče

erotske ispovjedi

Nemav gacicki zatoa sto se nadevav na ova. Nisam naravno ništa preduzimao povodom toga. Prije svega da kažem da sam volio svoje roditelje i vjerovao im sljepo, sve do tog dana, a za sve je zaslužna moja Anita. Rekla je nema veze opet će se dići povela me u kupatilo i tuširali smo se zajedno pipao sam je po grudima sa velikim nabreklim bradavicama ona mene po kurcu ćutke smo se kupali obrisali i krenuli u kuhinju opet mi se digao legla je na sto i rekla hajde stavi ga u ujnu počeo sam da jebem ona je rekla sam ahh. Bude tu i tamo par zgodnih cica i to je sve. S obzirom da nisam upala u studentski dom, živela sam daleko od fakulteta jer sam jedino tamo mogla da priuštim skromnu studentsku sobu. Kolokvij po kolokvij, ispit po ispit i Ivana se u svojoj dvadeset i prvoj, našla na kraju druge godine studija.

Next

Erotske price/Incest price

erotske ispovjedi

Ovo se dogodilo na ljetovanju kod mog oca na jednom selu u blizini malog gradica ne zelim imenovati grad Moji roditelji su bili rastavljeni, pa mi je majka zivila u gradu a otac na selu udaljenom oko 1h od grada. Ovaj ga je imao, na sreću. Kad je krenuo, molila sam se u sebi da prestane. Nisi zla osoba, pametna si i dobra. Ispiti su se prodavali bolje nego gliste na ribnjaku, pa je uskoro Ivana debelo zaostala u napretku. Ivana je odrasla u jednom malom selu u Moslavini.

Next

Erotske Ispovesti

erotske ispovjedi

Stao sam sa strane, pošto su me uvijek uèili da pomognem u nevolji iako je bilo sve više sluèajeva pljaèki vozaèa i otimanja vozila, svejedno sam stao. Bez obzira na sve to volim da nosim seksi rublje, imam ih u svim bojama, raznih dezena… U njima se osecam tako senzualno. A i prostor za jebanje joj je bio osiguran. Odmah sam spazio da nikad nije sama nego se uvjek toboze mota da plese s njom. Razulareni ljudi sa kesama punih poklona trče i sudaraju se kao bilijarske kugle na zelenoj čoji. Ta je činjenica razdirala njegovo zaljubljeno srce.

Next

Erotske price/Incest price

erotske ispovjedi

Hteo sam da se odvojim od nje jer mi je postalo neprijatno, ali nisam imao kud. Drugarice su mi zavidele na najzgodinijem dečku u klubu. Zivjeli smo s ocuhom koji je 12 god stariji od majke i s vremenom je gubio zanimanje za nju. U pet minuta do osam sati, svakoga je utorka već bio u tamnoj komorici, čekajući da se vrata sa druge strane perforirane stijene otvore i da u njih uđe njegova omiljena grješnica. Koliko sam mogao da vidim otpozadi, bila je fino sređena, frizura, garderoba, a i lepo je mirisala. Zelene oèi su joj bile prodorne i vjerujem da joj nitko nije mogao muljati, a da ga ne skuži.

Next

Erotske Priče

erotske ispovjedi

Ja sam bio u kupacim gacama takoder je i on i samo sam mu gledao tijelo i napalio sam se i otisao u sobu da izdrkam, njemu sam rekao da idem ubit oko malo da sam umoran, ako me treba da sam u sobi. Ujutru sam razmišljala što nisam nikog pokupila, barem samo da se rešim muka, da se osećam zadovljnom. Bila je udata I imala je ćerku mojih godina. Ne skroz prava, već blago talasasto uvijena. Odmah sam se javio Snježani, vlasnici, te nakon piæa sa njom otišao malo do plesnog podija, gdje je veæ bila mala gužvica, èisto da se malo razgibam. Najlogičniji izbor za studiranje bio je Beograd. I pre nego što se oženio voleo je da trguje svim i svačim.

Next

awsmichigan.org

erotske ispovjedi

Bio sam sam u dnevnoj sobi. Ivana je, kao i svakoga utorka ujutro, ušla u malenu župnu crkvu kvarta u kojem je stanovala. Prestati će tada i konačno se sasvim pokajati. Stomačić, u ravni sa karlicom, ravan, vidi se da je tvrd, jer je nosila majicu do iznad pupka. Prošlo mi je kroz glavu šta bih mogla njime danas da uradim. Samo se nasmijala ali u ocima sam joj vidjeo da bi to bas bas voljela.

Next

awsmichigan.org

erotske ispovjedi

Naravno ignorisao me kao da nisam ništa rekao. Mada sam to, u stvari, priželjkivala, to sa ove distance stvarno mogu i sebi da priznam. Tu je pronalazila duševni mir i oprost grijeha, koje je gotovo svakodnevno činila. Mislim, kako da kažem, analno. Nisam očekivao figuru mlade devojke, pa sam ostao zbunjen, ali kad je ušla u prostoriju, imao sam vremena da je malo bolje razgledam.

Next

Ispovjed Ivane griješnice

erotske ispovjedi

Prišla je posudi sa svetom vodom, smočila prste desne ruke i brzo se prekrižila. I gdje bas u sedmom mjesecu, kada je u mom gradiću sve prepuno turistkinja sa svih strana svijeta, koje izlažu svoja nauljena, jebozovna tijela, kao u nekom najljepšem snu. U jednom momentu sam se osvestio i shvatio da mi se kurac nenormalno mnogo digao. Rekla sam Vam da sam to nekoliko puta radila i sa ženom. A nije, dok nije bio gotov. Čekajuci ga otidjem po tus da se osvjezim od puta, cujem kucanje na vrata sobe… Tagovi: Vo eden moment pocna da se trese dodeka on jako i go nabivase i odednas go izvadi mojot kur od usta i pocna jako da stenka i da svrsuva taka prilepena za mene,nabrzo toj svrsi i svativ po negovata faca deka ja napolnil a taa prodolzi da mi go cica se dodeka ne i go isprazniv vo usta,ja sobra duri i poslednata kapka od mojata sperma.

Next