Erotske istinite priče. Osobna iskustva 2019-07-19

Erotske istinite priče Rating: 7,2/10 439 reviews

Osobna iskustva

erotske istinite priče

Mogao sam je imati već idućeg trenutka, ali ona nije pokazivala tu namjeru. Nije samo njeno iskustvo bilo presudno, bilo je i moje srce koje je u svemu sudjelovalo. Na njoj crna spavacica, neprovidna, ali jako jako kratka Jos mokra kosa i nekoliko kapi koje blistaju na njenom ramenu. Atmosfera je bila kao stvorena za parove, a i hrana je bila gotovo veličanstvena. Mogla je imati … Koliko godina? Pokazala je koliko je njeno iskustvo veliko. Toliko želje nikada prije nisam osjećao.

Next

Erotske igrice moje djevojke

erotske istinite priče

Odmaknula se malo, što je bilo dovoljno da taj maleni prostor iskoristim da bih došao do njenih punih grudi. Ne mogu se tacno sjetiti koje, ali bilo je to godinu-dvije nakon zavrsteka rata u B i H. Osmjehnuo sam se i krenuo prema svojem stanu. Tusiranje u njegovoj vili je prekinuo on napastvovanjem moje mokre pickice koja je svrsila na njegovom jeziku, te sam odlucila da se jos jednom otusiram. Kosa joj je bila duga i valovita. Ona je imala sve što sam želio, a to je bilo ono najvažnije.

Next

Moja istinita prica

erotske istinite priče

Odgovarala mi je u potpunosti, bila je žena mojeg života, a nadao sam se da će to i ostati. Vidio sam da je svjesna kakav utisak ostavlja na mene. Nitko u avanturu ne unosi dušu, a ja sam sve uložio u taj odnos koji me je ispunio. Bilo je to moje najljepše ljubavno iskustvo, ono u kojem je sudjelovalo i moje srce. Ipak me je pozvala u stan.

Next

Erotske igrice moje djevojke

erotske istinite priče

Mučio sam se nedoumicama i sumnjama, i kao nikada, moje je samopouzdanje bilo na vrlo niskoj razini. Ponoć je prošla kada je ona diskretno pogledala na sat. Sve je bilo savršeno, zategnuto, ali ne i neprirodno. Umesto da preuzme odgovornost zbrisao je kod nekih rodjaka u Italiju. Bojao sam se da nisam ispunio njena očekivanja, no nisam ni svoja. Ne znam kako sam se dovezao do svojeg stana. Ja sam žudio za nečim posebnim, za nečim što će ispuniti moju dušu, a to nešto je doista i trebalo biti nešto izvanredno i nesvakidašnje.

Next

Moja istinita prica

erotske istinite priče

Slutio sam da bih se vrlo lako mogao i iznenaditi. Srce mi je kucalo kao nikada do tada. Želio sam je grčevito stisnuti, strgati odjeću s nje, ali sam se kontrolirao. To nije ni bilo važno. Uz položaj su dolazile i sve blagodati, jer je posao bio ulaznica u visoko društvo.

Next

Moja istinita prica

erotske istinite priče

Ujutro radim — rekla je svojim baršunastim glasom. Ti bi mogao imati šanse kod nje Davor nije ni slutio koliko istine ima u njegovim riječima. Njen osmijeh je to i dokazivao. Ona je imala sve ono što sam želio, o čemu sam maštao, da trebamo paziti što želimo, znao sam to. Izišao sam van, za njom. No sada je bilo drugacije.

Next

Osobna iskustva

erotske istinite priče

No, bilo kako bilo, izbocina na njegovim farmerkama je bila sve vidljivija. Krecem ujutro oko 8h i neka bude spremna. Sjedio sam na rubu kreveta dok je ona klecala ispred mene i sisala mi kurac. Imao sam dojam da se nalazim na samom nebu, okružen zvijezdama, i da mi svaka od njih bliješti svojim neobjašnjivim sjajem. Isticala je svoju seksualnost, što je značilo i da je znala i utisak koji je ostavljala na muškarce. Bojao sam se da jest, ali isto tako sam znao da ih na prvom susretu ne mogu ispuniti. Prepao sam se onako kako se samo muškarca može prepasti kada dođe do te spoznaje.

Next

Osobna iskustva

erotske istinite priče

U svojem gradu sam osvojio sve što se osvojiti moglo, kako kao muškarac, tako i kada je posao bio u pitanju. Dostojanstveno prihvaćen poraz Obgrlio sam je rukama. Istina je da je ona zaslužila da bude voljena, ali toliko jaki osjećaji za mene nisu značili ništa dobrog. Danas ga uzima bez pitanja Naramenice sa njene spavacice su bile skliznule tako da su joj grudi bile sasvim otkrivene. Naravno da je imao rezervni kljuc od stana.

Next

Osobna iskustva

erotske istinite priče

Bojao sam se kraja, rastanka. Kada smo ostali nasamo malo sam je kritikovao zbog toga…da ipak to nije u redu…sta ce covjek pomislit o njoj itd…ali nisam ti ja neki strog tip, a osim toga i za mene je to bila samo njena mala igra, koja me je, moram priznati malo i zabavljala. Želim da se vrijeme zaustavi, da mi ovako lijepo bude zauvijek. Nakon toga sam nastavljao put za Nemacku. Naša prva vatrena noć Ona je prožimala svaku stanicu mojeg tijela, a svaka je bila toliko nabubrena da sam imao osjećaj da ću prsnuti. Ovako se nitko prema meni nije ponašao. Ni ona nije gubila vrijeme.

Next

Erotske igrice moje djevojke

erotske istinite priče

Moje često gledanje u sat kao da ga je još više produžilo. To je bilo jedino objašnjenje za njeno ponašanje. Laku noć — nije ni pričekala da joj pomognem izići. Nisam mogao dozvoliti da nestane poput fatamorgane. Da mi nije stalo do nje, mislim da bih poludio od bijesa. Našao sam se u nedoumici.

Next