Erotske kratke price. Erotske Priče 2019-07-19

Erotske kratke price Rating: 7,8/10 120 reviews

Erotske Priče

erotske kratke price

Bilo je tako divno, njen jezik je bio debeo i sočan, sve više sam žudila za njenim tijelom. Uživala sam u njezinom društvu i svaka njena lijepa riječ izazivala je golemi iskreni smiješak na mome licu. Njene oči još uvijek su bile okupane suzama, pa sam ih samo lagano poljubila i pružila joj ručnik. Vo taa polozba ja povlekov kon sebe,lezese na mene. Prvo sam se pitala zasto joj to Stefan dozvoljava ali sam se onda setila da jos nisam upoznala muskarca koji je odbio pusenje.

Next

Istinite erotske price

erotske kratke price

Redovno trčim, pratim modne trendove. Krenula sam I usput sam svratila u prodavnicu da kupim žvake. Stavila sam ruke na njegov potiljak i mrsila mu kosu. Prislonila je usne k mom obrazu i lagano me poljubila, nisam joj mogla odoljeti; nježno sam prislonila usne na njene i započela ju mazno ljubiti. S vrata je svoje pune i vrele usne prebacila na ramena budeći u meni neopisivu lavinu uzbuđenja. Nisam mogla da vidim Milenu ali sam videla neko komesanje na drugoj strani bazena.

Next

Erotske prièe

erotske kratke price

Kad se pojavim sa kratkom ljubičastom kosom u farmerkama i martinkama i sa obaveznim rancem na leđima mnogi misle da sam student ili turista a ne kustos narodnog muzeja i cenjeni ekspert za slikarstvo. Naredila sam liku iza sebe da mi rasturi cmar sta je on i radio nekih 2 minuta nakon cega mi je izvadio kurac iz dupeta i poceo da prska po haljini. Pocele smo da pijemo tekilu a likovi su poceli da prilaze. Raširila se u trenu i pohlepno stala trljati o moj jezik. Kada sam pogledala okolo vise nije bilo toliko ljudi a za svim stolovima su se samo videli zabaceni likovi i zenska dupeta kako vire.

Next

Istinite erotske price

erotske kratke price

Unutra napipavam polumeku debelu kratku seljačku smrdljivu kurčinu. Teodora je krenula da krklja ali je uspela da proguta vecinu sperme. Razočarano silazim i otvaram vrata. Ja sam nosila moj omiljeni sorcic koji mi je do pola uzalio u guzu a Masa je bila u nekoj suknjici gde su joj se tangice videle kako god se okrene. Izazovnog je izgleda pa me priče o bogatom seksualnom iskustvu uopće nisu iznenadile, a iskreno, nije mi djelovala kao tip cure koja bi mogla izdržati u duljoj vezi.

Next

Erotske priče

erotske kratke price

Visoka je, vitka, plave … Mama Mog Drugara Istog trenutka kada sam napunio 23. Ja sam se dotle vec tukla prstom po ribici i osecala veliki uzitak. Prvi put me poljubio u usta, nežno i polako a zatim me pogledao u oči kao da očekuje odgovor na životno važno pitanje. Ubrzo sam osjetila poznati drhtaj koji se širio, a tada sam svom snagom gurnula prste u ljepljivu unutrašnjost moje pohotne pičke. Strasno je trljala prste, sve više šireći moju šupljinu; osjećaj je bio neopisiv. Ljubiti te dok kuhaš, milovati dok spavaš… Volim te, znam to — tiho je promrmljala. Ispustila sam jedan uzdah pre nego sto se nasao decko, mozda malo stariji od mene, koji mi je stavio kurac u usta.

Next

Lezbejske Erotske Price

erotske kratke price

Zvanicno iz osvete Luki, nezvanicno jer voli da se jebe u usta a ne voli da placa pica. Iako sada imam poprilicno uzbudljiv seksualni zivot to nije ono sta hocu da podelim sa vama. Polizali oči, nos, ušne školjke i vraćali se natrag, u toplu unutrašnjost. Odmaknula je svoju stolicu, te dragajući mi noge, počela skidati najlonke. Dok su se njih dvoje dogovarali ja sam lagano skinula svoje tangice i stavila ih ispod salvete na stolu.

Next

Erotske priče

erotske kratke price

Со денови ме болеше курот од нејзините заби а јајцата ме печеа од нејзините нокти, ама ако сето тоа би го издржал уште безброј пати. Jebao nas je naizmenično i upoznala sam novog Maksa, izdržljivijeg. Posle dva dana nadjoh se u Budvi sa Veljom koji mi se celo vreme izvinjavao sto je krio taj bezobrazni dogovor I prizna mi da mu je lekar rekao da je potpuno spreman za ovo sto namerava da mi uradi ,bila sam rezervisana I on nije navaljivao ali to je kratko trajalo jer vec sutra uvece osetih njegovu ruku na svojoj I kao poslusna kuckica podjoh za njim u njegovu sobu zabrinuta ali jako uzbudjena ,primetio je to I bio veoma pazljiv I nezan ,polako me ljubio I svlacio ,ubrzo ostadoh potpuno gola osecala sam njegove poljupce svud po telu ,odvede me u kupatilo skide sve sa sebe I zajedno zavrsismo u kadi punoj vode uz obostrano milovanje gotovo svrsih ali me on uze I odnese I krevet I spusti glavu na moju picu ,nisam dugo izdrzala svrsila sam. Spustila sam se nivo nize dok sam ostavila krike u pozadini. Volim starije i iskusne muškarce Erotske prièe - Friško razveden, ušao u èetrdesete i svijet pred mojim nogama, tako nekako sam se mogao opisati.

Next

Erotske priče

erotske kratke price

I ja sam njemu mali prst zabadala u uho. Val užitka prolazio je mojim tijelom, moja mačkica postajala je sve ispupčenija i njene bradavice su sve jače probijale usku majicu, te nisam mogla izdražati da ju ne skinem. Zastenjala je od zadovoljstva dok sam ju jebao prstima u guzu. Posegnula sam za torbom i izvadila reket za bagmenton koji je imao dovoljno dugačku dršku, nadala sam se da će to biti dovoljno za moju slatkicu. Drkala sam kitu sa obe ruke i sisala glavic iz sve snage kada sam osetila nalete sperme u ustima.

Next