Erotske mame. Erotske priče: Incest sex 2019-07-19

Erotske mame Rating: 8,9/10 51 reviews

Erotske priče: Incest sex

erotske mame

Poklopio sam plafonjeru i sišao sa stavim lojtre negde gde neće smetati. I tako sam joj zabijao kurac do jaja dok je topla voda curila po nama. Nasmješena, prođe pored društva iz kojeg je tip bio u wc-u, ne skida osmjeh. Nabio se još jednom i počeo da svršava žestoko je puneći. Tada sam resio da probam da provucem malo prst izmegu gacica i da dodirnem maminu picku.

Next

Erotske Priče

erotske mame

Prišao je maminom licu i drkao ga par centimetara ispred. Mama nije nista rekla nego se samo izvila unazad i rukom prosla par puta po mojoj kosi. To je najviše želela, ali nije mogla ni da zamisli koliko će je to dodatno napaliti i produžiti njen orgazam. Nisam još video ženu da toliko uživa u lizanju pičke kao ona. Jedino se u njima osećam udobno. Krenuo sam lagano da joj guram i tako sve brže i brže.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske mame

Opet sam je uhvatio za sise i sada već oboje smo bili vidno napaljeni. Tada čujem da se otvaraju vrata wc-a, ja brzo zatvorim vrata od jebačnice moje mame i tipa, te krenuh ka izlasku. Stavio sam joj opet u pičku i nastavio a ona je svoju nogu prebacila preko moje da bi ga što dublje stavio u nju. Hvala ti ali sada te molim da izađeš pošto moram da namažem ovaj svoj stomak i da se naspavam. Kao što … Novogodišnje ludilo je počelo. Uzela me je za ruku i otišli smo u kupatilo.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske mame

Ući ću malo dublje, a vi mi recite ako osetite neku neprijatnost. Malo pomalo i moj citav kurac je nestao u maminoj picki. Oko 3 sata moja sestra i najmladja sestra od tetke su otisle u sobu da legnu. Ispravio joj je kolena dok je sedela, udaljio se i počeo ponovo da puca slike. Naciljala je koliko je mogla i pogodila ga oko usta. Glatka kože, par centimetara od njene pičke, i pomislih koliko je kurčeva ušlo između tih butina. Ona je zatvorenih očiju zamišljala kako je sin taj koji je dodiruje, koji joj gura prste i nežno joj pritiska mokar vaginalni kanal.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske mame

Brat je stariji i prvi je izasao iz kuce, ozenio se, zapoceo samostalno da zivi nedaleko od nas i sve je bilo uredu, manje vise, do momenta dok nije odlucio da zajedno sa porodicom isele iz zemlje. Došla je do mene a ja u početku ne gledajući dole sam joj rekao da uhvato za obe strane lojtri da drži. Osetio sam da je sve vlažnija i počela je da se grči i trese i samo je vikala jeboteeee svršavammmmmmmmm,uuuuh, uuuuuuhhh, uhhhhhhh, ala ovo godi. Pružila je svoju ruku i poprilično čvrsto zgrabila njegov topao organ. Tada sam rjesio da probam da joj pipnem sise koje su bile bas kako su naj ljepse ni male ni velike.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske mame

Želim da maziš moj stomak i da drkaš preda mnom. Osmeh joj je postajao sve veći i izraženiji… ali i njenom sinu. Malo se zabrinuo i odlučio da proveri jel je sve u redu. Prišla je svome sinu i zagrlila ga je bez da je rekla i reč. Pokucao je na vrata ali nije bilo reakcije. Šta misliš, jel bi pomogao stidljivoj mamici? Mislio sam, moram malo srediti misli, pa tek onda odlučiti. Imala je na sebi svileni ljubičasti kućni ogrtač i njene velike grudi i stomak su se jedva držali da ne ispadnu.

Next

Erotske price/Incest price

erotske mame

Već sam iz moje svijesti dopustila da me koristiš za seks. To ju je izluđivalo i primetio sam da je počela da vrti guzovima. Ajde, otkrij taj svoj slatki stomačić, pa da ga namažemo. Počela je sve brže da vrti guzom, a to sam ja iskoristio da joj opet stavim prst u šupak. Sad je već stvarno previše vremena prošlo i — jedva čekam da se vratim.

Next

Erotske priče: Incest sex

erotske mame

Vidljivo je da mu se sperma cijedi iz kurca po trbuhu moje mame, očigledno joj je svršio u pičku, jer joj je pička maksimalno mokra,raširena, i cijedi se iz nje njegova sperma. Jebeno je spreman za mene, jel tako? Izasao sam iz sobe i otisao na spavanje. Stavio sam kurac šireći joj usmine i nabio joj ga do kraja jer nisam mogao više da izdržim. Stenjala je toliko glasno i ja sam pomislio da je jako boli i počeo sam da ga vadim. Iako on nije bio previše iskusan, ali on je znao što radi, ali nisam dobila orgazma tijekom tih 2 noći, niti je to moja namjera na prvom mjestu. Kada sam ušao u kuću čuo sam samo vodu iz kupaonice i sjeo na stolicu u dnevnom boravku kako bi ga pričekao. Zagledao se u, za njega svakako najlepšu pičkicu na svetu! Dlačice su ubrzo postale prekrivene belom gustom penom.

Next