Erotske nove price. Erotske priče 2019-07-19

Erotske nove price Rating: 9,2/10 1815 reviews

Erotske priče, incest priče

erotske nove price

Izvadio sam kurac nakon toga i onakvog mokra ga stavio u njema usta lizla je kao da joj je prvi put sa puno zadovoljstva,,,. Strast i pohota su oduvijek, poput požara, plamtjela u meni, i od kada se mogu sjetiti uvijek sam imala želju za kontrolom nad muškarcima, i to na način koji se neće činiti normalan većini, no za mene je to bio najprirodniji osjećaj na svijetu. Tacnije vec sa sedam godina sam svom najboljem drugu drkala kurac i ako tad nista nije izlazilo,i u to vreme sam nekako pocela i da masturbiram… Sada imam 19 godina,brineta,zelenih ociju,idealnih mera,ali nikad sexualno zadovoljna… Citajuci ove vase price,pozelela sam da i ja napisem svoju i evo me. I sad osjetim ježurce kada se toga sjetim. Bila je udata I imala je ćerku mojih godina. Mozda i to tada nije bilo toliko opasno kao sto ce tek da bude,sjedio sam u kuci i neznajuci sta da radim izvadio sam kurac i poceo da drkam.

Next

EROTSKE PRICE

erotske nove price

A onda je mudro zakljuèila da su svi dobri muškarci veæ zauzeti, s obzirom na malu sredinu u kojoj živimo. Vagina mi je skoro obrijana,samo tanka linija dlacica po sredini skrivala je intimu zene koja voli seks. Želela sem si njegove sperme v ustih, da bi mu jajca vleklo v trebuh od užitka in, da bi mi dolgega kurca zabil globoko v žrelo. Razmisljala o cijelom danu, sve sto se desilo je bilo tako brzo - pronalazak fotki na sefovom tabletu, zatim njegovo lezerno ponasanje, ples za njegovu kitu, osjecaj njegove ogromne debele kite u ustima i medju sisama i njegove sperme po mom licu, tijelu i sisama. Ne vem še kako, vem samo, da nekaj rabim, nekaj… Solze so mi meglile pogled, ko sem odpirala torbico.

Next

Incest priče

erotske nove price

Jednoga dana je mamina prijateljica rekla da ima jedan bračni par u švicarskoj koji treba dadilju za malu bebu koja ima 2g. Uhvatila sam ga za ruku i pošla da gurnem prst u moju skroz mokru pičku. Upoznali smo se i vidio sam joj neku iskru u oèima dok me promatrala, pa smo malo razgovarali o poslu, tj što sam do sada nauèio, te mi je rekla da æe mi ona biti mentorica dok se ne maknem sa mjesta pomoænog kuhara. Parkirao sam auto pored njegovog i ušao u dvorište. Razmišljao sam da bi mogao zapoèeti život bez roditelja nakon završetka srednje škole,pa sam zapoèeo sam svoj biznis i bacio se na rad da bi mogao kupiti vlastiti stan ili kuæu. Hajde jel ima neko zainteresovan da se malo zabavimo? Kurac mi se odmah poèeo dizati, pa smo se dogovorili da doðem oko 18 sati. Dragan je bio stariji zet.

Next

Mama i sin (incest)

erotske nove price

Da svršimo svi po njoj. Tu se malo više opustila i odjednom sam osjetio njenu nogu uz svoju, te njen prodorni pogled. Odličan je profesor I kao osoba, zaista je veoma fina. Svi smo se palili na profesoricu matematike. Bio je petak i ja se spremio, te upicanjen stigao u klub. Sex sa udanom, matorka nauèila malog sve u sexu Matorke prièe — Bio sam mlad, taman odslužio onu bivšu vojsku i zaposlio se odmah u jednom zagrebaèkom restoranu. Stalno je išao na sajt za internet kupovinu, vukao neke pakete, slao na poštu, tokom radnog vremena ažurirao svoju ponudu, fotografisao.

Next

Erotske priče

erotske nove price

Tako je i dosla svadba nekog daljnjeg rodjaka i ona me upita bih li isao s njom da ne ide bas sama a i brzo cemo doci tako da cu jos i stici van. . Lizajuci tako zelio sam da probam kakv ima okus njena pickaa i poceo da joj je lizem i zabadam jezik izmedju picke i kratkih dlaka samo se cuo blagi jecaj ahhhhhh,,ahhhhhhh,,, ustao sam i rekao ajde sad ti djeveru da popusis pa ce djever da pojebe svoju snahu sagela se i pocela da ga stavlja i guta do kraja. Odmah sam spazio da nikad nije sama nego se uvjek toboze mota da plese s njom. Zazvonio je mobitel i javio mi se Deba i rekao da ce doci tek sutra dan njih dvojica cim zavrse svoje poslove i obaveze a ja sam kao tuzna rekla da ih jedva cekamo pored sebe da nam je dosadila samoca.

Next

Erotske prièe

erotske nove price

Vidio sam da je hauba podignuta i nad motor nagnutu jednu crvenokosu ženu. Nakon toga smo se istusirali i otisli na kafu kao da se nista nije desilo. Kada su gosti otisli ujak je nastavio da pije dok je ujna sredjivala nered koji su gosti ostavili. Prstom je prelazio polako preko klitorisa. Mislila sam da će se naljutiti, ali on je i sa tim bio presrećan. Taj petak je došla kod mene sa hrpom papira, zakljuèala vrata iza sebe i odložila papire na stol. Pošto sam bio u prostoriji punoj stranaca zapravo me nije bilo ni briga.

Next

Erotske priče

erotske nove price

Ušla sam u poluprazan bus. Gledala me širom otvorenih usta i pozvala u svoj ured. Tamna kovrdžava kosa, malo neobično oblačenje suknje preko helanki, ali simpatična. Koliko sam bila napaljena sva je ovlažila i otekla. Jasno sam cuo kako se cmachu. Jednog popodneva mi je zazvonio telefon, zvala je ona. Ostala su mi tri ispita za jesen i jedan idućeg tjedna, ali ne brine me to previše, znam da ću ih već srediti.

Next

Nove erotske priče

erotske nove price

Mada sam skoro duplo vise zaradjivala od njega iako sam bila radila na odredjeno jer sam cak uspevala ponesto novca ustedeti. Na poslu uopæe nismo komunicirali osim poslovnog dijela. Ujakov kurac koji je bio mozda nekih 20-ak cm bio je medju sisama moje ujne. U toku vožnje gurnula sam mu ruku u hlače i igrala se njegovim kurcem. Pokazala mi je na kupaonicu i rekla da uzmem ulje, pa sam otišao tamo i ubrzo se vratio uljeæi kurac uz put. Usne deblje kazu kao stvorene za pusenje a ja bi rekla za sisanje ili ljubljenje penisa.

Next

Mama i sin (incest)

erotske nove price

Znao sam da su neke od njih animatorice ovdje i hostese, ali mi je bilo svejedno, bilo mi je zabavno. Dama je podigla pogled prema meni i široko se osmjehnula jer je netko napokon stao. Oznake: , , , , , - 04:25 - 0 - - ponedjeljak, 26. Ivana je dolazila u 7 sati. U kancelariji su uglavnom stariji ljudi i to muškog spola pa se nismo ničemu nadali, ali smo iz zajebancije rekli kolegama da pozovu svoje kćeri ako imaju od 16-22 imali smo tada 18 godina što se naravno nije dogodilo. Svaki pokušaj da se podignem u krevetu, završavao se bolom u slepočnicama i mom tromom vraćanju na jastuk. Sve je to nebitno, osim moje ujne, koju sam do toga dana gledao kao rodjenu majku, a ne u smislu zene koju bih mogao da guzim i slicno.

Next