Erotske perverzne price. Devojke koje vole Grupnjak i Grupni Seks 2019-07-19

Erotske perverzne price Rating: 6,2/10 1094 reviews

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske perverzne price

Sve se desilo zimus kada nas je Teodora pozvala da idemo kod Stefana njen decko punisic na gajbu koja je naravno morala da bude viletina na Senjaku sa svim onim glupostima koje punisici inace i imaju. Ne znam je li uspjela ili ne, napraviti i dva kružna pokreta po svojoj pički, a već joj se oteo grleni uzdah i poče svršavati, uz trzaje cijelog tijela. . Osetila sam ruke na ribici, a onda i glavic kako me probija. Mavrovic je popusio jetru, ona èmar.

Next

Devojke koje vole Grupnjak i Grupni Seks

erotske perverzne price

Htjela ga je još dublje, ispunjavala sam sve njene želje. Zbog prirode posla mogla sam na vezbanje da idem jedino uvece, kada je treninge drzao Ivan, mladi misicavi momak mojih godina. Kretnje su nam bile sve brže, a moje misli usmjerene samo na žestoku ševu. Danas sam sretno oženjen, imam i sinove, ali sam jedino potpuno sretan kada nam se i Adnan pridruži u igrama s mojom liberalnom suprugom i kada se naša tri tijela potpuno izmiješaju. Vrištala sam od uzbuđenja kao da me kolju. Milena se od tada par puta lizala sa Masom, cak sam jednom bila i prisutna. Čvršće prihvati bič i odmah se uživi u igru.

Next

Erotske price

erotske perverzne price

Svoje noge prebacio sam preko Igorovih, kurčevi su nam se gotovo dodirivali i spontano počeli jedan drugom drkati. Nikad o tome nisam ni maštao. Već mi se maglilo pred očima i rekoh: — Guraj! Njegov kurac polagano se smanjivao, ali i u mlohavom stanju bio je dovoljan da je ispuni. Nisam mogla da vidim Milenu ali sam videla neko komesanje na drugoj strani bazena. Kada sam se pribrala videla sam da Stefan ne gleda u Teodoru nego da merka moje medjunozje, neverovatno sam se napalila. Lagano je spustio svoje usne na njene i ljubio je bez jezika, nježno. Nije mu trebalo dva puta reci.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske perverzne price

Tek tada sam primijetila da sam malo krvava oko rupice. Jebi ga, to je takav mentalitet! Zasmetalo mu je to sto mora da obraca paznju na nju ali je obratio paznju kada je Teodora izvadila obe sise iz haljine i pocela da ih trese. Moj muz i ja smo u odnosu na Danijelu imali super dobar brak a ona se nakon 4 godina braka rastala od muza koji je otisao da zivi u drugi grad tako da je Danijela sad najvise vremena provodila sa nama. Povlačila se po njemu ljepeći se svojom vlažnošću poput priljepka, a on je ležao držeći je za guzu. Uživala sam gledajući kako se njeno predivno tijelo strasno njiše u ritmu užitka. Bilo je tako lijepo, naša su se tijela međusobno dodirivala, a dodir njenih bradavica budio je u meni novi, još žešći val uzbuđenja.

Next

Erotske price

erotske perverzne price

U trenutku shvatim da se upravo vraćam u naše jebozovno gnijezdo i da sam zbog događaja koji je prethodio, moćno napaljen. Osjetio je neodoljivu želju da je poljubi u ta malena usta, ali to je bilo zabranjeno. Osim nekolicine poslovnih ljudi, na prvom jutarnjem letu za Zagreb bila je i Rajna. To vece je Luka guzio Masu na Adi ali ne pre nego sto je ona popusila gazdi lokala. Vrućina je bila nesnosna, i nisam znala šta ću sa sobom.

Next

Istinite erotske price

erotske perverzne price

Išla sam kroz studentski dom i raspitivala se hoće li tko ubrzo iseliti pa da zauzmem njegovo mjesto. Prethodno smo imali lep vikend pun sexa, gde je on kao puno puta do tad u trenutku strasti pričao kako bi voleo da gleda kako me neko drugi tuca i pri tome strasno svršavao, to ga je jako uzbuđivalo. Ne volim ih, ama baš uopšte. Isključivo ih jebe jedna stvar: Šta bi drugi rekli? Nekako smo našli mesto i stavili peškire. Divljački me nosio po sobi, lagano mi zadižući guzu i spuštajući je da klizi po njegovoj štangi.

Next

EROTSKE PRICE

erotske perverzne price

Na moju srecu to je bio Luka, Masin decko sa kim je bila vec dve nedelje. Razuzdano se prepuštamo novootkrivenim užicima svingerske ljubavi, u kojima naše dame, nerijetko, pribjegavaju lezbijstvu. Naravno trazila sam da prvo stavi kondom. Na moje gadjenje tu je bila potpuno gola Teodora koju je otpozadi punio Stefan koji joj je, sudeci po kricima, zabadao kurac do kraja u dupe. Ja sam kao omamljena mesala guzom i sve vise se nabijala na njegov kolac koji je pretio da iscepa tkaninu sorca. Ja sam kao i uvek, pocela sa vezbama za guzu, kada mi je Ivan prisao i poceo da daje instrukcije da podizem nogu vise. Zavrsilo se tako sto je lik povukao Milenu za kosu i svukao na pod, podrkavajuci malo zuckast kurac i nabijajuci njenu glavu na svoja jaja.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske perverzne price

Osjetio sam kako je slinom ovlaženi srednji prst prislonio na moju guzu i lagano me mazio njime. Jenim pokretom skinuo me je golu, gricnuo vec bolne bradavice i polegao po klupi, a jezikom zapalacao po mom vrelom medjunozju. Srećom, ona se odmah vrati u isti položaj i poče nanositi ulje, ali na neobičan način. Dok sam ja palila cigaru Milena je predlozila Masi da joj pokaze svoje slike u sobi. Unatoč snazi volje znao je da više neće izdržati. Pokusala sam da ustanem i da popusim preostalom liku ali me je on prebacio preko lezaljke i zabio mi kurac u dupe.

Next

Devojke koje vole Grupnjak i Grupni Seks

erotske perverzne price

Evo da vam i ja posaljem nasu istinitu pricu. Uvijala se iznad mog lica i višestruko svršavala i svršavala. Odmah me dohvatio jezičcem, lizao muda, uvlačio ih u usta, draškao i ljubio. Teško da bi njegova djevojka bila spremna na svakodnevni seks, a ponekad i više puta u toku dvadeset i četiri sata, kolike su bile njegove potrebe. Naslonila je glavu na njegovo rame dok su joj malene dojke žarile njegove bradavice. Uhvatio sam je za nogu i počeo s obožavanjem lickati nožne prstiće, tabane, a zatim listove.

Next

Istinite erotske price

erotske perverzne price

Tada još nisam bio spreman da mu dam i taj dio svoje muškosti, svoj ponos, ali smo bez obzira na to našu igru nastavljali i narednih dana i mjeseci, u svlačionici, pod tušem, u autu, na moru ili pak u bezbrojnim sarajevskim ruševinama. Teodora nas je docekala u haljini koja bi vise pokrivala da je nema gde su njene sise poskakivale pri svakom koraku. Nisam htela to da gledam jer sam se plasila da ce mi ogaditi ideju sisanja Stefanove debele kare. Ubrzo smo zaključili kako nam nema druge nego da organizujemo neki grupnjak. Svršio sam kao kakav školarac. Kad se prebacio na podlaktice ona se počela izvijati i primila ga je za tvrdi kruac. Idalje sam pusila mom bivsem, a njegov drug mi je prisao sa ledlja i svlacio pantalone.

Next