Erotske pri. Dever I Svekar 2019-07-19

Erotske pri Rating: 6,7/10 1625 reviews

Erotske Price : Sex Price

erotske pri

Zastenjala je od zadovoljstva dok sam ju jebao prstima u guzu. Jezikom ih je mogao čitave polizati u jednom povlačenju. Špricao me je posvuda, po licu, vratu, grudima, jaukao je, a ja sam osjetio neopisivo zadovoljstvo. Grčenje njenih mišića i luđački galop kojim sam je nabijao, natjeraše me da se prospem duboko u njenom rajskom šupku. U trenutku kad je izlazila iz vozila, upita: — Što voliš jesti? Kita koja me je jebala nije bila narocito velika ali je pruzala uzitak mojoj napaljenoj ribici, nisam izvadila kurac iz usta. Dugo je, teško dišući, bio u meni; polako smo se zatim razdvojili i konačno uklonili prepreku između nas.

Next

Erotske Price v2: Gospodja sa sela

erotske pri

Radio sam kao kuhar, tj za sada kao pomoæni kuhar. Kurac mu je još uvijek bio u erekciji i mislio je da će eksplodirati. Uzela sam karmin i na salveti napisala svoj broj. Svršio sam kao kakav školarac. Čvrsto sam se pripila uz stolicu očekujući skori dolazak snažnog orgazma.

Next

Istinite erotske price

erotske pri

Drugom sam rukom mazio Igorova vrela jaja i lagano mu gurao prst u šupak. Lagano je masirala moju vaginu, njeni sokovi cijedili su se po njenim prstima; kako me je samo uspjela ovlažiti. Osjetila je njegove muke i primila njegov kurac povlačeći ga u sebe. Samo je jače i jače nabijao kurac u moju vaginu. Pitala me je šta sam radio a ja kao iz topa odgovrio da sam gledao porni? Ne znam je li uspjela ili ne, napraviti i dva kružna pokreta po svojoj pički, a već joj se oteo grleni uzdah i poče svršavati, uz trzaje cijelog tijela. Ne znam kako se trebam ponašati, jer mi je ovo prvi puta da želim voditi ljubav s nekim drugim, osim sa svojim mužem — iznenadila ga je nota sramežljivosti u njenom glasu i on joj je prišao.

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske pri

Naplaćivao je svoje usluge zbog novca koji je volio trošiti iznad svega, iako većinom nije u seksu s postarijim gospođama osjećao ništa. Mislim da je primjetila o? Na ulicama prolaznici, zagrnuti teškom odjećom, žurili su u sigurnost pasaža. Izvadih kurac pred njom i po? Milovala ga je dok smo se ljubili i on je sve više rastao u njenoj ruci. A ona što zaželi, to i dobije. Svadba je bila na selu i po obicaju upoznavanja i i price kako se dugo nismo sretali itd.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotske pri

Ponavljala je: — Mmmm, kako si samo seksi, zaista si se razvio i pocrnio u vojsci, prava si muškarčina. Mirišala je na proljeće, na svježinu i on je osjetio snažno pulsiranje kurca. Tijela su nam sada bila priljubljena, dijelio nas je samo kruti zastor. Bojala sam se priznati samoj sebi koliko mi paše njen topli jezik na mojoj koži, htjela sam da me ljubi i sve sam se više naginjala prema njoj želeći joj pokazati da mi se sviđa ovakva igra. Uh, kako mi je to pasalo, no čekao sam pravu stvar, koja je na moje zadovoljstvo brzo uslijedila. Ali ja sam je i tada polizio na trosjed i rasirio joj noge kao i uvijek zabio kurac u nju i dugo jebavao.

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske pri

Najvažnije je da su deca ostala kod mene ćerka Jovana ima 20 godina i sin Dragan 18 godina. Rintao sam kao crnac na plantaži malo za štednjacima, malo na roštilju, te na hladnim jelima, a ona je uvijek nalazila neku grešku. Sex sa udanom, matorka nauèila malog sve u sexu Matorke prièe — Bio sam mlad, taman odslužio onu bivšu vojsku i zaposlio se odmah u jednom zagrebaèkom restoranu. Noge joj pod suknjom izgledaju više nego dobro,malo su ja? Ponudila me sa kavom dok se moje èudovište nastavilo zabavljati u igraonici sa još dvoje djece koji su bili na cjelodnevnom boravku. Izvukao ga je van nešto prije samog izlijevanja, od straha da se ne prolije po njenoj unutrašnjosti, ali tada je doživio još jedno iznenađenje kada je drhtavim glasom zamolila: — Svrši u meni, ispuni me… Zabio se ponovno i nakon nekoliko udaraca u mokru pičkicu slijedila je erupcija bjelkaste tekućine. Lizajuci tako zelio sam da probam kakv ima okus njena pickaa i poceo da joj je lizem i zabadam jezik izmedju picke i kratkih dlaka samo se cuo blagi jecaj ahhhhhh,,ahhhhhhh,,, ustao sam i rekao ajde sad ti djeveru da popusis pa ce djever da pojebe svoju snahu sagela se i pocela da ga stavlja i guta do kraja.

Next

Istinite erotske price

erotske pri

Zastao je na trenutak od zadovoljstva i pomogao joj da ga obuhvati. On me još uvijek želi fizički imati, tko zna, sada me već počinje zanimati, kako bi to bilo, možda mu i dam da me izjebe, ali o tome neki drugi put. Odjednom je postala strastvena i u ludom ritmu pokušavala ga pratiti, a on je ponesen strašću gurao svoj jezik sve dublje. Nekad nam to i ne pođe za rukom, jer moja draga voli pušiti dvojici istodobno, pa stavi u usta i obilno se okoristi našim nektarom. Shrvan umorom, legao sam pored njega pokrivši se zajedničkim, jedinim koji sam imao, pokrivačem.

Next

Erotske Price : Sex Price

erotske pri

Izvukao je svoje ukrućeno meso iz mene, moj je šupak ostao razjapljen i vlažan, pa ga opet naglo utrpao nazad. Želio sam samo jedno, gurnuti mu glavu prema dole. Osjećaj je bio neopisiv, htjela sam ju sve više i više, sve jače i jače. Stražnji zastor za backstageu bio je spušten, no činilo mi se da se lagano zaljuljao. Tako je i dosla svadba nekog daljnjeg rodjaka i ona me upita bih li isao s njom da ne ide bas sama a i brzo cemo doci tako da cu jos i stici van.

Next

Erotske prièe

erotske pri

Kad je gurnuo jezik u njen čmar osjetio je da se iznenadila, ali nije se pomaknula i on je ohrabren krenuo dublje koliko mu je to uskoća otvora dopuštala. Ispunjena zadovoljstvom zavodnički se počela oblačiti. Lik koji je karao Milenu u usta nije vise izdrzao pa joj je sada drkao na lice, mislim da je izbacio litar sperme i zalio celu Milenu. Ispustila sam jedan uzdah pre nego sto se nasao decko, mozda malo stariji od mene, koji mi je stavio kurac u usta. Prelijep, puten glas, natjera me da je bolje pogledam. Već je bilo blizu ponoći kada su i zadnje grupice ljudi napuštale kazalište i, naravno, ostalo je na meni da scenu dovedem u red za sutrašnje probe. Ponovo je istrgnuo karu iz mojeg dupeta, da bi ju zatim još silovitije gurnuo natrag, i ponavljajući tu igru nekoliko puta strpao mi ga je tako duboko da su mu jaja lupkala po crvenom zastoru.

Next

Istinite erotske price

erotske pri

Odmaknula je kosu s mog ramena koje je bilo bliže njoj i nježno me počela ljubiti, najprije po vratu, istodobno mi mičući s ramena moju duboko dekoltiranu majicu. Guz nisam mogao ocjeniti pod suknjom ali u svakom slu? Svi koji su mi se sviđali bili su tu sa svojim devojkama. Digne je u naručje i odnese do velikog ležaja u sredini sobe. Znao sam da su neke od njih animatorice ovdje i hostese, ali mi je bilo svejedno, bilo mi je zabavno. Lagano je gurnuh u stranu i samouvjereno uđoh u sobu.

Next