Erotske price anal. Incest Priče 2019-07-20

Erotske price anal Rating: 8,9/10 1490 reviews

Matorke priče

erotske price anal

Predao sam, stoga, coveku na ulazu cek i ušao. Svaki njezin brus ili gacice sam znao, svaki sam mirisao, drkao na njega. Sanja, moja 7 godina mladja sestra. Moralasam da sto pre odemo i budemo sami. Na trenutak sam se zbunio, ali sam onda prihvatio igru. Nisamse jos snasao a njen jezik se nasao u mojimustima. Po prvi put sam bila gola pred tatom.

Next

Matorke priče

erotske price anal

Bataci su joj bili ekstra. Celog sam ga izjebala, prošaputala je nečujno Lili. Uspravio se, zavukao ruke pod guzove i lagano skinuo gaćice. Lagano se spustila do moje cune,staje ta znala sa usnama i jezikom. Zarila mi je nokte u ledja. Lizao mi je pičku koja je bila mokra. Tada je nesto proradilo u meni, uhvatio sam je sa obe ruke za kosu i doslovno nasadio na cijeli kurac i drzao tako.

Next

Matorke priče

erotske price anal

Bio sam sa ženom i punicom. Svi poslovi u vezi kuce su pali na mene, jer nje ionako po cijeli dan nema. Paloje tebi u cast da noc provedes samnom. Olizala je prstice i legla preko mene. . Osecala sam se maksimalno ispunjenom.

Next

Analni Seks

erotske price anal

Kuracmije otekao i vec je krenuo mlaz sperme. Poceo sam da mirisem delove gde je bila njena vagina i njena stopala i drkao ludacki. Daj mamici sperme da se okupa, voli kucka to, gladna mi je picka perverzija, zato sam te i odgajala, da budes moja zanimacija. Onaje uzdisala,stenjala i mazno mi pricala daje uzmem daje nabodemn na kurac i konacno ugasim pozar u njenoj pickici. Podiglaje kukove i skorose sama natakla na kurac. Dakle nosiosam zensko rublje i sa muskarcima bio pasivan.

Next

Incest Priče

erotske price anal

Neko vreme ga je mazio o moje butane, a onda ga ponovo ubacio. Svi znaju da je obožavam i obično, radi nekog poštovanja, verovatno, kad ja dodjem, tu niko ne sedi, ne bi li meni drago mesto bilo slobodno za sedenje. Ogrnuo sam bade mantil i krenuo ka vratima. Nosila je kratku suknjicu, jedva ispod guzova. Poceo sam vise vremena da provodim napolju kad je ona kuci sama i svaku noc uredno pregledavao istoriju na kompu. O grudima bolje i da ne govorim.

Next

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

erotske price anal

Ja sam izvadio svoj polu nabrekli kurac i ona se okrenula i stavila ga u usta. Hajra je bila najlepsa od svih rodica ali i vrlo cudna osoba. Cestobimi govorila kakome voli i kakosam jaza nju neko koje vredan njene ljubavi. Nikad se nije udavala vise. Uživao je a ja želela da ga odradim kao ni jedna pre mene. Gledam u dupe kako se njise, kako sa motikom forsira onaj red. Grubo je podigoh sa poda i gurnuh, prilepivsi joj sise i lice uz zid.

Next

erotske

erotske price anal

Naravno, nije je bilo tu. Doslo je drugo vece, zaspao sam mnogo rano, ali u jedno doba noci sam se probudio i osetio sam kako je tetka pribijena uz mene, bio sam joj okrenut ledjima da se ne bi ponovilo ono od prosle noci. Seo sam na obod kade, i lagano poceo da drkam. Kroz stenjanje sam mu rekla da uspori. Barmen je bio jako lep i visok crnac a njegov kolega kelner lepo gradjen belac koji je pospremao inventar.

Next

istinite

erotske price anal

Hvatao sam hladovine ispod nadstrešnica, drveća, što više, jer je već počeo da me obliva znoj. Milos i Anita su bili napolju i kad su se vratili imali su sta i da vide, mene i Milana u doggy poziciji kako se tucamo! Rukom je usmjerio ka vratima. Podigla mi je levu nogu i prebacila preko svog ramena, kako bi nesmetano mogla da mi polize cmar. Joj boze kako je to bilo blesavo. Soba je odjekivala jakim zvukovima. Reklasam nani dacemo prespavati kod mog ujaka jer sume zamolii da pricuvam kucu.

Next