Erotske price animal. Istinite erotske price 61 2019-07-20

Erotske price animal Rating: 5,3/10 1772 reviews

NAPALJENI: Sex Sa Psom

erotske price animal

Jos nize sam spustila guzu i onda ga je pogodio pravo u pickicu nekoliko puta malim ubodima. Ponovo sam bila naguzena na kolenima i na klupici se oslonila i jednom rukom ga dozivala trljajuci se po pickici. Ja jebote ne verujem, ali i dalje idem. I imali smo kćer Ines koju smo voljeli više od ičega na svijetu. Uvela sam ga u senik sela u seno bila sam obucena u trenerku debelu i gorenji i donji deo.

Next

Seks sa psom EROTSKA PRICA

erotske price animal

Ovo sve sto sam napisala je istinito. Nikad nesto slicno i tako dobro nisam iskusila. Prihvatila sam je i još ga jednom pomilovala. U pocetku o tome nisam puno razmišljala, sve dok jednom nisam vidjela rotijev kurac u punoj dužini. Borko je osećao kako se njegova ultimativna fantazija uz koju je drkao ostvaruje. Zuca je bio na mojim guzovima zakovan u mene visile su mu noge malo mlatarao njima i grebao me i onda se smirio i cvileo mi na uvo.

Next

Istinite erotske price 61

erotske price animal

Prava gastarbajterska jer svi članovi te familije rade u inostranstvu. Ako nije ničiji, možemo li ga povesti kući? Cim je baba otisla ja sam odvezala zucu i povela ga u sjenik gde je stajalo seno, kukuruz za kokosi a sa druge strane je bio krmetnjak ali prazan jer su krmad davno poklana i sve se meso susilo u susnici. Ker jebe dvadesetak sekundi samo toliko koliko mu je potrebno da ga celog utera i onda je lepota kad mu tako brzo i naglo naraste i ispuni picku u 5 sekundi. No, Ipak sam postavila jedan uvjet: - Dobro, dijete moje. Zuco je lezao dok sam ja popusila cigaretu i malo se smirila od njegovog kurca. Imala je utisak da joj nikada neće biti dosta jebačine.

Next

Gay priče

erotske price animal

Ines se igrala u pijesku kad je pas krenuo ravno prema njoj. Klizio mu je tanki tvrdi zilavi kurcic vani sve vise i vise i opet poceo zamahivati kao da jebe moju ruku. Niko ne mora da zna šta on ili ona rade. Prišao je bliže, ponovno sjeo i polizao mi prste. Razmaknula je prste i kurac miu je sve više oticao i punio se krvlju. Savila se malo i raširila je bedra, otvarajći tako noge širom koliko god može, perverzno i bezobrazno mu se nudeći, nudeći mu tako sjajno i vlažno meso roze boje koje je bilo širom otvoreno.

Next

Moj jebač

erotske price animal

Tko zna, možda nas je i mogao vidjeti, govorila sam joj kako bih je utješila… Ali je li mogao? Posto smo ziveli na selu,imali smo veliko dvoriste. Bila je veoma hladna zima sa snegom preko metra. Cim je baba otisla ja sam odvezala zucu i povela ga u sjenik gde je stajalo seno, kukuruz za kokosi a sa druge strane je bio krmetnjak ali prazan jer su krmad davno poklana i sve se meso susilo u susnici. Njegova kvrga je ispunila moju pickicu i pritisla mi mokracni mehur da je samo spontano pocelo da piski iz mene a on je poceo da svrsava i da me puni. Kako mu je pumpala kurac, Borko je milovao njene masivne sise i krute bradavice. Kurac mu se uskoro vratio nazad skoro potpuno jedino je bio malo deblji dio koji mu je virio iz futrolice. To je bio trenutak slabosti i zelje da se pojebem.

Next

Moj jebač

erotske price animal

No, Ines je toliko navaljivala da više nisam imala izbora. Znao je da će i sam uskoro da svrši. A Anđa se jednako sećala bespomoćno prema obojici u seksu. Od tada ne mogu bez njegovog kurca, jebe me redovno i maximalno me rasirio, muzev vise ne osjecam, kao da mi ne ulazi ali se ne zalim. Anđa je stenjala bez stida, grleći ga i stiskajući ga sve jače uz sebe. Kad ono, u susret nam ide Zorana Mihajlović, leže na zemlju, širi noge, lik obučen kao dildo skače i komplet upada u nju. Tako se radovao i sve se dizao sapama prema meni i lizao mi ruke.

Next

Seks sa psom EROTSKA PRICA

erotske price animal

Nedugo jedan dan baba rece da ide do neke svoje babetine prijateljice da dadne novac njenoj snajki kad bude isla do susednog sela u kojem ima prodavnica da joj pokupuje nekih kucnih kuhinjskih potrebstina,zacina,kvasca i kojekakvih sitnica i meni cigareta. Zaustavio se točno ispod Ines i to u trenutku kad je njezina ruka popustila. Muz kad svrsi jednom to je gotovo za narednih sedam dana. Prepustila mu se kompletno i počela je ona jebati njega, nabijajući svoje kukove u susret kurcu koji je ulazio u nju. Da, Ines je divno dijete. Sjeo je pred kadu, okrenuo glavu i čekao promatrajući nas nekom svojom psećom znatiželjom.

Next

NAPALJENI: Sex Sa Psom

erotske price animal

Pala je pravo na njegova leđa. Dogadjaj koji vam želim ispricati je istinit i dogodio se je prošle godine. Sin ima decu, i njegov otac, iz drugog brata takođe ima naslednike. Već je jebala svog sina, i obožavala je svaki tren toga, iako si to nije želela odmah priznati. Prednjim je šapama zgrabio kvaku, otvorio vrata i ušao. Posto sam ynao da nema nikog kuci morao sam nesto da predizmem. Njegovo telo se zabijalo u njeno, a njegov kurac je u nju ulazio kao klip, puneći joj debelu pičku koja ga je savršeno podmazivala.

Next