Erotske price baba. Baka na kurcu 2019-07-20

Erotske price baba Rating: 9,9/10 178 reviews

Ja i sisata baba!

erotske price baba

Zašto jednostavno ne bi zaboravila taj osećaj krivice i svoje prepreke i uživala u ovome što joj se dešava? Mazio me po bedrima kao junicu, osjećao maminu kožu…onda je podvukao dlanove i primio me za ogromne sise i stisnuo ih. Polizao mi je sve sa picke i nogu i legao u seno oblizujuci se. Jeli i moja mala imala slatku picu kao njena kurvasta majka? No morao sam joj reći, mada mi je bilo pomalo neugodno, da će njen oglas i sliku vrlo vjerojatno vidjeti netko od ljudi koji je poznaju. Šta god bi Borko poželeo da uradi s njenim telom, ona je bila voljna da mu to i ispuni. Onih koji daju bakšiš i onih koji ne daju. Uglavnom sprijateljili smo se i tako sam postao čest gost u njihovom stanu.

Next

Ja i sisata baba!

erotske price baba

Nisam vise znao za sebe, toliko sam bio napaljen da sam dodavsi joj peskir posego za sisama. Pratio sam je dugo pogledom i konstatovao da je strasna riba. Skakutao je oko mene bio je veoma zivahan. Sinove usne omotale su mi se oko klita. Popio sam kafu sredio misli i ustao.

Next

Baka na kurcu

erotske price baba

Pružila je ruku i pomilovala ga po glaviću, a potom se primakla i poljubila ga. Ipak osjećala sam glad za nečim ogromnim, za jednom velikom konjskom kurčinom. Jebiga, baka Vera izbacila me iz cipela. Omotala je svoje prste oko njegovog kurca i počela da drka. Osetio sam da mi se kurac ponovo ukrutio u glavi mi se pomutilo, svasta mi je prolazilo kroz misli.

Next

Erotske Priče

erotske price baba

Notify me of new posts by email. Anđelka je počela stenjati a samo je nekoliko cm bilo ušlo u nju. Ja, moj suprug, kćer i Zoran. «Zorane…molim te… Mislim da ne bi trebali…ne sada», promrmljala sam. Rekoh joj potom kako ću je zbog toga kazniti.

Next

Erotske Price v2: Napaljena seksi baka

erotske price baba

Ona se okrenula i pitala -Sta radis to -Seko ja bih da te karam. Uzeo sam joj sorci i brzo navukao na sebe. Borko ju je počeo prcati što je jače i brže mogao, slušavši majčinu želju. U mnogome se nismo slagali i nismo imali budućnost to se videlo, jedino smo se slagali u seksu. Vrlo brzo je i svršio, dok sam se s mukom borila da progutam ceo mlaz. Odjuri sam u njenu sobu u ona se sagnula da uzmesnalu koja joj je ispala.

Next

Baka na kurcu

erotske price baba

Zbog obaveza tokom godine se nismo vidjali osim za raspust. Namerno sam je kinjio i pitao da li je ona normalna i da li zna sta radi. Kisa je i dalje lila kao iz kabla, lipa nije mogla da zaustavi kapi koje su me prskale. Još sam mu se malo raširila. Posle pola sata, već sam pijuckao kafu i zaneseno gledao u njene obline, dok se udaljavala u kuhinju po kolače. Jedino je strina ostala jos uvek ne izlazeci iz stale.

Next

Baka na kurcu

erotske price baba

Pedeset mi je godina i do sada sam promijenio 55 žena u krevetu. Digla sam se sela na klupicu imala sam sta videti komplet upisane gacice i netopljenu trenerku pisom. Diraj mi sise, baba to voli puno, kazala je. Posto smo ziveli na selu,imali smo veliko dvoriste. Nabio mi ga je dever drsko i oštro, a ja sam jauk ugušila jastukom. Bože, mali me želi golu… skroz golu.

Next

Price sa sela

erotske price baba

Dok su oni pili kafu i razgovarali o stvarima vezane za izgradnju kuće koja je bila u toku, uputih se do toaleta. Imao je osećaj da ga sama njena pička uvlači u majčino telo. Nagnula sam se stavivši obje ruke na kamin, onako isprčena kako bi me sin bolje vidio. Kao i svaka starija žena nosila je obične gaće, ali ja sam se bio napalio da sam kurac izdrkao i svršio u njene gaće koje sam bacio u korpu sa vešom za pranje ne govoreći ništa baki. Nisam nogao da verijem sta ce mi se sve desiti, bio sam izgubljen i zbunjen. Strina je brisala prasinu mameci me svojom pohotnom guzom i ogromnim sisama. Bez obzira na sve to volim da nosim seksi rublje, imam ih u svim bojama, raznih dezena… U njima se osecam tako senzualno.

Next

Baka na kurcu

erotske price baba

Kada su se spustile do poda, iskoračila sam iz njih. Progutala je baba sve do poslednje kapi. Što bih žurio da mi se … Dečko i ja smo odavno raskinuli, ima skoro godina. Lizala sam ga dok me opet gurao prema jajima. Kružila sam po njemu da ga opet dobro nasaftam, a mali mi se za to vrijeme igrao sa natečenim sisama. Kada sam stigao vec su uveliko poceli sa kopanjem kukuruza. Ali to je bilo gore resenje jer bih te onda najebao.

Next

Bludna majka i sin EROTSKA PRICA

erotske price baba

» Oblizala sam mu jaja. Sa njim sam mogla sve da probam, zajedno smo istraživali, ostvarivali smo sve svoje fetiše, i … Dobio sam posao u maloj privatnoj firmi, pa sam bio pun sreće i pozitivne energije. «Mama, nešto bi te pitao. Automatski sam zauzela isti položaj kao prije, raširenih nogu i ruku oslonjenih na kamin. Baka ga je počela ljubiti i milovati, a onda uvali glavić u usta.

Next