Erotske price baka. Erotske priče 2019-07-20

Erotske price baka Rating: 6,4/10 1388 reviews

Erotske Price v2: Napaljena seksi baka

erotske price baka

Imala je puno bora, ali njene noge su bile čvrste i njen stomak ravan. S kratkimi gibi po moji glavi, je glasno končala. Izvini što sam povučenija danas ali nemojte ići, želim da budete tu sa mnom još par dana. Bila je uporna i nisam je mogao odbiti. Kao psić dopuzao sam ispred nje, kleknuo i stavio šake na njena koljena.

Next

Moja baba i ja

erotske price baka

Ovo je spavaća soba a pored nje je još jedna manja soba. Uradio sam kako mi je rekla. Kao da je znao da će ševiti. Razdalja je izginila, skrivnost je postala nepomembna. I ja sam se sva ulepila od znoja. Jebi me što duže možeš i nemoj se ljutiti ako budem malo glasnija, rekla je.

Next

Erotske Price v2: BAKA

erotske price baka

Uhvatila me za zglob, još mi se približila, pa me primila i za drugu ruku i klizila po njoj dok nije došla do zapešća. Ajmo u sobu kod nje da malo ćaskamo. Natočila nam je, domaće dalmatinsko, vino u čaše i otišla do glazbene linije. Objavljeno: 2014-01-11 02:19:02 Vrati se nazad na. Rekla je da legnem, sto sam i uradio. U njenoj blizini sam se uvek osećao po malo čudno, trnci su mi turirali telom i uvek bi razvukao usne u ludački smeh. Zato ću joj ja sve pomoći za prvu pa će ona lakše savladati ovaj tvoj veliki stan.

Next

Erotske priče

erotske price baka

Dok sam je čekao polazio sam rukom kroz kosu ne mogavši vjerovati da se ovo događa. Hvalila me kako sam ja dobar čovjek pa se u jednom trenutku osmjelila toliko da me je poljubila u obraz. Počeo sam da delim komplimente, kako fenomenalno izgleda za svoje godine i da bi joj pozavidele mnoge žene mlađe od nje. Svukla sam sa sebe postelju i spavaćicu tako da sam mogla uživati u mekom dodiru svojih grudi i mačkice. Iako sam bio iznenađen rekoh joj kako uopće ne sumnjam da bi, ukoliko to želi, mogla pronaći nekog muškarca, tim više što ona još uvijek lijepo izgleda. Kada su svrsile rekle su mi da im polizem mokre pickice. Znale smo da je bila i više nego osetljiva nakon žestoke jebačine pa smo bile nežne i pažljive.

Next

Moja baba i ja

erotske price baka

Čutil sem, kako se toplota razliva po mojem telesu in slišal njene pritajene krike, ki so odmevali po praznem stranišču. Prvo sam počela sa laganim kružnim pokretima, a onda sa sve jačim. Bom zmogel vstati, pustiti temo, odpreti vrata in uživati v vročini nove zvezde,ki jo včasih nosiš s sabo? Obadvoje smo popili, ponio nas je trenutak. Imala je strašno tijelo za jednu šezdesetpetogodišnjakinju. U jednom trenutku vrhom kaĹľiprsta prošla mi je preko šupka.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske price baka

Ali, evo, tu sam i diram pičku svoje bake. Dlakava, ali podšišana, usled čega mi krv jurnu u glavu. A reci mi, mami ne smeta kada si tako golišava dok sviraš? Fakat sam bio zbunjen tim razgovorom ali što je tu je. Ne možete da zamislite moje iznenađenje, kada sam na kafi, zatekao i gđu Veru, udovicu sa prvog sprata. Ona ima svoju mirovinu a Jure joj uredno svaki mjesec na račun upalti određenu svotiu novca tako da ona ni u čemu ne oskudijeva. Sjela je za stol golih grudiju na kojima su se, usprkos brisanju, još vidjeli tragovi moje sperme. U jednom trenutku se odvojila od mene, postavila se na koljena i viknula «Jebi me, samo me jebi, jebi me kao kuju» Glavu je stavila na naslon kauÄŤa, jednom rukom drkala si je piÄŤku, a kaĹľiprst druge ruke si je gurala u šupak.

Next

Incest sa samo 15 godina EROTSKA PRICA

erotske price baka

Želim da budeš uz mene i da se igraš sa mnom kada god poželiš. Ručak je bio fenomenalan, palačinke također. Baka mi je pomogla i povukla nogavice. Tata je sa tecom otisao na najlon pijacu u Novom Sadu tako da smo ostali samo ja, mama i tetka. Nisam ni disala u trenutku kada se ćerka zagledala u moju prosedu i dlakavu pizdu. Li ne lezi vraze moj kurac je polako poceo da raste na bakine dodire njenih bradavica koje su se i oslikavale preko brusa i njenog dzemperica koji je ona volela a koji je i meni poceo da se dopada jer je bio na V izraz i videle su joj se velike dojke.

Next

Incest sa samo 15 godina EROTSKA PRICA

erotske price baka

Otisli smo u hotel i ja sam je otpratio do sobe gde mi je ona rekla da udjem i malo na miru da pricamo. Imala je vešte pokrete jezikom i snažnu sisaljku. Tvoj djed je mrtav već osam godina, što to misliš da sam ja radila cijelo to vrijeme. I dalje četvoronoške skinula je gaćice, istrćila je svoju guzu i raširila nam je svoje predivne guzove. Ručak je bio fenomenalan, palačinke također.

Next

Erotske Price v2: BAKA

erotske price baka

Nisam u prvi mah ni primijetio da su sa trapericama skliznule i bokserice. Legla sam na leđa i počela da razmišljam o nekim glupim temama samo da ne bi razmišljala o tom neprimerenom odnosu koji su moja ćerka i unuka očigledno imale. Nikada nisam mogla svršiti čak ni sa srednjim a kamoli malim kurčevima. Dok sam nabijao njenu guzu tako su mlazovi spreme punili njenu guzu. Strgnuo sam sa bake omotani ruÄŤnik i poÄŤeo je maziti i ljubiti. Svršavaš, treseš se sva… Koliko to možeš onako vezana.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske price baka

Vjerojatno vas interesira što je dalje bilo. Glupe gaćice sam odmah sklonila u stranu i počela da stiskam svoj klitoris ne želeći da propustim da se dodirnem gledajući tu mokru scenu pred sobom. Obe su bile u svojim bade mantilima a ćerka me je mazila i gledala me je. Videvši to i moja ćerka je počela da svršava nežno jecajući na mojim grudima. Ona me isto uhvatila za moje čvrste grudi, i ja sam osjetila da mi se vraća sva snaga od jutarnjeg samozadovoljavanja. Moraš da skineš sve sa sebe.

Next