Erotske price bdsm. BDSM priče 2019-07-20

Erotske price bdsm Rating: 6,2/10 929 reviews

BDSM Archives

erotske price bdsm

Od jednom su se otvorila vrata teretane kada je Herkan, lokalni diler, šipac, uleteo sa devojkom, bacivši je na pod. Herkan je iznad njega nogama stao na njene ruke kako se ne bi opirala. Jednog dana sam se vraćao iz kupovine, i zateknem je kako čeka lift. Unio sam stvari u stan, a ona me zamolila me da dođem kod nje da makar popijem kafu. Osetila sam kako mi kurac izlazi iz dupeta.

Next

www

erotske price bdsm

Ja sam tamnija od Milene, imam sitne sise ali zato imam savrseno trcavo dupe koje veoma volim da pokazujem. Kad smo bili na maturalcu u srednjoj školi Karolina i njezina frendica su mi prišle i upitale me dali želim s njima posjetiti jedan bdsm klub,navodno da je tamo jako zabavno,ima puno zgodnih ,golih žena i da ćemo tamo igrati zabavne igre za odrasle. U busu sam seo skroz pozadi. Toliko sam bio uzbuđen da mi se digao. Koj trenutak posle osetila sam kako mi neko prislanja glavic na cmar i lagano probija moje dupe. Nadala sam se da su ovima puna usta klitorisa pa da nece biti buke iz sobe, prevarila sam se.

Next

BDSM priče

erotske price bdsm

Ostala sam na zurci u separeu, sama i napaljena. Ja sam sedela tu i kiselo se smejala dok je ona tresla sise njemu u facu. Imala je crnu kosu, usne poput čokolade, osmijeh koji oslijepi, duge crne kose, vitkog stasa. Ali mi je sreću skratio njeno ulaženje. Jedan oko 45god sa sajkacom na glavi drugi krupan brka sa sesirom stariji desetak god od mladjeg,tako sam ih odoka procenila.

Next

Izgledala je tako fina cura, a ona BDSM igračica

erotske price bdsm

Svaki astrološki znak ima svoja jasne karakteristike, iako ne verujete u horoskop. Karolina je odmah pristala te smo iznajmili i sobu na katu i išli u odabir robinje koju ćemo tu većer iznajmiti. Na početku je bilo tipičnih stvari. Naredila mi je da joj se približim i poljubi me tako strastveno. Mislim da su cak dosle do zakljucka da su pusile istim likovima. Robinja je dobila naređenje od Karoline da klekne i da mi popuši moju debelu kurčinu.

Next

bdsm

erotske price bdsm

Kako sam odrastala sve mi je postajalo jasnije. Karolinu sam ponovno stavio na svoju kurčinu,jahala me najžešče što je mogla. Ona je cucala pored kreveta, rasirenih nogu, i bukvalno gutala svaki santimetar kurca koji je pri svakom izlasku iz usta balavio po njenoj bradi, bilo mi je muka ali nisam mogla da skrenem pogled. Muzika je veoma glasna, klasika, Vagner, Mocart ili nešto slično. Robinja je učinila kako joj je bilo naređeno i u slijedećem trenu klečala je na koljenima i pušila mi kurac,a ja sam uživao više nego ikad prije. Kada sam pogledala okolo vise nije bilo toliko ljudi a za svim stolovima su se samo videli zabaceni likovi i zenska dupeta kako vire.

Next

BDSM priče

erotske price bdsm

Pokusala sam da ustanem i da popusim preostalom liku ali me je on prebacio preko lezaljke i zabio mi kurac u dupe. Rekao sam joj da ću doći za 20 minuta. Kuce rastrkane udaljene podosta jedna od druge a babina kuca je bila do same granice sa sumom. Nije mi bilo naročito bitno, znala sam da će biti gadno. Ne znam šta me očekuje ali nisam ispustio šansu. Posle nekoliko minuta se vratila Milena noseci Teodorinu haljinu.

Next

Izgledala je tako fina cura, a ona BDSM igračica

erotske price bdsm

Kada je svukla gaćice i gola prišla krevetu pogled mi je pao na kutiju koja je tu stajala još od popodne. Jebao me je par minuta u usta pa je krenuo da mi svrsava po licu i kosi. Stražnjica je bila uskoro crvena i vruča od udaraca. Bile su to dve gospodje od nekih 45 godina i moglo se primetiti da su bile veoma lepe dok su bile mlade. Na Milenin nagovor sam se i klistirala i namazala guzu pa smo tako, jebacki obucene, krenule na rodjendan. I opet smo započeli staru priču škola, djevojke, muškarci, život sve što nam je palo na pamet.

Next

BDSM priče

erotske price bdsm

Ne mogu da vidim šta se dešava oko mene. Milena je skoro ugradila botoks u usta ali joj lepo stoji, kada se ova prica desavala jos ih nije imala ali je i tada bila jako lepa devojka. Podigao sam pogled, ali u tom trenutku sam primetio da je gospodja koja je sedela iza mene gledala u retrovizor i da je ocigledno primetila moj pogled na cipele. Kako bih dosao kuci sa posla terao sam je da se ponasa sto droljastije i da iskazuje svoju potcinjenost non stop. Moj gay početak desio se sasvim slučajno kad sam imao 20 godina.

Next

zločesta robinja

erotske price bdsm

Ne želim nivi Porše ili stan. I on naravno, to sam znala. Posle flase tekile Milena se osilila i otisla do zatvorenog bazena da pronadje neku ozbiljniju zabavu. Keva nam je bila otisla u Tursku na odmor pa je zaduzila Milenu da cuva i mene i kucu jer je vec bila velika. Nije bilo normalnog svetla nego je svo osvetljenje dolazilo iz samog bazena. Ja sam skinula haljinu i otisla do ulaza u podrum.

Next