Erotske price bih. Erotske priče: Sa mojim sinom 2019-07-20

Erotske price bih Rating: 8,2/10 308 reviews

Erotske priče

erotske price bih

Bili su visoki oko 190 cm oko 28 godina i odmah sam shvatio odakle u Svjetlani toliko sperme. Odnosno, žene koje se ne vole jebati,ne trebaju nam, naka idu kamo žele, samo što dalje od nas. Moj suprug je bio ljubomoran da mi zabranjuje što ću nositi za njega. Mada su i Švabice znale da ga dobro prime, ali o tome drugom prilikom…Aufvidersehen Deutschland!!!. Tagovi: Na razgovor je čakalo še nekaj mladenk, vse so bile prav prikupne in zelo simpatične.

Next

Incest priče

erotske price bih

Zanimaju me momci mojih godina za hot. Brzo sam joj skinuo majcu i uzeo da joj sisam te divne tamne bradavice koje su se ukrutile i najezile. Njihove kurcine bile su ogromne bili su napaljeni i spremni da opet napune Svjetlanu. И ги завлеков рацете под маицата почнав да и ги стискам цврстите гради, се наведнав накај неа и ја дигнав маицата и почнав да и ги грицкам брадавичките. Poceo sam da joj mjesim grudi, ima male sise ali su joj bradavice bile prelijepe.

Next

Priča iz Njemačke (BiH)

erotske price bih

Moja štorija je dugačka, u dijelovima. Osim unutra bilo ih je i vani, naslonjene na zidove tako da nisi mogao proći kroz tu ulicu a da nešto ne pojebeš, jer jednostavno kurac ti nebi mogao to da podnese… Tu bi svako mogao da nađe nešto za svoj ukus, od crnkinja, kineskinja do turkinja pa i nekih naših, zatim od sisatih i obrijanih do onih sa malim sisicama i fino podšišanim pičkicama. Kljub vsemu se nisem ustrašila konkurence. Potom joj jos vise skinuh pantalone I oslobodih guzu. Još uvijek postoje stvari koje ne mogu s tobom.

Next

Erotske priče: Sa mojim sinom

erotske price bih

Odlučila sam da kad se već jebem sa konjima da onda i probam konjski kurac koji je izgledao tako moćno i tako napaljujuće. Njegovo je lice bilo ljubomorn0 tako slatko. Jebeni moj sin izgleda kao da su sagradili most između mene i mog muža, a to nas je dovelo do počnemo voditi ljubav jedno drugom opet, jer zadnji put smo jebali prije nego sam se mogla sjetiti kad je bilo tako dugo To je konačno novi tjedan i večeras je noć kad bi se moj sin i ja bi opet trebali jebati. Ispričaću vam priču kako sam gledala kako konj jebe i kako sam bila prvenstveno odlučna da i ja ispunim tu svoju možda pomalo čudnu želju da se pojebem sa konjem i da osjetim konjski kurac u meni. Moj suprug je imao ludu ideju iznajmljivanje prostitutku za našeg sina, s vremena na vrijeme, ali moj incestuozni Ideja ga više devastirala. Kažu da veličina nije bitna, koga lažu? Da on više ne mora glavom kružiti, micala sam se ja, sve brže, do ponovnog orgazma, a onda sam pala na njega.

Next

Incest priče

erotske price bih

Bio je umoran od mene jebanje prije, dok je naš sin me jebo, a sada je htio da me opet jebe. Znatiželja kako to rade kineskinje, japanke ili tajlanđanke me prosto tjerala na to, tako da je barenje Švabica po diskotekama i njihovim knajpama jednostavno ponekad oduzimalo isuviše vremena za moga nestrpljivog đoleta. Moj sin je bio stvarno napaljen za mene. Potem sede na sprednjo stran mize in me prične spraševati o mojih delovnih izkušnjah. Sjela sam, a njemu je klečeći položaj i dalje odgovarao.

Next

Erotske priče: Sa mojim sinom

erotske price bih

Tijekom te noći, imala sam dug razgovor s mojim mužem oko našeg sina. Već ranije sam se jebala sa konjima, ali onim ljudskim konjima koji su u nekim stvarima bili gori i ponašali se mnogo gore od pravih konja. Tvoj tata čeka da se vratim. Pocela je da vice u transu jebi me jace dodji i ti Alene nabij mi ga u dupe. Skinuo je bokserice, a onda sam polako spustila kondom na njegov penis. Mislila sam, pošto jebemi moga vlastitog sina, nebi se uznemirio kad se već seksamo zajedno.

Next

Erotske priče: Sa mojim sinom

erotske price bih

Bila sam toliko nervozna na prvu noć da se moj sin i ja jebemo. Nisam mogla vjerovati bih sebe predati u ideju, ali sam zapravo predložila da moj muž da sam ponuditi našem sinu za seksualno olakšanje. Samo bolesne žene ne vole kurac u svojoj utrobi. Jedan od njih mi istrze Svjetlanu, uze je u narucje i onako stojeci nabi je na ogromnu kurcinu. Ako sam neka moj sin me koristi za seks, ne mogu opet dobiti moje seksualne potrebe razriješen, kao dobro.

Next

Incest priče

erotske price bih

Pocela je da se trese pod naletima orgazma i tada slijedi novo iznenadjenje. Često sam zamišljala veliki konjski kurac u mojoj pičci, ali nikada do te godine nisao ostvarila tu želju. Nisam znala što je ušlo u mene, ali ja sam zapravo birala što nositi da uzbudim sinae moj, nije moj sin bio potreban da se uzbudi. Vrh bradavica joj je bio poseban, kad krenem da ga sisam razvuce se do pola jezika i bilo je prelijepo da se igram jezikom sa njom. Moj sin je bio uzbuđen što me vidi kad sam ušla u njegovu sobu, pogotovo kad me vidio s mojim golih bosa, s dugim nogama i moje golo dlakave picka zurila je ravno u njega. Imam 32 godine i iz Podgorice sam. Otišla sam s mojom redovitom bluzom i grudnjak ispod.

Next

Jebanje sa zivotinjama: Erotska priča Konj jebanje

erotske price bih

Već sam iz moje svijesti dopustila da me koristiš za seks. Iako je njegov mladi kurac sam se osjećala kao žena opet, ali sam i dalje njegova biološka majka i nisam bio spreman da se potpuno gola skinem ispred njega. Nisam rekla ništa, ali jednostavno ušla u njegov krevet i ležala na leđima, širiti noge, osim da me jebe. Izgleda da se i njoj to svidjelo pa je ustala i povela me u spavacu sobu. Namazala sam pičku lubrikantom da bih smanjila bol za koju sam sumnjala da će biti velika. A ja ga uvjerila da je seks s našim sinom uvijek će imati zaštitu i da neću zatrudnjeti od moga sina. Ta ulica je dugačka možda neki kilometar i sa njene obje strane su se nalazile zgrade sa osvjetljenim izlozima u kojima su ležale ili sjedile gole ljepotice, mazile se, smješkale i pozivale mušterije.

Next