Erotske price bludnice. Erotske priče 2019-07-20

Erotske price bludnice Rating: 9,9/10 508 reviews

awsmichigan.org

erotske price bludnice

Kad se pojavim sa kratkom ljubičastom kosom u farmerkama i martinkama i sa obaveznim rancem na leđima mnogi misle da sam student ili turista a ne kustos narodnog muzeja i cenjeni ekspert za slikarstvo. Pa se vratim prema gore, i lagano pređem preko lijepo uređenog trokutića iznad skroz obrijane pičke. Ostao sam tu jos oko sat vremena nastavili smo pricu te sam saznao da moj brat odlazi odmah posle bozica na put u Atinu I bice tamo 5-6 dana takodje mi je rekao onako u poverenju da ima jednu cicu u Beogradu koju s vremena na vreme vodi sa sobom na put sredio joj je sengen vizu pa kad god negde ide malo duze on povede I nju da mu pravi drustvo, to me je jos vise bacilo na razmisljanje I do zakljucka da on vise I ne jebe svoju zenu I sad mi je bilo jasno zasto je ona malocas bila onakva prema meni. Pozalio sam joj se da mi se od silnih torbi i kofera ukocio vrat i ramena i ona, po prvi put predlozi ono sto sam ja mislim, da me izmasira. Zaustavili smo nekoga na glavnom putu da zovne slep sluzbu, a on je zvao i policiju.

Next

awsmichigan.org

erotske price bludnice

Ubrzo je lezala na meni, a njene grudi su dodirivale moje svaki put kada bi ona kliznula niz moj ud. Otisao sam do jednog druga iz komsiluka koga dug nisam video tako da taj deo dana nije bas nesto preterano zanimljiv za ovu pricu ,oko pola sedam vratio sam se u stand a bih se spremio za izlazak. Počinješ se tresti, uzdišeš glasno, ne možeš izdržat više i počinješ svršavat. Stavio sam mu ruku na vrat i pribio mu lice uz tepih dok sam mu zabadao kurac do kraja i izvlačio ga. Nakon početka nove runde fakulteta čuli smo se uglavnom telefonski, pa sad jedva čekamo novo ljeto i nove vruče susrete.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske price bludnice

Ponekad se sretnemo u kantini, pitaš me ako je sve ok, a ja, nakon 3 godine još nisam naučio odgovoriti normalno nego se glupavo nasmijati… Vraćam se iz teretane kod Arene. Stalno je išao na sajt za internet kupovinu, vukao neke pakete, slao na poštu, tokom radnog vremena ažurirao svoju ponudu, fotografisao. Vožnja, dobra muzika u autu i zanimljiv krajolik, ali sam uvijek bio sam. Smulji mi trenerku i moj nabrekli kurac iskoci poput strele. Dosao je dan kada je trebala ona prvi put sama da ide za Italiju po robu za butik. Ivana se ustade i reče mi ostani tu ja ću preuzeti….

Next

Erotske priče

erotske price bludnice

Zatim se digla i opkoračila me okrenuvši se prema meni, a picom se spustila niz moj tvrdi kurac na čijem je vrhu već bilo nekoliko kapljica sokova. Posted on Imam curu s kojom sam u vezi već dvije godine. Plakala je obrazi su joj bili mokri od suza i počeo ju je probijati znoj, ali ja nisam mario za to. Uživao sam, osjećao svaki milimetar njene unutrašnjosti. Jedino sam se bojao da me iznenada odbije. Osjetio sam da svršava… Nadvio sam se nad nju, a njena dva pokreta rukom bila su dovoljna da svršim.

Next

awsmichigan.org

erotske price bludnice

Ne znam ni sama što sam očekivala od svega, ionako sam ja ta koja je njemu obećala samo zabavu i ništa više. Uhvatih je za ruke i ona odmah prihvati, a licem poceh da joj mazim vrat i obraz. Načitan je, osim kuhanja ima desetke drugih interesa, razmišlja naprednije od ogromne većine klinaca njegovih godina. Luđački se nabijaš na dildo. Onda je iz mojih jaja krenula lavina i ja htedoh da joj ga izvadim iz usta ali ona nedozvoli. Bez obzira na posljedice, bez ikakvog dugoročnog razmišljanja. Izaslismo iz kola I sli u bioskop kupio sam karte pa smo zauzeli svoja mesta ,nakon nekoliko minuta film je krenuo ,gledali smo u mraku cutkre kao I svi ostali I sve je bilo u redu do jednog momenta ,Ana se malo promeskoljila I tekako se nagla na moju stranu mogao sam da osetim miris njenog parfema bio je to Cool Wother inace moj omiljeni parfem ,takodje sam mogao da cujem kako dise I iskreno malo sam se zbunio zato sto je disala prilicno ubrzano primetio sam da I ako gledam u bioskopsko platno ja ustvari nista ne vidim samo se smenjuju slike ali radnju jednostavno ne mogu da pratim dok sam razmisljao o tome ona je ovals presla preko moje ruke na zajednickom naslonu pogledao sam je a ona se nasmejala I pitala me da li mi se svidja film ,rekao sam da mi je lepo a sve vreme sam osecao neku toplinu u predelu kicme I a kita mi je bila prilicno napeta.

Next

Istinite priče

erotske price bludnice

Stajao sam ispred vrata, kurac mi je bio tako tvrd da vise nisam mogao da izdrzim. Sjedili smo i pijuckali kavu, te polako sa opæih tema prešli na one privatne i uskoro sam saznao da je solo veæ par mjeseci, a i ono malo frajera koje može naæi su na inteligenciji klinaca u vrtiæu. Odvezla me na parking možda 3 minute udaljen od naše ulice, točno je znala gdje treba zaustaviti autu. Nakon nekih dvadesetak minuta sam odluèio otiæi za stol, malo da predahnem, pošto je veèer tek poèela. Onda se spusti jos nize i poce da mi lize jaja ne spustajuci ruku sa mog nabreklog kurca.

Next

Erotske Priče

erotske price bludnice

Dok nas ne bi potjerali škicali bi Njemice i Mađarice, te Slovenke, a zgražali se nad nekim penzićima koji bi se goli sunčali i šetali okolo. Tucao sam je lagano i bilo je savršeno. No nekako sam se suzdržala jer nisam htjela biti toliko očita, ali sam kroz šalu o tome kako radi s mladim kolegom i kako joj se sigurno teško suzdržati od njega saznala neke detalje. Ranije sam dosta mastao da mi masira vrat i ramena, ali nikada mi se nije ukazala prilika za tako nesto, ali sada je bila izuzetna prilika za to. Da li ćeš ustuknut i možda progovorit da nećeš, ili ćeš se ponovno sama lagano nabit na njega, dok te jebem dildom u pičku i dok sama mrdaš bokovima.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske price bludnice

Lisa je videla nestrpljenje u njegovim očima i predala mu moj kurac. Ja sam izgubio onaj trbuščić i zategao mišiće. Nije imala brus, tako da su joj se grudi lepo ocrtavale u prirodnoj velicini, sto je inace bilo veoma retko da je vidim bez brusa. U medjuvremenu nista nismo govorili. Zamolio sam ga da izbrise taj deo trake i dao mu nesto para, ali on to nije uradio.

Next

Erotske Priče

erotske price bludnice

Ostao sam u tom polozaju, budan, ocekujuci da sve to ponovi, ali uzalud, vise me nije dodirivala. Razveli smo se prije sedam godina. Ponudila me sa kavom dok se moje èudovište nastavilo zabavljati u igraonici sa još dvoje djece koji su bili na cjelodnevnom boravku. Usi su mi zaglunule od uzbudjenja i sav ostali svet za mene vise kao da nije postojao. Mladi i divlji, bili smo noćna mora svake mirne uvale, a često smo znali banuti i do plaža obližnjeg nudističkog kampa, pa bi imali problema sa zaštitarima. Kako se otpremnina počela trošiti i kako on nije mogao naći novi posao jer mu je bilo ispod časti raditi posao gori od onog koji je radio prije, tako sam počela shvaćati da ću brzo morati naći novi posao. Da se razumijemo, laskalo mi je kad mi cura mlađa od mene 24 godine uzme ruku i stavi je na svoju picu, a onda me vodi u svoj stan.

Next