Erotske price cerka. Ćerka i Tata 2019-07-20

Erotske price cerka Rating: 5,5/10 371 reviews

Dadiljina Ćerka

erotske price cerka

Uhvatila ga je i blago ga drkala dok je tata nastavio da ulazi sa igračkom u ćerku. Kako ga je samo zgrabila svojim usnama! Čim sam osetila tu slatkoću na jeziku, poneo me je momenat i prvi članak prsta sam gurnula u unukin čmar. Iako sada imam poprilicno uzbudljiv seksualni zivot to nije ono sta hocu da podelim sa vama. Na zidu su bile okačene razne diplome i nagrade koje je dobijala tokom svoje karijere, kao i slike njene familije. Do kraja te večeri pa čak i sledeće jutro sam se trudila da što manje razgovaram sa njih dve i da izbegavam bilo kakav fizički kontakt.

Next

EROTSKE PRICE

erotske price cerka

Milena je vec vristala i najavljivala svoj orgazam. Keva nam je bila otisla u Tursku na odmor pa je zaduzila Milenu da cuva i mene i kucu jer je vec bila velika. Priblizavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnjececi mi grudi. Oko dva i trideset mi se prispavalo, vise pod uticajem velike kolicine alkohola nego vremena, te sam razvukla kauc i legal dok su oni ostali na drugom da gledaju tv. Nek uzivaju, mladi su, pomislih, a i mene ja palila situacija, a onda osetih njegovu ruku na mojoj guzi. Pomoći će ti, saslušaće te i sigurno ćeš sve mnogo brže prebroditi uz njenu pomoć.

Next

Kcer i tata EROTSKA PRICA

erotske price cerka

Svo vreme dok sam spremala escajg i hranu mogla sam da čujem glasove i smeh kako dopiru iz kupatila. Sreco moja to ti je od mene nadam se da ce ti se svidjeti pored onog planiranog ljetovanja u Dubrovniku. Ti si njena sigurnost a pored svega si i muško. Kurac mu je bio dignut i nabrekao. Moja dugogodisnja muka je moja starija sestra Milena koju ne mogu bolje opisati osim da kazem da je drolja.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske price cerka

Razdvojila je usnice i počela da trlja svoj maleni kitoris. Tetka je sela na kauč pored brata i zapisivala neke stvarčice, gledajući usput u nju. Vidim da ti se svidja moje telo ,i da nisi ravnodusan prema njemu. Ja sam brze bolje vratila gacice i haljinu na mesto. Uželele smo se i mi tebe, nije da nismo, ali znaš kako je sa njom.

Next

Ćerka i Tata

erotske price cerka

Nije proslo puno do neckanja do prigusenog stenjanja. Podigla se još malo i osetila moju haljinu na butinama. Drhtala sam osećajući ih na sebi. Jel se tebi bako svidelo? Ukoliko tvoja erotska priča bude objavljena dodijeliti ćemo ti bonus kredite. U celoj kuci je bio mrak, samo je iznad ulaznih vrata gorela mala lampa. Ustao je i poveo me prema istoj onoj kupaonici iz koje je pocela ova stvar Volim te. Sigurno bi i baka htela da se igra.

Next

EROTSKE PRICE

erotske price cerka

Ova tvoja matora tetka ga koristi u njenim godinama, a kamoli ti tako mlada. Bila je to moja unuka u svetlu kakvom nisam ni sanjala da ću je ikada videti. Gurnuo mi je prvo jedan pa onda i dva prsta u guzu sto je mene dovelo veoma blizu orgazma. Poceo je da me jebe kao i nju malopre, ne obaziruci se na to sto je mozemo probuditi. Osećala se malo pozitivnija atmosfera između njih dvoje.

Next

Cerka pa majka EROTSKA PRICA

erotske price cerka

Nežnim prstima je prvo mazio njen dlan. Tek kada je njegova rođena sestra, koja je bila priznati klinički psiholog, odlučila da se pozabavi njime, tek tada je počeo da ozdravlja i da se vraća u svoje normalno stanje. Poceo sam da je jebem najsladje u zivotu ikada sto sam jebavao lizajuci njene sise i ljubeci je i ujedajuci za jezik,bila je presretna,,,,od cijelog tog uzbudjenja osjetio sam potrebu da svrisim ali mi nije dalo da ga izvadim kad je najsladje i i napumpao sam svoju snahu i ispraznio jaja u njoj nemisleci ni na sta. Dopustih joj da uvuce svoju malu ruku ispod mojeg sorca. Nemoj ništa ti da se brineš, sve ćemo ti objasniti sutra. Mali brus joj je bio takođe otvoren i kroz njega su štrčale njene ukrućene bradavice.

Next

Istinite erotske price

erotske price cerka

Spustila mu je i bokserice i opori miris sperme je tada ispunio malu kancelariju. Ivana me naglo zgrabila za muda i lagano ih stegla. Ponovo je pokušao da me udari i tada su došli prijatelji koji su me čuli. Uperila sam kažiprst i ušla među guzove gde se krio predivan, uski čmarić moje unuke. Ruke je naslonila na njegova ramena i spustila se do kraja. Unuka me je ljubila po bradavicama veoma nežno i staloženo. Kurac mu je bio potpuno dignut ali to niko nije spominjao kako ne bi poremetio trenutak.

Next

Istinite erotske price

erotske price cerka

Ja sam skinula haljinu i otisla do ulaza u podrum. Nos ofarban crnom šminkom i iz njega su preko obraza bili nacrtani dugi mačiji brkovi. Zadrhtala je u prvom momentu ali se ubrzo navikla na njegov miran dodir. Odjurio sam pod tuš i na miru ga izdrkao, mislići na malu Minu…kako bih je okrenuo! Malo sam se uplasila jer sam mislila da je ljut i da ce da je povredi ali Milena je samo obrisala usta i legla na ledja, ne spustajuci noge. Na moje gadjenje tu je bila potpuno gola Teodora koju je otpozadi punio Stefan koji joj je, sudeci po kricima, zabadao kurac do kraja u dupe.

Next