Erotske price cigani. SPAVALA SAM SA OČUHOM, A BILA SAM NEVINA: Ispovest devojke koja je probala ZABRANJENO VOĆE 2019-07-20

Erotske price cigani Rating: 4,4/10 277 reviews

Moja supruga

erotske price cigani

Osećala sam se tako beznadežno, kad ga je najednom izvukao i ja sam se jako zakašljala. I bio je u pravu. Zavrsio je sa poslom,zamjenio neki dio oko motora te izvadio blokic da napise racun. I njih i onog mog nesposobnog dečka. Iz misli trgao me je zvuk sirene.

Next

(18+) EROTSKA ISPOVEST: Otišla sam u spavaću sobu, skinula se, namazala guzu dobro i VEZALA RUKE

erotske price cigani

Otvorila sam usta, ni sama ne znam zašto a on je zatim pljunuo u njih. Zacvrkutala sam da ga čekam u spavaćoj sobi i da mi treba njegova pomoć. E slušaj me, za koliko možete da dodjete do mosta, tu sam s jednom kurvom i treba mi pomoć…. Sutra dan preko celog dana smo bili na plazi i kupali se,suncali a ona onako tamnijeg tena u crni tanga kupaci a gornji deo samo je uspevao bradavice da joj pokrije. Sada sam zaista mogla da je razumem. Posle nekih 15 minuta goran je poceo da je puni a i ona je opet svrsila. Posle 2 meseca sam dobio godisnji i uplatio nam letovanje u Riminiju.

Next

Gledao sam dok mi jebu curu

erotske price cigani

Neka se deca na meni uče. U školi je bilo par njih kojih sam sa drugaricama redovno maltretirala, podjebavala, terala ih da mi čiste obuću ili ih jednostavno pljuvala u prolazu. Ali bože-pomislila sam-šta ako me neko vidi i to u auto sa ciganinom, starim, debelim i prljavim cigom, a ja ovako sredjena i doterana. Prvo mi je čačkao pramen kose, da bi onda krenuo da me mazi po licu. Od svega toga bilo mi je malo mučno jer tata nikad nije sa mnom tako razgovarao, a pozivom je bio oduševljen kao da i sam ponovo kreće u vojsku. Stajali su u sred birtije i razgledali,dok Amidzin pogled se ne susreta sa Belminim. Dodjem pred radnju,vidim on sam tu,zgodan covjek od nekih 40 godina,izadjem iz auta a on me guta pogledom.

Next

SPAVALA SAM SA OČUHOM, A BILA SAM NEVINA: Ispovest devojke koja je probala ZABRANJENO VOĆE

erotske price cigani

Pa i ne kasnim mnogo, sreća da je abdula naišao. Izašao je, povuko me za ruku i izveo napolje. Tada je Natasa imala trideset godina i bila je sasvim dobra picka. Rešila sam bila da iznenadim muža kako i dolikuje za takvu godišnjicu. Pomislio sam da sam u raju. Poceli smo da experimentisemo sa novim pozama i slicno, bilo je bolje ali ne i najbolje.

Next

SPAVALA SAM SA OČUHOM, A BILA SAM NEVINA: Ispovest devojke koja je probala ZABRANJENO VOĆE

erotske price cigani

Odgovorio mi je da je već na putu i da će biti u stanu tek za nekih petnaestak minuta jer je led po putu. Ima plavu kosu sa pokojim smedjim pramenom koja je malo duza i prekriva joj ramena. Tvoji ima sigurno da se brinu? Primetio je to i rekao Alenu da me odveže, što je ovaj i učinio i moje su ruke pale preko njegovih ledja i ja sam ga zagrlila. Ajla pogleda u nju te prema vratima. Otkopcao je slic na radnim hlacama koje su bile uprljane mascu i izvukao vec tvrd kurac. Pa nisam lud-zasmejao se, a i ja sa njim. Bio je jako duboko u mojim ustima, jedva sam dolazila do vazduha, bukvalno se davila sa tim ciganskim kurcem u mojim ustima, ali on mi nije pustao glavu, već je počeo da ga gura i vadi žestoko, sa svakim ubodom podižući se sa sedišta dok mi je salo njegovog ogromnog stoka udaralo o obraz.

Next

(18+) EROTSKA ISPOVEST: Otišla sam u spavaću sobu, skinula se, namazala guzu dobro i VEZALA RUKE

erotske price cigani

Uzbudilo me je strašno jer mi to do sada nikad nije uradio. Kidao me od svog velikog ciganskog kurca, psovao mi mamu, sestru, familiju, govorio kako će sve nas jebati, a da će mene jebati svi. Samo sam zvezde videla u svom tom mraku. Pičko jedna, naučiću te ciganskom kurcu. U mejdu vremenu kuca neko na vrata sobe ali posto niko ne otvara, a cula se uzdisanja,. Jebaću malu belu i nevinu devojčicu, ohhh…kako je to dobro. Međutim, klijent i partner su mu kasnili i mi smo krenuli da pričamo o kućama, odmorima, bazenima.

Next

Sex sa ciganom

erotske price cigani

Osetila sam strujanje svuda po telu dok sam halapljivo sisala njegove debele prste. Trebao sam te još tada naučiti ciganskom kurcu, do sada bi te pola male jebalo droljo. Strah da ce me udaviti od kurca, a opet želja da tako učini. Pitao sam je dali je i Goranu popusila a ona je izvukla kurac iz usta i rekla izazovno daaaaaaa i opet ga strpala i pohlepno dudlala. Osetila sam ga kako prodire u moja usta, polako dok je čika Abdula ispuštao jedno dugačko ahhhhh… -To ćero moja slatka, tako je bela moja kurvice, gutaj taj kurac dublje, dublje-govorio je sve glasnije i sve jače natiskivao moju glavu na to čudovište od kurca. Celom dužinom svog ogromnog ciganskog kurca bio je u mojim ustima. Poticala sam iz jedne ugledne i pristojne porodice i bukvalno mrzela sve one koji su bili ispod mene.

Next

SPAVALA SAM SA OČUHOM, A BILA SAM NEVINA: Ispovest devojke koja je probala ZABRANJENO VOĆE

erotske price cigani

Počeo je da mi mazi butine i zavukao ruku ispod suknje. Kada sam dobio poziv za vojsku svi su počeli da me tapšu po leđima i da prepričavaju svoje dogodovštine iz tih dana. Čekao je partnera da dođe, kako bi išli da pokažu klijentima kuću u blizini naše. Pitao me je kako je moguće da tako lepa devojka kao ja nema dečka. Posle nekog vremena, još uvek mamuran od prethodne noći, zadremao sam, ali nažalost to nije dugo trajalo, jer me je trgnulo nečije glasno smejanje.

Next

Gledao sam dok mi jebu curu

erotske price cigani

Devojci sam pred polazak obećao da ću biti veran, mada nekako nisam verovao u sve to što joj govorim, jer su me pokolebale priče starijih, naročito mog oca. Mina, pošto je sedela pored mene, odmah je krenula da mi otkopčava pantalone. Dok mi je moja zenica pricala ovo onako u detaljima opet sam se napalio a i ona je bila dosta napaljena jer kad sam joj zavukao ruku u gacice njena picka je bila poprilicno mokra sto od njenih sokova a sto od Goranove sperme koja se jos cedila. Bila sam na nekakvom tupavom rodjendanu a i već kasnim kući. A i muka mi je više od toga da gledam samo na sat i trčim kući pre dvanest kao da dvanest i godina imam. Imala je takodjer i duge ravne noge,no nije imala neku izrazenu guzu.

Next