Erotske price debela. Moja mlada i debela svaja 2019-07-20

Erotske price debela Rating: 5,4/10 185 reviews

Debela pohotnica

erotske price debela

Kleknuh i poceh tuci kurcem njene guzove. Stenješ, uživaš i vlažiš sve više i više. Tako nedavno ove zime me zasvrbila pička, muž odavno nije dolazio, pa sam gledajući neki film zavukla ruku u gaćice i prstom mazila svoju pičku. Nisam bila mnogo iskusna i sve je to za mene bilo novo. Nikada do sada je nisam tako gledao. Pitao me hocu li da se jebem sa njima dvojicom nasta sam odgovorila da necu.

Next

Debela pohotnica

erotske price debela

Legao sam na krevet iscrpljen. Šakom je gnječila moja jaja i mislio sam da će eksplodirati. Udala sam se sa devetnaest godina za momka koga sam mnogo volela. Skinuh se i ja go za tren. Ponovila je tu radnju nekoliko puta, a ja sam se napalio kao nikad.

Next

Greška u bazi podataka

erotske price debela

Imamo dobar sex ali je meni to malo pa u trenutcima samoće se često samozadovoljavam. Onda su se opet smenili,jebao me je sledeci,pa sledeci,pa ukrug opet Darko,pa sledeci,guza i ribica su mi bile utrnule,bila sam iznemogla pod naletima njihovih kita,razvalili su me. Ugrizao sam je za sisu, a ona me grubo zgrabila za kosu i zagnjurila moje lice u svoju dojku. Kako bi se osecala da je bila u sitaciji kao ja na sta je ona neocekivako odgovorila da ako zelim moze se I ona svuci da je vidim golu pa da budemo kvit. Suncani dani su prolazili jedan za drugim, roditelji su me poslali u rodni kraj moga oca.

Next

Debela punica i velike sise

erotske price debela

Oklijevajući, prišao sam njenoj bijeloj sisi koja se njihala kao maslac u prozirnoj vrećici. Zapomagala je da je jebem dok ne crkne, da joj razbijem bulju, da je prljava kurvetina zeljna kurcine. Mozda tome mogu i da zahvalim sto sam sa njom proveo nezaboravne trenutke. Bio je to Bojan koji mi se osmehnu dok mu se polumlohava i umazana kurčina klatila. Na Nebu su oblaci u obliku kurcina i pica u horu pevali i slavili jebanje a brda su se prevalila jedna preko drugih tresuci celu zemlju. Boze kakva je to picka bila, zar je moguce da stric ne zadovoljava ovako pohotnu zenu. Guzovi su joj bili kao iz vica, u kinu bi joj trebale dvije stolice da se smjesti… Ali, ima nešto u tome… To bijelo, debelo meso rajcalo me do pakla.

Next

erotske

erotske price debela

Kladim se da je oduvek mastao da me ima. Sada vise nisam imao komentara navuka sam majcu I krenuo put njive. To me je osvestilo malo ali me je nadolazeca strast nadjacala. Nisam se, kao vecina zena, gadila toga. Stric i strina su hranili i pojili stoku kao i svako vece inace. Jesli li spremna podnjeti razaranje čmara? Malo mi je postalo neprijatno i počeo sam teže da dišem i da se znojim. Imala je punu guza mog mesa.

Next

Veliki Kurac (Kurčina)

erotske price debela

Ali moj kurac je i dalje bubrio i podrhtavao. Pozvali smo naše nove prijatelje na veceru, napili ih vinom i poceli se ljubakati pred njima. Šupak mi se polako širio dok je zadirala sve dublje. Okrenula sa da uzme peskir bez imalo stida mi otkrivajuci velike sisetine i svoju celavu pickicu sveze izbrijanu. Neko je iskoristio priliku i njegovo istrćeno dupe i sjurio mu kurac u dupe. Stigavsi kuci odkljucao sam vrata i odmah poceo da ga drkam zamisljajuci kako strinu karam u prelepo guza.

Next

erotske

erotske price debela

Zovem se Dragana i imam 33 godina, a muz Filip 36. Danasnji siljokurani njenih godina vole manekenski tip ribica i one koje su fensi, a Marija je sve suprotno tome. Pocnem da se bacam na Markovu kurcinu istovremeno pocevsi da gutam Draganovu kao da nikad pre toga nisam videla dobru batinu. U rukama sam drzala kurcinu moga muza koja nije bila posebno velika ali zato debela kako sam ja to volela a kako se ispostavilo i Danijela je preferirala debljinu. Ogromne, mlohave sise prelijevale su joj se preko još većeg i mlohavijeg trbuha… Bokovi su joj se talasali pri svakom pokretu, te naslage sala lelujale su se čim bi se imalo pomakla… Podbradak joj je podrhtavao dok je govorila, a govorila je mnogo. Tog dana pisali smo pismeni zadatak iz matematike i nakon casa profesorka me je zamolila da ostanem. Milicu i Ivanu nisam mogao da prevarim.

Next

Jahacica na dva debela EROTSKA PRICA

erotske price debela

Ponovili smo to još jednom nakon kafe ovaj put natenane. Polako je lizao moj klitoris povremeno se dizuci ka anusu, lizuci I deo izmedju. Video sam kapi koje se slivaju niz njene predivne grudi, a zatim kapi koje se sa stomaka slivaju prema izdepiliranom međunožju. Šupak mi se polako širio dok je zadirala sve dublje. Moja sperma prsnula je u zrak pa joj obasula kosu i lice.

Next