Erotske price dildo. Istinite erotske price 2019-07-20

Erotske price dildo Rating: 9,7/10 439 reviews

dildoerotskeprie

erotske price dildo

Keva nam je bila otisla u Tursku na odmor pa je zaduzila Milenu da cuva i mene i kucu jer je vec bila velika. To vece je Luka guzio Masu na Adi ali ne pre nego sto je ona popusila gazdi lokala. No, ovaj petak sam ipak odlucila otici, doznavsi da ce doci jos nekoliko cura. Zatvorila sam oči i tonula u neku vrstu transa. Iz njenih prièa mogla sam shvatiti kako uopce nije zadovoljna sa seksom i kako je vec vise puta bila u iskusenju da prevari decka, ali joj savest ipak nije dopustila. Natrcila se profi gde joj je lice bilo uz krevet a dupe sto vise moze. Raskrečena na podu, izgledala sam lascivno i prljavo, baš kako sam voljela.

Next

dildo

erotske price dildo

Nataša ih je sve s lakocom vodala žedne preko vode, obavljajuci svoj posao poreznice strogo i savesno. Milena je besno mumlala jer joj je ocigleno neki kuronja stavio kitu u dupe pa ju je punio. Milena je nosila samo brus i gacice ali je jos uvek imala spermu po celom licu. Znala sam da neću više moći izdržati bez da svršim, pa sam usporila. Njen zarazan smeh redovito bi me oraspolozio te mi je bilo krivo sto se s njom ne viðam cesce, jer dobro je pored sebe imati nekog ko te uvek moze nasmejati. Gledao sam to telo,svaki sam nabor znao,a usmine na koje sam izašao bile su smežurana,bordo i jednostavno predivne. Izazovnog je izgleda pa me price o bogatom seksualnom iskustvu uopce nisu iznenadile, a iskreno, nije mi delovala kao tip cure koja bi mogla izdrzati u duljoj vezi.

Next

Nestasna cimerica

erotske price dildo

Odlucila sam da preuzmem nesto po tom pitanju. Milena je vristala kao poslednja kurva i svrsavala je u talasima. Lik ju je lagano udario karom po guzovima a onda skliznuo natrag u picu i nastavio da trese. Moje velike sise poskakivale su sa svakim mojim trzajem, a užitak je postao toliko intenzivan da je jedino što sam mogla još više ubrzati. Lik kome sam pusila je krenuo da mi svrsava u usta. Duge crne kose,velikih sisa i malo manjeg dupeta,sa kojom kilom viška,za mene je izgledala predobro,možda zbog toga što sam napaljeni tinejdžer i što ona predstavlja svaku moju fantaziju. Bio sam u Budvi i cuo sam se sa devojkom preko telefona, razmenjivali smo provokativne poruke na koje smo drkali.

Next

Gledao sam mamu kako si nabija dildo

erotske price dildo

Spremao sam se sa idem na posao kad je zazvonio telefon. Spustila sam se nivo nize dok sam ostavila krike u pozadini. Potpuno sam zaboravila da se nalazimo u dvorani i vise nisam ni trenutak pridavala vaznost situaciji na terenu. Da obje uživamo u isto vrijeme. Lik je seo na krevet a ja sam brzo pozurila u svoju sobu kako ne bi saznali da sam ih videla. Ako su oni mogli da budu pakosni i ja sam mogla da se pravima naivna.

Next

dildo

erotske price dildo

Tako je bilo i jedne subote pridvece. Normalno virio sam i u kupatilo i krao sam joj gaće u kojima sam skupljao i poslednju kap sperme i vraćao ih i užasno se napapaljivao kada ih obuče. Posle određenog vremena,našao sam joj dildo,za koji sam sumnjao da postoji,jer sigurno nije mogla da izdrži bez ičeg. Morala sam da je zadenem za brus jer je deo za levu sisu bio pocepan. Osjetila sam njen parfem i miris cigareta. Kada sam prisla drugoj strani prizor je bio kao iz pornica gde je setalo sedan ili osam likova nadrkavajuci kurceve oko jedne lezaljke gde su se par njih skupilo.

Next

Nestasna cimerica

erotske price dildo

Masa je izsla iz sobe samo u tangama, Luka ju je sludjen gledao. Teodora je lepuskasta sa velikim silikonskim grudima ali cak i u odnosu na mene je bila dvojka. Podigla je svoju tanku, kratku spavaćicu preko stomaka i zavukla ruku u gaćice. Seo je pored mene i poceli smo da pricamo, nije me muvao ali to nije sprecavalo moju mackicu da balavi po crnom skaju ispod. Milena je moja sestra, ona sada ima 22 godine, ima dugu braon kosu, velike cvrste trojke od sisa, ravan stomak i trcavo dupe.

Next

dildoerotskeprie

erotske price dildo

Uzela sam karmin i na salveti napisala svoj broj. Vec posle par casica Milena je pocela pricu o svojim frajerima i kurcinama koje je pusila gde se Masa nasla kao riba u vodi. Nismo ni primetile da Tina i Silvija vise ne sede kraj nas, a jos i bolje, ionako nisu bile preterano drustvene. Sve je to trajalo vječnost ali je konačno prestala sa jebanjem moje guze. Lik joj je skinuo noge sa svojih ramena i jako udario po dupetu, to je cigledno bio znak da se naguzi.

Next

mamin

erotske price dildo

Ja sam tamnija od Milene, imam sitne sise ali zato imam savrseno trcavo dupe koje veoma volim da pokazujem. Ne još, kad je bilo tako predivno jebati samu sebe, samu sebe tjerati da stenjem i vrištim. U to vrijeme ysam posmatrao kakvih djevojaka ima. Milena je samo ponekad vadila kurac iz usta kako bi uhvatila vazduh i potvrdila mu da je ona njegova mala kruvica ni sada ne znam zasto muskarci vole to da cuju. Sa 16 godina,a ne moraš da se potrudiš da vidiš golu ženu. Iz ladice je izvadila dildo, svijeću, gag za usta, lisice i povez za oči.

Next

dildo

erotske price dildo

Nije mu trebalo dva puta reci. Niko ne bi mogao pogoditi da joj je toliko godina. Usla sam u kupatilo i naslonila sam se na vrata, brzo sam prstom ugurala malo sperme u usta da probam ukus. Teodora nas je docekala u haljini koja bi vise pokrivala da je nema gde su njene sise poskakivale pri svakom koraku. Spustila sam se u podrum gde sam cula krike iza nekih kliznih vrata koja su bila blago odskrinuta.

Next

Gledao sam mamu kako si nabija dildo

erotske price dildo

Pohvalila je moje jebacke sposobnosti i dala mi pilulu da popijem zbog lika koji je svrsio u mene. Pa i ona je placala porez, na vreme i do zadnjeg talira, za primer drugima. Vec sam se spremao da se pozdravim i odem kad ona rece: — Sta si se ukipio, sedi. Evo da vam i ja posaljem nasu istinitu pricu. Marina je odmahnula glavom, ne skidajući pogled s mene. Ugasila sam cigaru i krenula da potrazim Milenu. Prisla sam liku koji je lezao na lezaljci pored i drkao kurac na prizor.

Next