Erotske price drkanje. Erotske Price v2: MOJA SNAJKA 2019-07-20

Erotske price drkanje Rating: 7,5/10 15 reviews

Prvo drkanje uz erotske pričawsmichigan.org

erotske price drkanje

Trudio sam se da izbacim tu bolesnu misao iz glave. Rekao sam izvini neznam sta da ti kazem vise ona na to rece,nije mi prvi puta da vidim tu stvar hajde sada vec sam te gledala dok si to radio. Njena plava kosa padala je preko njih dok je svlačila čarapice i lagano sela pored mene na trosed. Kiptala je preko njenih prstiju. Keva me stegla uz sebe jos jace i drzeci me cvrsto, onako otpozadi, poljubila me nezno u vrat i rekla: — Sine, to je sperma.

Next

EROTSKE PRICE

erotske price drkanje

Eto nas, goli golcati, na trosedu, okrenuti jedno ka drugom, raširenih nogu, ja sa kitom u ruci, a moja sestra sa prstima u svojoj pičkici… Ponovo smo hvatali ritam, ovoga puta gledajući jedno drugo umesto pornića. Baš kada sam pomislio da bih trebalo da prekrijem taj prizor nekim jastučetom, zbog Nevene, pogledao sam u nju i uhvatio njen pogled koji je bio zalepljen na moju očiglednu erekciju. Sigurno je njegova keva primetila da joj neko, a ko bi drugi do sincic, rovari po intimnom vesu. Poceo sam da je jebem najsladje u zivotu ikada sto sam jebavao lizajuci njene sise i ljubeci je i ujedajuci za jezik,bila je presretna,,,,od cijelog tog uzbudjenja osjetio sam potrebu da svrisim ali mi nije dalo da ga izvadim kad je najsladje i i napumpao sam svoju snahu i ispraznio jaja u njoj nemisleci ni na sta. Ali nisam izlazila kao do sada. I leze na sto i rasiri noge, picka se rasiri i otvori. Nedaleko od nas je ziveo stric sa svojom suprugom i cerkom pa smo se mi dosta druzili tj takoreci vecinu slobodnog vremena sam provodio kod njih.

Next

Uhvaćeno drkanje

erotske price drkanje

Kada sam joj rekao gde zivim, ona je postala dosta vrela i zakljucila da smo blizu. Tada sam počeo da razmišljam o tome kako sam se protivio tom pirsingu. Nisam znao šta da radim. Samo sam spustio glavu i poželeo da nestanem. Nikada nisam izbacio toliko sperme.

Next

Erotske Price v2: Mama mi drka

erotske price drkanje

Shvatio sam da i dalje buljim u nju, širom otvorenih usta. Pravio sam se da i dalje ne čujem ništa, dok sam laganim nadrkavanjem naglašavao veličinu svoje kite. Gledao sam njeno zgodno telo, bila je potpuno gola. Kako ga je par puta protrljala tako je po mom stomaku i njenoj ruci krenuo potok spreme. Palili smo se dosta tako drkajuci svoje organe, picketinu i kurcinu, pa je ona u jednom trenutku rekla da skinem majicu.

Next

Erotske Price v2: Kucni prijatelj

erotske price drkanje

Klekla sam na pod a pas je istog trenukta skocio na mene. Jako ga nateze i obliza sto meni pricini jaki bol ali i zadovoljstvo i stavi ga izmedju njenih sisa. Brzo sam ušao u stan, presvukao se, ubacio disk u plejer i pustio pornić. Nevena se smeškala dok se mazila i upijala moju kitu svojim očima. Kod druga nismo vise mogli da gledamo onaj casopis jer ga nije vise bilo na starom mestu. Cesto drkam preko interneta, na svim mogucim catovima.

Next

Prvo Drkanje

erotske price drkanje

Nakon toga smo se istusirali i otisli na kafu kao da se nista nije desilo. Rekla mi je da se okrenem prema zidu. Ja sam udata, nalazim se u ranim tridesetim godinama i sa suprugom i dvoje djece živim u jednom mjestu u unutrašnjosti. Ona je stajala i gledala me negovoreci nista rekao sam joj jeli sve uredu,zasmijala se i rekla uredu dijevere moj. Stajao sam ispred nje potpuno go dok mi se kita klatila ispred njenog lica. Ja joj nabih iz pokreta mislio sam da sam je probusio kolko je jako bilo. Jebali smo se tako svih dvanest dana dok su ostali bili na zomovanju.

Next

Prvo Drkanje

erotske price drkanje

Zatim me je pogledala u oči. Lizajuci tako zelio sam da probam kakv ima okus njena pickaa i poceo da joj je lizem i zabadam jezik izmedju picke i kratkih dlaka samo se cuo blagi jecaj ahhhhhh,,ahhhhhhh,,, ustao sam i rekao ajde sad ti djeveru da popusis pa ce djever da pojebe svoju snahu sagela se i pocela da ga stavlja i guta do kraja. Mazila me je i stiskala, i tada me je grom pogodio, pravo u glavić! Vidjevši to pocela sam se jos žešce nabijati na pseci kuraci istodobno pušeci mužev. Bili smo uzbudjeni obojica, ili nismo znali da drkamo. Sada mi se već činlo da je prošla večnost odkako sam čuo Tamarine korake iza sebe, i baš kada sam pomislio da sam možda sve umislio, ugledao sam Tamarinu siluetu u mraku. Nevena se ispružila na trosedu. Kasnije ce dupe postati moj hram obozavanja i uzitka, a za nju pored uzitka i slatki bol.

Next

Erotske Price v2: Kucni prijatelj

erotske price drkanje

Devojke progutajte mi ga do jaja , jako ce vam se dopasti. Već sam se navikao da je bar jednom dnevno vidim u brusu i gaćicama, ili da je kraičkom oka snimam dok se presvlači ispred ormana. Tamara je opasno dobra riba, i od kada je poznajem imam želju da je pojebem. Nekoliko trenutaka kasnije, Nevena je naslonja na rukohvat troseda bila okrenuta prema meni, raširenih nogu, dok su joj prsti leve ruke štipkali bradavice, a prsti desne ulazili i izlazili iz pičkice i trljali ukrućeni klitoris. Već sam se suzdržavao da ne svršim.

Next

Drkanje

erotske price drkanje

Jedne veceri, dok sam se kupao, a topla voda mi je prijala, potpuno sam se opustio i… zaspao u vodi. Osetio sam njene teske grudi na svojim plecima. Uz par pica ja odlucih da uz salu i smeh priznam joj za moje simpatije prema njenom liku i delu i kada sam joj rekao da sam tolike godine je zeleo i zamisljao njoj kao da bese isprva usled soka krivo sto to nismo uradili onaj dan kad mi je videla kurac. Tamarina opuštenost mi je bila čudna. Bio je to nemacki foto-roman, tip sa dve devojke.

Next

Drkanje

erotske price drkanje

Objasnjavala je kako prljavstina moze da se nakupi izmedju glavica i kozice i kako posebnu paznju treba posvetiti tom delu tela. Smetalo mi je to što je Nevena počela da me pali! Za Nevenu mi nije bilo čudno, uostalom mi smo brat i sestra, pa se nije mnogo ustručavala predamnom. I da bi lizala glavic i pusila ga do jaja. Počeo sam da se grčim, i da se izdižem na nožne prste. Skinuo sam trenerku sa nje do pola i izvadi kurac naguzio je poceo da jebem koliko sam mogao jako sam joj zabijao kurac cuo se samo blgai uzdisaj,,ali na vartima poce da vice neko ona se odazva i rece zauzeto cekaj 5minuta i polahko mi sapnula pozuri, od te brzine sam jebavao sto brze i opet nemogu da izvadim svrsajem u nju nezeleci da mislim sta ce biti,, obukal se brzo i otisla,,,Svako treci dan smo imali sex hvatali se za guzice i noge gdje smo stigili samo da nas niko nevidi bilo je jebavanja puni mijesec.

Next