Erotske price drugarica. Anjna drugarica Vanja 2019-07-20

Erotske price drugarica Rating: 6,8/10 201 reviews

Erotske Priče

erotske price drugarica

Ako se dobro secam Masin decko se zvao Luka i bio je klasican sesnaestogodisnjak, glup i napaljen. Vanja je pokazvila na krevet gde su sedele njih dve,setio sam se sta je bilo proslog puta kada smo Uros i ja sedeli ovde na krevetu sa Anjom. Hvala Nemanja i ti si takođe. Rekla je samo nemoj jako jer je još pička boli od sinoć ali ja sam ipak polako ubrzavao ritam, držao sam ruku na guzi i privlačio je rukao sebi na kurac mada se i ona sam počela sve brže nabijati. Počeo sam da stavljam kurac među njene guzove, dok ga lagano nisam ubo u njen čmar.

Next

Jeca, drugarica iz škole

erotske price drugarica

Obe smo brinete, ja sam mrsava sa malim sisama ali zato imam ubitacno dupe if I may say so a Milena ima i dupe i sise a od skora je uradila i usta. Krisom sam izvukla tange da mi vire iz sorca i prevalila se preko fotelje, kao da uzmem paklu cigara. Kada sam se spustila da bazena, odmah pored ulaza sam videla lika od jedno 25 godina koji lezi potpuno go u lezaljci kod ulaza i masira jaja. Iako sada imam poprilicno uzbudljiv seksualni zivot to nije ono sta hocu da podelim sa vama. Drkala sam kitu sa obe ruke i sisala glavic iz sve snage kada sam osetila nalete sperme u ustima.

Next

Jeca, drugarica iz škole

erotske price drugarica

Poceo sam da je fatam po guzici,izmedju nogu po picki,samo se prepustila i pocela da stenje kao neka kurva koja je zeljna kurca,poskidao sam sa nje sve i digao je na stol i zabi oglavu medju njene sise. Malo je falilo da svrsim istog trenutka. Ona je stajala i gledala me negovoreci nista rekao sam joj jeli sve uredu,zasmijala se i rekla uredu dijevere moj. Uradili smo to na brzaka i razišli se. Legao sam na krevet odmah iza nje, usmerio sam ga prema njenoj pičkici i skroz polako počeo ulaziti u nju. Raširila sam noge i on je ponovo ušao u mene.

Next

Erotske Price v2: Mamina drugarica

erotske price drugarica

Bila sam nervozna jer je tu bila samo starija ekipa a ja sam ipak bila klinka pa sam odlucila da kompenzujem. Ja sam bio veoma pospan i otisao sam do kupatila da se pripremim za spavanje. A mi smo ostale da ležimo onako iscrpljene prosute po krevetu. Okrenule smo glavu jedna ka drugoj, uhvatile se za ruke i smejale se kao lude i drogirane još neko vreme. Ustala sam i počele smo da se mazimo i ljubimo. Omiljen sam kupac u parfimeriji kod Vuka. Prelepa preplanula brinetica sa vitkim telom.

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske price drugarica

Bilo je jako čudno i jako me je palilo. Sokovi su curili iz nasih pičkica, ne znam koja je napaljenija bila. Uvek sam potajno želela da mazim devojku po sisama i da trljamo nase pičkice jednu o drugu. Bila je sva uska i vrela,nisam se mogao kontrolisati,ubrzo sam poceo da svrsavam. Sklonio sam tangu i gurnuo sam dva prsta u pičku. Nikada nisam svršila do tad. Brzo sam rekao da ću da svršim, a ona se postavila u položaj i otvorila usta da joj napunim usta svojom uskuvalom i vrućom spremom.

Next

Erotske Price v2: Mamina drugarica

erotske price drugarica

Sela sam na ivicu kreveta, i uzela u usta. Sela je prekrstila noge koje su se u tom momentu otkrile,bile su prekrivene izazovno ekstra seksi mrezastim carapama. Kako zna šta joj najbolje stoji, crne kožne helanke mmmm, i gore top majca otvorena tako da joj pola sise viri, a ja u šoku, a i moj drugar u gacama. Spustila sam se nivo nize dok sam ostavila krike u pozadini. Drugarica Sanja Erotska Prièa Vrati se nazad na Moja prijateljica Sanja Naši doživljaji toga dana još nisu gotovi.

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske price drugarica

Onako sva zbunjena je rekla da ne zna kako da mi kaže zbog čega me je zvala nego da smo mi odrasli ljudi i da ne treba izmedju nas biti nikakvih laži i da treba da se poveravamo jedno drugom, na to sam joj ja rekao naravno medjutim ni u tom trenutku nisam znao šta se može desiti. Pozvala sam drugaricu da dođe kod mene na kafu i da se malo družimo. Ujutru sam se prvi probudio i gledao sam je onako golu, pa sam se napalio. U jednom trenutku nisam više mogla da izdrzim i ispustila sam jecaj i udahnula duboko. Nikad više nisam uživao nego sa njom.

Next

Drugarica Sanja EROTSKA PRICA

erotske price drugarica

Bilo je to prošlog leta. Eh, kad se sjetim moje drugarice Jeca sa kojom sam sjedio na matematici u srednjoj školi. Na sisama su još bili njegovi tragovi, a one su bile okrugle i čvrste. Eh to prelijepo dupence, nekad sam mnogo maštao o njoj a nisam ni slutio da će se sve to ostvariti. A ona je napisala hej sjećaš se kako je bilo dok sam bila tamo. Stefan je par nedelja kasnije raskinuo sa Teodorom jer je nasao snimak kako ona pusi svom gazdi u butiku.

Next

Najbolja Drugarica Moje Žene

erotske price drugarica

Bio mi je potreban kurac. Osetila sam ga bas kao sto sam želela. Usla sam u kupatilo i naslonila sam se na vrata, brzo sam prstom ugurala malo sperme u usta da probam ukus. Okrenuo sam je na drugu stranu, naslonio na krevet, a ja sam ustao. Na vratima je otvorio Marko sav veseo i radosan,pozdravio sam se sa njim i on je rekao da odem i do Anje da se pozdravim sa njom.

Next

Drugarica Sanja EROTSKA PRICA

erotske price drugarica

Sa naših 29 godina desio se naš seks a sve je počelo tako što me je pozvala jedan dan pre podne, dok sam bio radio nisam mogao da se javim pa sam napisao poruku onako šaljivo da li negde gori i da li mogu da se javim kasnije, na to je ona odgovorila gori sa svih strana nego o tome ćemo u četri oka i čujemo se čim završiš sa poslom. Ja sam za to vreme zadigao njenu suknju i sve vreme je pljeskao po guzovima koji su malo pocrveneli. Zaspao sam glavom naslonjen na njene sise, a ona je tražila da prebacim nogu preko nje. Obukla sam samo donji ves i sacekala da cujem Milenu kako izlazi iz sobe. Seksa sam mogao samo da se sećam.

Next