Erotske price gay. Gay priče 2019-07-20

Erotske price gay Rating: 9,9/10 944 reviews

Gay Erotske Price

erotske price gay

Protiv bluda, nemorala, sunda, kica, zaglupljivanja naroda i propagiranja pogresnih vrednosti!!! Kurac mi se još više propeo i bio sam sasvim spreman potpuno se predati. Početnu bol zamijenila je sada slatka bol, pogotovo kad mi ga je zabio do jaja. Šaka mu se spustila do mog kurca i gotovo sam poskočio od strasti. Kite su im bile vrlo tvrde i debele,bas su me zestoko napusavali kao neku drolju. Odmah nakon završenog fakulteta kupio je jednosmjernu kartu za London i tamo ostao.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske price gay

Svima nam se digao na sisatu prelepu plavusu koja je pusila cetvorici. Polurazumljivo me je pitao hoće li večeras moći ostati kod mene jer voziti definitvno ne može. Koliko sam razumela taj jezik on me pitao da nisam zalutala tu? Uglavnom je na njih odlazilo cijelo muško društvo ili s najboljim frendom, ali znao sam otići i sam i onda u tami kina, posebice ako je bio zadnji red ili mjesto do zida lijevo, lagano zavući ruku ispod jakne i hlača i drkati. A nije Adnan ni loš, razmišljao sam u sebi. Sjeo sam za telefon i nazvao Ivana u London. Jelo je bilo vrlo ukusno.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske price gay

Momci su me smesta poslusali,i izvadili su duge,i tvrde kurcine koje su poceli nemilosrdno da samaraju. Polegli su me na krevet i počeli nježno ljubiti. A reakcija je bila više od očekivanog; pljesak i povici zajamčili su uspješnu karijeru mladom umjetniku. Konacno je mogao da ga sklizne u mene jer mi se guza totalno opustila. Perin kurac bio je točno u razini mojih ustiju i osjetio sam neodoljivu potrebu da mu posegnem u hlače, izvučem vreli ud i počnem ga lizati i gutati. Premotavao sam u glavi današnje događaje, kad sam začuo tihe zvukove.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske price gay

. Uzeo je gel i podmazao nas obojicu, zatim pitao da li sam spreman. Bio sam mladić od 14. Javila mi se je uslužna tajnica koja me je, nakon što sam objasnio tko sam i što želim, spojila s Ivanom. Je li nas spremaju za nesto??? Kada bi dosao bio bi to melem za moju dusu. Pomislio sam, kad bi mu samo žena saznala… Kleknuo sam i sisao kurac dok me je on mazio po kosi.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske price gay

Počeo je da se grči a ja nisam prestajao. I svaki put bih pristajao. Bez riječi smo se nastavili ljubiti, obasjavali su nas diskretni reflektori. Bio sam i ja spreman i željan. Jedan moj dobar prijatelj me je najlepše zamolio da izvedem njegovog rodjaka iz kasarne za vikend i da mu pokažem Beograd, pošto je on bio sprecen. Stanujem u zajednickom trosobnom stanu sa sestrom,i njenim momkom.

Next

EROTSKE PRIČE

erotske price gay

Izbacio sam najmanje petnaest velikih mlazeva i zalio joj cijelo lice. Kurac mi je bio duboko u rascjepu, samo su mi jaja lupkala po crvenoj tkanini. Međutim, vjerojatno od uzbuđenja današnjeg dana, san mi nije dolazi na oči. Imao je vrlo zgodno tijelo i lijepo, dječačko lice. Pričali smo malo i cirkali, a onda me pozvao da vidim njegovu sobu. Doduše, shvatao sam da mu je teško. On izgleda fantasticno na sceni,zgodan,misicav,muzevan.

Next

Erotske Price

erotske price gay

On je i dalje čučao pored mene s rukom na mojim grudima. Sledeceg dana smo se sreli, imao sam na sebi crnu majicu i crni sorc naravno bez gacica. Gazda je rek'o da moraju da mi rasire anus i gurnuo je lagano njegov kurac u moje dupe. Zamišljao sam njih dvojicu u krevetu i najednom doživio snažnu erekciju. On je bio sam za vikend u svojoj kuci, i dogovorili smo se da dođem kod njega jedno vece. Bio je napaljen jer je na putu 15 dana a kurac mu stalno dignut i opasno mu se jebe, sve je davao za sex.

Next

Gej prica

erotske price gay

Dok sam mu pušio, naizmenično sam mu mazio muda što ga je posebno uzbuđivalo. Od te kite krenula mi je voda na usta. Zeleo sam samo vise i vise. Govorio je da napravimo trag na kolima od jebanja, da onaj koji bude nasledio ta kola vidi šta je pravi život. Pitao me gde bih voleo da on svrši. Liznuo sam glavić, pa ga malo obuhvatio usnama, a onda mi je samo sklizno u grlo, do krajnika.

Next

Gej prica

erotske price gay

U jednom trenutku smo poceli prelistavati neke porno casopise. Nesto ga je pitao, ali nisam cuo sta. Nastavili smo da se viđamo. Ponavljala je: — Mmmm, kako si samo seksi, zaista si se razvio i pocrnio u vojsci, prava si muškarčina. Pošto riba nije bilo ,samo fudbaleri na pripremama, otišao sam do hotelske teretane malo da vežbam ,i tamo sam upoznao Igora. Jos jednom mi ga je uterao, ustao i zahvalio se onako sav znojav. Nježno sam mu ga opet primio i onako mlohavog položio uz obraz i zaspao.

Next