Erotske price gospodarica. Rob i Gospodarica 2019-07-20

Erotske price gospodarica Rating: 8,9/10 1427 reviews

Jedina moja uzvišena gospodarica

erotske price gospodarica

Ali, ja to volim inao znam da sada nastupa onaj pravi bol. Razvrstao sam namirnice,i hteo sam jos da dobijem zadataka,ali ona je vec nesto pocela sama da radi ,sto mi nije odgovaralo,hteo sam da joj radim i sluzim,da joj budem rob. Zatim je izvadio glavu, valjda da uzme malo vazduha pa se ponovo izgubio u mojim oblinama. Bio je četvrtak, provodio sam dosadno veče u stanu kad mi je u 11 zazvonio mobilni, bila je to Lena… Dominantan veoma sexy glas mi je rekao vreme i adresu na koju treba da dodjem, dok sam ja na sve odgovarao tihim glasom koji je drhtao od uzbudjenja. Okrenuo sam broj, tražio Gospodaricu Angelinu, zakazao termin sa Njom još tog istog dana i otišao na adresu koju mi je dala. Udara me njime najjace sto moze. A spoznao sam nekog novog sebe.

Next

Marica gospodarica III

erotske price gospodarica

Rekao sam joj o jednoj fantaziji. Najednom,u usta mi je palo nesto veliko i cvrsto, jako gorkog ukusa. I dok je ona po mom licu i jeziku divlje jahala, sve vreme drzeci mi glavu, trljala mi picku o lice, bio sam sav mokar, njeni su sokovi lili a ja sam ih zedno pio pomesane sa ostacima njegovog semena. Meni nije bilo ni nakraj pameti da se bunim, već mi se od same pomisli da ću služiti dvije Gospodarice moj pišo počeo dizati. Njima je vrhunac zezanja i provoda bio da se napiju kao svinje , pokušavaju da spopadnu neku ribu, uglavnom se ispovraćaju po njoj, i posle lažu da su je žestoko pojebali.

Next

Marica gospodarica III

erotske price gospodarica

Ja sam morao stajati potpuno gol ispred njih, a moj je kurac stršio u vis. Njezina čak i jauk ugušena moj penis su se čuli tiho kroz kazalište. Ustala je i oslobodila se viska odece. Primjetila je to i nasmijala se. Ti ces robe sutra odvesti cerku kod mojih a posle ces ovde koci da pozavrsavas sve sto imas ,hocu sve da se sija kada dodju da vide kako sam vredna hahaha hahaha smejale su se obe.

Next

Moja Gospodarica Dona

erotske price gospodarica

Svako malo je po mom kurcu pao udarac. Skoro pa sam potpuno ignorisao grozan ukus njene pičke. Obzirom da nismo iz istog mjesta, procijenio sam da mi treba oko tri sata vožnje do njenog prebivališta. Moje Gospodarice Dona i Seherzada otišle su iz tamnice ostavivši me rasčetvorenog i vezanog na stolu sa umjetnim kurcem u mom šupku i omčama vezanim oko jaja i glavića kurca, a sve to spojeno na uređaj koji je davao struju i drmao me i u guzi i na kurcu. Držao sam se za kurac koji je neviđeno boleo, a vena na njemu je bila debela kao penkalo. Očigledno je imala iskustva u ovome.

Next

Od malena me je privlačila ženska dominacija.

erotske price gospodarica

Smo se vozili u kazalište koje je oko dvadeset minuta iz njezine kuće. Svako veče bi zvala, tačno u 9, da proveri da li sam tu. Najzad, posle tridesetak udaraca moja premila mi dozvoljava da se malo odmorim — ali u medjuvremenu sara po meni onim bicem, kojim mi je vec puno bola zadala, moram ga ljubiti, tj. Stavlja mi metalni prsten na koren macana, stipaljkice na samozatezanje na sisice i povezuje ih sa prstenom. Mi smo se naselili u za malo vrijeme, ali to nije 'uzeti mene dugo da joj otkopčati seksi flowered haljinu i početi igrati s njezine grudi.

Next

Gospodarica Ljilja // Erotske price

erotske price gospodarica

Meni je trebalo dobrih 10 minuta da dođem sebi. Došli smo do stanice i u daljini se već video tramvaj koji nailazi. Gledao sam klececi u njena vrata, dok su mi se u ustima topili celuloza sa maramice i njen ukus na njoj. Kada budemo opet skupa nastavit ću Vam priču o tome. Stajao sam i pričao s njom, prislonjen na njen bok, sa erekcijom.

Next

Gospodarica Ljilja // Erotske price

erotske price gospodarica

Moj lepotan nas je zajdno isprskao, a moja boginja pada preko mene potpuno iscrpljena i znojava, ali srecna jeer su nam tela dugo spojena. Gurnuo sam joj jezik najdublje sto sam mogao, savila je noge u kolenima jos malo zeleci da se sto vise nabije na njega. Najzad, posle tridesetak udaraca moja premila mi dozvoljava da se malo odmorim — ali u međuvremenu šara po meni onim bičem, kojim mi je već puno bola zadala, moram ga ljubiti, tj. Polako je lizao moj klitoris povremeno se dizuci ka anusu, lizuci I deo izmedju. Ponovio je ovo nekoliko puta, pri tome me bukvalno nateravsi da svrsim.

Next

Erotski oglasi Srbija: gospodarice price erotske

erotske price gospodarica

A meni se pomracilo pred ocima. Cep mi je u ustima, sve je vec spremno. Pokusaoje da mi objasni, ali sam samo sela na wc solju i pocela da piskim jer vise nisam mogla da izdrzim. I tako uvijek kada se nađemo pojebemo se. Okrenem se ka ostalima koji su uzbudjeno posmatrali sta ce se desiti, blago otvorim usta da vide kako moj jezik bukvalno pliva u Srdjanovom semenu, zatim zatvorim usta I zabacim glavu unazad, gutajuci napitak sa zadovoljstvom. Marica je iza šanka izvukla neku malu stoličicu preko koje je bio prebačen peškir. Sjedio sam na kraju sjedalo i sjela pored mene.

Next

Erotske price/Incest price

erotske price gospodarica

Ona je definitivno koja ume da ponizi svoje robove i natera ih da budu poslusni makar im morala zbog toga i pustiti krv. Osetila sam da se blizi svrsavanje. Onda me je terala da idem četvoronoške za njom, kao kuče. Nastavila mi je pušiti sve dok nisam ispustio svoju vruću spermu u njena usta. Sve 3 su odskočile, a ja sam stisnuo zube, i jedva da sam odreagovao.

Next