Erotske price grubo. Grubo silovanje 2019-07-20

Erotske price grubo Rating: 7,8/10 1992 reviews

Tajnica voli grubo

erotske price grubo

Inače dvometraš oko 160 kg i sa kurcem od 23 cm. Uzdisala je dok mi je i dalje mijesila, pardon, više ih je gnječila, jaja i kurac u hlačama. Nije bila udata, a kružile su priče po firmi da nijedan muškarac ne može pratiti njene seksualne apetite. Prelepe oblinee Aaaaaaaaahhhhh uzivaj u oblinama taticee!!! Uh malaaa kakosi doo oobra,ima dami budes muska kucka jebacuteeee joooooj jebacute ka moju zenuuuu uuuu uuh. Daga vise nisi slucajno udario polomicuti ruke.

Next

Moja tajnica voli grubo jebanje u šupak

erotske price grubo

Dok sam se odlazila tusirat,vidjela sam ogromnu mrlju krvi na krevetu i to me jako prestrasilo. Jedva sam cekala sutrasnji dan. Bio je macho tip,nije bas mario sta me pritisce do boli a ja sam bas takvoga htjela. Njegoc je kurac imao poseban okus. Shvatio sam da želi grubi seks, pa sam ju par puta pljesnuo po stražnjici koja se zacrvenila, a ona prigušeno zastenjala.

Next

Grubo silovanje

erotske price grubo

Brineta duge valovite kose, bujnih sisa, uskog struka i zaobljene guze sa dugim nogama. Znam da je bio petak, zadnji sastanak je bio u tijeku, a partner je buljio u Sanelin dekolte gdje su njene četvorke prijetile da ispadnu iz grudnjaka dok je uzimala papire sa stola. Uskoro sam ih oslobodio i grudnjaka, te sam ih sada mijesio svojim velikim rukama. Uveksu u čoporu od 4-7 i kadate opkole neznaš šta da kažeš i samite navedu da ideš gde oni žele. Uveksu u čoporu od 4-7 i kadate opkole neznaš šta da kažeš i samite navedu da ideš gde oni žele. Neki i jesu ali većini nije bitno dali hoćeš ili nećeš ako oni reše bićeš jeben. Širio sam joj šupak dok bi ona svako toliko zastenjala kako bi joj dublje ušao u guzu.

Next

Tajnica voli grubo

erotske price grubo

Zatim me makla sa stola i sama se prebacila preko njega naprčivši svoju guzu, te stavila ruke na leđa kako bi ih vezao kravatom, a onda samo tiho da ju izjebem. Ne previše, ali dovoljno da mogu uhvatiti jednom rukom njenu sisu i počnem ju stiskati i uvrtati bradavicu prstima. Vrisnula sam iz svega glasa a on mi je rukom pokrio usta. Aaaaaaaaahhhhh taticeee ovo je takoo dobroo!!!! Narocito je bio upadljiv jedan od starijih,crn kao lakirana koza oko 140 kg i sigurnih 190 cm. Gledao sam u onu guzu i počeo otkopčavati svoje hlače, te ih skidati skupa sa boksericama. Sutrate cekam na istom mestu oko 20 h Od sutra imas novi zivot.

Next

Grubo silovanje

erotske price grubo

Htedohse pobuniti ali zacuh sapat. Namjestio sam kurac između njenih usmina i samo ga gurnuo jako do kraja u njenu pičku. Ja sam dobio novi poticaj sad kad sam ju natjerao da svrši, pa sam ju još žešće nastavio jebati i nakon još nekih pet minuta i ja ponovo svršio puneći ovaj put njenu guzu svojom spermom. Polako sam ga izvukao iz njenih usta, te se sagnuo i šapnuo joj na uho: — Sad ću te jebati u guzu. Monitor na stolu se opasno ljuljao dok je njena guza pljeskala po mojim nogama i donjem dijelu trbuha. Bolilo je ko sam vrag dok je svrsavao i da mi nije drzao ruku na ustima,vjerojatno bi vristanjem uzbunila cijelo susjedstvo.

Next

Moja tajnica voli grubo jebanje u šupak

erotske price grubo

E, pa ni meni do danas nije jasno kako je došlo do toga. Ubrzo je mojih 22 centimetra tvrdog i užarenog kurca bilo slobodno, a sad sam skidao košulju vodeći bitku sa kravatom. Ali me cekalo neprijatno iznenadjenje… i tih nekoliko ljudi koje tamo zivelo je umrlo,posmrtnice na kapijama,zapustena imanja u korovu… zapitala sam se u koliko losem stanju je nase imanje… stala sam pred kapiju,stara oronula drvena ograda trava visoka uzas!!! Došao sam do stola odloživši kravatu na njega, a ona me povukla da sjednem na stol. U tom trenutku sam htjela da stane jer je doista jako bolilo. Uskoro sam ih oslobodio i grudnjaka, te sam ih sada mijesio svojim velikim rukama. Primio sam njene ruke sputane mojom kravatom i malo ju podigao od stola.

Next

Moja tajnica voli grubo jebanje u šupak

erotske price grubo

Bajro iz Lozniceje uspeo daih razoruža obrazloženjem jasam iz Zvornika a on iz Loznice. Velika kolekcija osobnih erotskih priča i ispovijesti. Nakon toga sam otišao kući ženi i klincima, pa sam kasnije te večeri imao strastveni seks sa suprugom, a sa mislima na Sanelu. Vidjela sam zelju u njemu,primio me za ruke,uvukao u kucu i odmah zavukao ruke pod majicu i stao me ljubit. Opet ga je izvukao do pola i stao me jebat dok nisam svrsila i drugi put u samo 10 minuta. Nije bila udata, a kružile su priče po firmi da nijedan muškarac ne može pratiti njene seksualne apetite. Primilasam tada sedam kurčeva,nisume tukli alisume rasturili dasam tek ujutru ustala iz šatora gdesume jebali.

Next

Grubo silovanje

erotske price grubo

Malo me to živciralo, pa kad je klijent izašao pozvao sam Sanelu: - Čuj, nemam ništa protiv da se tako odijevaš one dane kad nemamo sastanke sa strankama. Polako sam skinuo kravatu sa njenih ruku i ona se nesigurno uspravila, sa smješkom na licu: - Ovo je bilo vrhunski Stanko. Primio sam njene ruke sputane mojom kravatom i malo ju podigao od stola. Stisnuo ih je jako,onako muski i meni su se u sekundi ukrutile bradavice. Povukla sam mu glavu i lice prislonila na grudi!!! Kada znas da vrckas tom utegnutom guzicom ima i da primis kurac.

Next

SA SINOM NA SELU

erotske price grubo

Nisam morala dugo cekat da mi otvori. Uskoro sam ih oslobodio i grudnjaka, te sam ih sada mijesio svojim velikim rukama. Barem dok su klinci mlađi bili. Hajde sabane ti si na redu i on mi pridje i obori na neko cebe na podu. Prvi put me doveo do orgazma jezikom. Tus je bio lepo ogradjen trskom.

Next