Erotske price grupni sex. Grupni seks Seks 2019-07-20

Erotske price grupni sex Rating: 8,1/10 1257 reviews

Grupni seks Seks

erotske price grupni sex

Moj muz i ja smo u odnosu na Danijelu imali super dobar brak a ona se nakon 4 godina braka rastala od muza koji je otisao da zivi u drugi grad tako da je Danijela sad najvise vremena provodila sa nama. Nisam videla šta se dešava ispod vode ali po njihovim pokretima rekla bih da su se tucali. Naša pičkica je, odmaknuta, promatrala cijeli jebački prizor. Legao je na kauc izmedu nas i poceli smo da gledamo. I ne samo to nego se je, kao usput, žestoko drkala prstima.

Next

Grupni sex

erotske price grupni sex

Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Iz razmišljanja me prenu mobilni telefon bila je to Ana, moja komšinica: Halo Dijana šta radiš, kako izdržavaš ovu vrućinu, teško rekoh, baš razmišljam šta da radim danas, Dejan mi je na putu, dolazi kasno, ali je od sutra na odmoru konačno, a klinci su kod babe i dede. Nisam vise mogla da izdrzim i oslobodila sam ga od sortsa. Ana i ja smo se puno družile, stalno bile na kafi jedna kod druge. Filip je uhvatio mene za sise i poceo da ih stiska, a Danijela je pocela da se svlaci ali neispustajuci kurac iz usta.

Next

Grupni sex

erotske price grupni sex

Treba nam promena, probaćemo grupni seks Moj ljubavnik me toliko ponekad gnjavio da mi je došlo da ga odjebem. To nas je vec malo uzbudilo tako da je moj muz predlozio da skupa gledamo nase pornice i nas dve smo pristale. Bio je svestran, redak muškarac bez predrasuda, što mi je itekako odgovaralo. Pretpostavljala sam da će izvaliti neku glupost, kao i sve ženske glupače na ovom svijetu, no, moram priznati, ugodno me je iznenadila. Predao sam, stoga, coveku na ulazu cek i ušao. Zovem se Dragana i imam 33 godina, a muz Filip 36.

Next

Secanje na grupni seks

erotske price grupni sex

Deca su joj bila kod bivseg muza a nas sin je spavao kod prijatelja. Normalno kod svih hrana, piće, kolači, a nikog ne mozes da odbiješ. Jer, nalazio sam se pred palatom svih zadovoljstva, pred ostvarenjem svih svojih snova: ovde, duboko u brdima, u mestu sakrivenom od pogleda javnosti, nalazilo se carstvo putenih zadovoljstvoa i, nakon što sam utrošio ogromne kolicine vremena i novca da ga pronađem, nisam mogao odustati. Nije mu trebalo dva puta reci. Isključivo ih jebe jedna stvar: Šta bi drugi rekli? Mavrovic je popusio jetru, ona èmar.

Next

EROTSKE PRICE

erotske price grupni sex

Naposljetku smo pronašli odgovarajuću ekipu. Upitao me jedne večeri, dok smo lenčarili nakon ludog seksa. I nama je klinac kod babe i dede, pa smo mislili da odemo do Ade malo, hoćeš sa nama? Uvek smo pronalazili zajedničke načine u potrazi za užicima. Videla sam po izrazu njenog lica da ju je to napalilo i prihvatila sam tu igru. Deca su kod babe i dede, Dejan na putu još danas, a ja na odmoru. Oni prihvaćaju grupnjake kao nekada narodnjake i prepuštaju svoje tijelo neslućenim užicima.

Next

Grupni sex

erotske price grupni sex

Vratila se sa mora ona, rekao sam joj ko ce ucestvovati, ona ga je znala bili su u dobrim odnosima, ipak mi je dobar drug a sa njom sam dugo tako da su i oni postali drugari preko mene…tih dana nismo imali gde da uradimo trojku jer zivimo sa roditeljima i jedno vece uzeo sam kola, pokupio njega pa nju…on je sedeo nazad a ona je sama izabrala da sedne nazad, i tako dok sam trazio pogodno zabaceno mesto svi smo cutali, njih dvoje nisu smeli ni da se pogledaju, nasao sam mesto i parkirao…. Ukoliko imaš svoju erotsku priču i želiš da je objavimo slobodno je možeš kao član objaviti unutar Novčanika, te ćemo je mi pregledati i dodati u našu kolekciju erotskih priča. Lako je , ali pronaći par, ili više njih, je u ovo doba bilo pravo umeće. Sagnula sam glavu u njegovo krilo i pocela ga lagano pusiti na sto je i Danijela pocela da stenje pa sam joj ga brzo prepustila. Stevan je odmah otišao u vodu a nas dve smo se sunčale i pričale.

Next

Secanje na grupni seks

erotske price grupni sex

A sve devojke bijahu tu dovedene s jednim ciljem: da zadovolje muškarce koji to zadovoljstvo mogu platiti. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Za to vrijeme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim tijelima. Ako kojim slucajem ispod nje ostane trag, pozvati ce stjuardesu i reci neka racun za ciscenje posalju Miranovom ministarstvu. Kad sam mu rekao isto je bio sokiran i tako potrajalo je to ubedjivanje, ali picka je picka i ko ne bi hteo da ga uvali devojci kao sto je Valentina.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske price grupni sex

Panicno je razmisljala hoæe li ulozak u njenim gacama izdrzati 45 minutnu voznju, ili ce ga krvarenje iz rasturenog cmara savladati i ostaviti trag na plavom sedalu Croatia airlinesovog aviona. Nakon dve flase vina poceli smo da se opustamo. Ubrzo se tako i dogodilo. Stoga sam im rekla: — Krenite s drkanjem… Bez sustezanja su prvo drkali jedan drugome, a zatim si ih pušili. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Tog leta je bilo pretoplo u Beogradu Bilo je to leto 2006, juli mesec, vreo dan u Beogradu. Filip je doneo nekoliko filmova i jos dve flase vina.

Next

Grupni seks Seks

erotske price grupni sex

Imali smo slične sklonosti i neizmerno uživali u njima kada bismo ih realizovali. Okupala sam se par puta taj dan i uglavnom se sunčala, Ana je bila malo sa mnom, malo sa Stevanom. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima. Nas dve smo odmah pocele da komentarisemo kako koji kurac izgleda, kako su lepi, debeli i veliki, a Filip nam je govorio ako ne prestanemo sa tim pricama da ce njegov kurac toliko da naraste da ce mu puci farmerke. Mirana je viđala samo u spisima, èinilo se da niko nije nista znao, a i njoj samoj svakim se danom to iskustvo èinilo blizim događaju koji se zapravo i nije desio, predobrom snu koji je pod udarom jutarnjeg prometa ili zvonjave telefona krenuo krivim smerom. Oni prihvataju grupnjake kao nekada narodnjake i prepuštaju svoje telo neslućenim užicima. Jebi ga, to je takav mentalitet! Na kraju je bio dovoljan i dnevni, tek toliko da uhvati pokoju kap krvi posle vrsenja velike nuzde.

Next

Devojke koje vole Grupnjak i Grupni Seks

erotske price grupni sex

Jebali smo se cijelu noć. Sve ono što ih istinski uzbuđuje oni si ne priznaju. Pozvali smo naše nove prijatelje na veceru, napili ih vinom i poceli se ljubakati pred njima. E tu počinje moja priča. . Skamenio sam se, od tuge, besa…poceo sam da je vredjam i otisao kuci…nismo se culi par dana i ja sam razmisljao tako o nama ali i razmisljao o tome kako se jebala sa drugim na nacin na koji nisam ni mislio da mogu, a to je da me je uzbudilo da je zamislim sa drugim. Imali smo slične sklonosti i neizmjerno uživali u njima kada bismo ih realizirali.

Next