Erotske price gubljenje nevinosti. Andrea 2019-07-20

Erotske price gubljenje nevinosti Rating: 6,5/10 1930 reviews

Andrea

erotske price gubljenje nevinosti

Ne bih ja ni usla al je vec bilo hladnjikavo a ja samo u haljinici. U trenutku sam htela da kazem da mi netreba al vec je bilo pola 11,ako cekam bas necu nikad ni stici na rodjendan. Zacrvenio se u licu, a ja sam bistog časa bila svjesna da moram odmah nešto učiniti, inače ću opet ostati praznih ruku. Iskoristio je to,ljubio me od vrata, preko obraza do usana koje mu do tad nisu bile dostupne. Moja ribica, butine, vrat, dlanovi, sve je bilo mokro…Glava mi je pala nazad na njegovo rame, bilo mi je potrebno malo vazduha.

Next

Nevine godine

erotske price gubljenje nevinosti

Naravno, tu je dosta pomoglo i to što sam ja duboko u duši bila drolja i spremna da raširim noge maltene svakom iole boljem primerku. Poslanik Bambang Baju Susenu rekao je danas u parlamentu. Na neki nacin i nisam slagala, zelela sam ga ali ne na taj nacin. Osjećaj je bio nevjerovatan, bio sam u transu zatvorio oči i lagano počeo jebati Ivanu. Njen rascjep se ugibao medju mojim prstima,osjecao sam narasli klitoris kao vrsak olovke ili debljeg flomastera …Zestoko sam se nabijao I zdusno trljao njenu bozansku BiiiiP…. Nastavio je tako da ga vadi i nabija, a sa svakim nabijanjem je to radio brže i snažnije. Nikad mi u zivotu posle ovoga nije rekao suprotno i nikada ga nisam pitala zasto me je tukao te veceri.

Next

gubljenje nevinosti

erotske price gubljenje nevinosti

To stvarno govori nesto, posto je taj period bio zlatno doba ovog zanra. Tako je bila isključena svaka mogućnost da im koji put slažem i pođem s nekim dečkom. Presudno je samo da oba učesnika svesno, bez uticaja alkohola, uz saglasnost prihvataju da stupe u polne odnose. Iz ponude ove firme, specijalizovane za srednjovekovne rekvizite, mogu se naručiti pojasevi nevinosti za žene po ceni od. Pomerio mi je kosu na stranu a potom sam videla njegove zilave sake na zidu preko mojih.

Next

Dvostruko gubljenje nevinosti

erotske price gubljenje nevinosti

Nastavio je da me razvaljuje,sigurno jos desetak minuta,svrsio mi je u ribicu. Išla sam kroz studentski dom i raspitivala se hoće li tko ubrzo iseliti pa da zauzmem njegovo mjesto. Zalepio me za zid kupatila i glavu pritisnuo uz plocice. Sjeo je na stolicu držeći me na sebi, osjetila sam kako mu kurac polako izlazi iz moje utrobe. Nije bilo čak ni pušenja ni lizanja.

Next

Dvostruko gubljenje nevinosti

erotske price gubljenje nevinosti

Osetila sam njegov glavic na ulazu u moju jos netaknutu ribicu,rekao je samo: -Sad postajes zena,i svom silinom ga nabio,vrisnula sam, osetila sam nesnosan bol,pocepao me je svu,oci su htele da mi iskoce,medjunozje mi je svo utrnulo,on ga je izvadio,Cujem ga: -Vidi kolko krvi,ko da smo svinju klali,mala je stvarno bila nevina,osecam,vraca ga na ulaz,opet ga nabija,dize mi noge,ostali mi skidaju carape,on mi lize stopala dok mi nabija kurcinu u moju raskrvavljenu ribicu,cepa me,razbija me,kita mu je isuvise velika za moj do tada netaknuti cvet,sve me jace jebe,naleti su sve jaci,rukama mi mesi sise,pritiska ih,stipa mi bradavice,osecam kako mi neko od ostalih tipova gura prst u guzu,vristim,ali dzabe,niko ne obraca paznju. Pod odustajanjem smatram odluku: Beznadno je i nemoguće bilo šta promeniti, pa zašto. Jos malo se promeskoljimo guzama i zapnemo da osetim jaja po svojoj guzi a da mi pritisne klitoris sa stidnom kosti i eto aaaaaaaahhhhhhhhh etooooooooooo!!!!!!!!!!! Moj kurac je i dalje stajao napet, i dok ga je Ivana obrađivala pgledao sam prema mami i ostao šokiran viđenm. Uzeo mi je dlan u svoj dlan i obavio njime nabrekli kurac. Jeste li zadovoljni svojim seksualnim životom? Mama me saslušala i utješila rekavši mi kako ništa ne brinem te da ću i ja naći neku djevojku koja će me razumjeti te je na tome ostalo. Izgubila sam dva sata bezuspješno zavirujući kroz bezbrojna vrata. Taj miris i ukus pomesan s njenim ukusom bio me je esencija seksa,sto je mozda jos jedan razlog za moju bisexualnost.

Next

Gubljenje nevinosti (Beograd)

erotske price gubljenje nevinosti

Nikada posle toga mi se više nije javio, niti me je potražio. Osecam se kao drustveno neuobicajena pojava. Bio je istovremeno i grub i nežan, tako da nisam znala da objasnim da li me boli ili uživam. Mama me je odvezla do njegove kuća. .

Next

Erotske price/Incest price

erotske price gubljenje nevinosti

Brzo sam se sagnula i pocela da je sisam. Osetila sam se prazno dok mi je celo telo drhtalo u ritmu njegovih udaraca. Nisam htela da udjem bez njega tako da je on upao prvi. Ne bih ja ni usla al je vec bilo hladnjikavo a ja samo u haljinici. Osecam kako mi zaronio u dubine zeljene i pozudne pickice,osecam kako je vrelo kako je intimno i prisno kako je glatko i slatko divna njegova kurcina. Devojke treba da praktikuju kontracepciju, a momci treba da nose kondom. Stidno sam ga upitala da ga samo prisloni uz moju macu.

Next

Priče o gubljenju nevinosti: 10 žena o svom prvom seksualnom iskustvu

erotske price gubljenje nevinosti

Upoznao me je i sa ostalim tipovima ,pitao me je sta cu da popijem rekla sam sok,doneo mi je,pijuckala sam sokic,slusala muziku i nisam mogla da ne primetim kako me ostali tipovi u sobi gledaju,dok sam pila sok osetila sam malo gorak ukus,za par minuta mi je bilo muka,ustala sam,vrtelo mi se u glavi,prisao mi je Darko,uhvatio me za ruku i rekao sedi ovde,sela sam na fotelju i odjednom mi se sve pomracilo. Bilo je divno, ali ja sam zelela njegov BiiiiP. Tada mi je i ona stavila picu na usta i nastavila da me lize i hvata rukama. Već na samom startu je počela da viče kako je razvaljujem i kako ne može da ga prima koliko je velik. Bilo je 22:43 na satu. Ostavite se reči i odmah pređite na dela, a za nezaboravan. Jednog dana smo se napili i desilo se šta se desilo.

Next

Gubljenje nevinosti (Beograd) // Erotske price

erotske price gubljenje nevinosti

Svi mi volimo dobre filmove, a najbolji su oni koji spajaju nesvakidašnje filmsko umeće i vruće scene - samo je problem te filmove odgledati do kraja, a ne naskočiti na prvu osobu do sebe. Prvi muskarac treba da bude i poslednji!!! Svi u sobi su cutali osim muzike i mene. Dobro sam se skockala,cipelice sa stiklicom,crne carapace,uska crna haljinica koja mi se pripijala uz telo a ispod svega toga crne tangice. Gledala sam ga kao opcinjena. Par godina kasnije kad su i moje drugarice postale svjesne tog dobrog osjecaja u gacicama pod izgovorom da idemo da se igramo zatvarale smo se u mracni podrum i satima se dodirivale, mazile, ljubile i jedna drugoj lizale sokove koji su navirali.

Next

Priče o gubljenju nevinosti: 10 žena o svom prvom seksualnom iskustvu

erotske price gubljenje nevinosti

Stalno sam razmišljao o današnjem događaju kako mi je Danijela pušila kurac. Ko zna koliko smo se lizale. Kad je on osetio svu moju pozudu i spremnost. Ivana se malo zagrcnula, ali nije ga ispuštala već je nastavila da ga puši i drka. Želela sam da doznam sve o vođenju ljubavi, da bih mogla da shvatim zašto ljudi seks vide kao nešto negativno.

Next