Erotske price kategorije. Erotske Price v2: Kucni prijatelj 2019-07-20

Erotske price kategorije Rating: 9,3/10 986 reviews

Erotske Price v2: Kucni prijatelj

erotske price kategorije

Sa njim sam mogla sve da probam, zajedno smo istraživali, ostvarivali smo sve svoje fetiše, i … Dobio sam posao u maloj privatnoj firmi, pa sam bio pun sreće i pozitivne energije. Govorio je da je najljepsa, duga i bela poput vretenastih zenskih nogu izraÐivao majstor u maloj podrumskoj radioni kamene kuce smestene u sredini lucice. Lepuskast, visok i vitak, s licem koker spanijela i frizurom tada super popularnog Simona Le Bona, pevaca Duran Durana, tih osamdesetih jugoslavenskih godina izgledao je vrlo moderno. Ispod njega, na polici istesanoj u maslinovom drvetu na taj crni datum svake je godine gorila svijeca sablasno obasjavajuci drvenu polugu izgrizenu od soli, tezackog znoja i krvi koja bi prskala na sve strane dok su se njegovim ostrim bridom kratile muke vecim ribama. Znao sam da su žene jebozovne, da se vole jebati, i to je dobro.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske price kategorije

Rajna je sedela na podu, drzala ruku na ustima i gledala ga kao kad ljudi ne mogu verovati sto se desilo, kada se nesto dobro desi. Ma nije ni sam znao zasto. Grc, grc, grc… Nijemi grc. Za jednu takvu uspomenu i ne prima alimentaciju, a na poslednji eksperimentaj da zivi kao zena zauvek ce je podsecati hemeroidi, kada joj ta krvava kasa na dnu kicme sigurni a oni ostanu uokviravati strahovito ponizenje poput baroknog okvira za ogledalo. To je trajalo desetak minuta i prvo mi je suprug poceo puniti usta spermom koju sam progutala do zadnj kapi. Rajna ih je upravo obasipala njeznim pusicama.

Next

Mladi Jebač

erotske price kategorije

Ona je ocajna, Boris, Miranova Majka je rekla objasnivsi sve. Odlučila sam, prvi muškarac koji naiđe će me jebati Onda sam odlučila, prvi muškarac koji naiđe će me zadovoljiti. Sve te zene s muzevima, mladi parovi guraju kolica natrpana pokojim neobicnim sirom i pakiranom rikolom. Cupkala sam i gledala na sat, prosto sam jedva čekala da sednem u auto i krenem s vožnjom. Svrsit ce u pristojnom roku, kako valjda to muskarci i inace rade. Jedne večeri instruktor me je pozvao na noćnu vožnju i ja osetih kako me preplavljuje neka čudna radost. Kasnije ce se ispostaviti da on nije samo izgledao.

Next

Erotske Priče

erotske price kategorije

Nije imao pojma o romanticnom seksu, kakav je ona sigurna htela, a nije ju smeo poprcati kako zna i umije, iako je u tome bio dobar kad to nije bilo dobro za zaljubljivanje u sebe. Oci su joj bile okrugle i odusevljene. Debeli je dobar otac; stari u jeepu placao bi ljetovanje za dete od 6-9 meseca; ovaj tu, u odelu bi joj slao pametno seksi sms-ove… Sta se to desilo, za koji kurac ju je od tih sasvim svakodnevnih muskaraca delilo blindirano staklo?! Boris se osecao tek nesto malo manje glupo nego za vecerasnjim razgovorom. Tu su im se planovi razmimoilazili. Celo vreme ga je nesto smetalo, a to nije bilo sto stan nije bio namesten po Feng Shuiu.

Next

Erotske priče « Blog

erotske price kategorije

Probala sam u diskoteci da nađem nekog jebača Jedno veče sa svojom najboljom prijateljicom koja je bila udata, ali je pristala da ide sa mnom. Kako se ono zoves… Ime? Ona se i zaprala i obukla taj set za jebanje. Ide na posao, posle u ducan i doma. Previse je silno zeljela dete, ta stara rodilja. Lenjo sam se odvukao niz hodnik.

Next

Paula

erotske price kategorije

A onda je na red došao roti. U diskoteci sam se provela super, iako su svi gledali u mene jer sam starija od svih. Ovog zadnjeg malog dijagnosticirao je kada mu je sitnom puflastom sakom odlozio referat na stol. Pubertetske pristeve nije najelegantnije prebolio. Kontala sam, deca se vraćaju od oca, jer su kod njega prenoćili prošle noći, ali ne. Muskarci su uskakali kao manje ponizavajuci po njegovo zadovoljavanje nekih radnji, ipak neprikladnih opcenju s Majkom. Redovno posecujem sajtove za to, al nekako bih da cujem muskarca sa druge strane… Jesi li raspolozen za nestasne razgovore Da li želiš da vodimo nestašne razgovore? Taj izraz lica, dah od pica s kojim se decko kurazio i za samo provirivanje u fakultetsku zgradu, mesto roÐenja Vrbovec.

Next

Grupno Bludničenje

erotske price kategorije

U jednoj kuci, babovini Miranove majke u zagrebekoj Petrovoj ulici, prilicno neprirodno poðeljenoj za zivot sestara i njihovih porodice. U njezno tkivo dupeta kuzio se jako dobro. Pozdrav od Sanje… I verujte mi, ovo je istina, ja sam odrasla i ne želim da lažem. Njegova sena zadnja je koja se nadvila nad mlado telo koje je rasireno u formu morske zvezde u krugovima nestajalo prema dnu mirnog septembarskog mora; tek neprimetno crvenkastog akvarela koji se sirio iz najmanjeg kraka možda jos zive repatice. Pitao je za sina, a ja sam rekla da nije kod kuće, ali da slobodno uđe.

Next

Paula

erotske price kategorije

Jednostavno ju pojebi, cmar je cmar. Svima su vrlo dobro bile poznate intimne anatomije stanara, navike koje su trebale biti privatne znale su se. Mogli su zajedno ici na koncert. Željela sam uzeti rotijev kurac u usta. Zamislila je da se zove Vijeko.

Next