Erotske price klinac. Žurka Sa Piletinom 2019-07-20

Erotske price klinac Rating: 4,1/10 1459 reviews

Erotske priče, incest priče

erotske price klinac

Ja sam bio zaljubljen u nju. Kaća je prevlačila kožicu preko sad golog kurca, cedeći poslednje kapi sperme, koja je padala na pod autobusa. Brzo je zatvorila vrata I otrcala do Miroslava. Setala sam obilazila selo sama deca momaka nigde pokupilo ih u vojsku a vecina ih pobegla u inostranstvo samo matori i zene sa sitnom decom. Kako god ako sto bude javicu vam sigurno Moja žena vrlo seksi. Kada ga je nabio celog ponovo u mene više ništa nije postojalo sem mojih sladostrasnih uzdaha i vriskanja dok sam se svom snagom prepuštala, uvijajući i nabijajući na to čudo koje mi je razvilo požudu i želju da me satre njime.

Next

Bludna majka i sin EROTSKA PRICA

erotske price klinac

Tada sam začuo nečiji glas: -Mladiću da li bi mi dopustili da stanem ispred vas, jako me guraju. Nisam znao sta bi htela jos da cuje i posle kraceg razmisljanja rekoh, i najzgodnija naravno. Pljuvačka se slivala niz jezik u njena usta. A kako da se iskuliraš kada ti devojka uhvati kitu u javnosti… U autobusu je čest slučaj da mi ga uhvati, mazi glavić, ili trlja. » Odvojio je usne od mirišljave pičkice, «Mama imaš najukusniju pičku koju sam lizao.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske price klinac

Dok su se njih dvoje dogovarali ja sam lagano skinula svoje tangice i stavila ih ispod salvete na stolu. Stidljivo sam pogledao njene nabrekle bradavice, i njegov celav ud. Ja: Idem brate da pišem. Ližem joj njene izvanredno izvajane listove. Kao da me je čekao na vratima, otvorio ih je gotovo trenutno, ovlaš smo se poljubili dok sam prolazila pored njega. Zazmurila sam i piskila skoro sam zavrsila poslednje kapi su padale kad me je mladji zgrabio ispod ruke i podigao vrisnuh al me presece jak udarac u mali stomak da sam ostala bez daha. Nije se cuo ni sum.

Next

Bludna majka i sin EROTSKA PRICA

erotske price klinac

Pička joj je bila mokra kao da se upišala, a klit joj je iskočio uperen ravno u nas. I sada liže svoju mami. Struje nije bilo nestalo je cim se zaratilo pa je baba koristila lampe na gas. Sreli smo se na putu do škole. Ustvari, bio je to okus moje vlastite kurvanjske pizde. I ona je bila napaljena maksimalno tako da mi rece sta bih sada volela. Tip se savio ka meni, zabio mi penis pod pazuh i poceo da svrsava jako, jako.

Next

Marija i drugari

erotske price klinac

Pogledala sam ga, imao je pravo. Plata kao bolja ali neredovna. Majko božja, ne smijem o kćeri razmišljati na taj način… ne smijem…ali kad je tako prokleto dobro! Nisam ni bila svesna da mi je ruka trljala njegovo međunožje, dok je svlačio majicu sa svog mladog mišićavog i vitkog tela. Ona agencija o kojoj smo pričali prije nekoliko mjeseci, gdje je Kristina trebala ići? Sišla sam s njega puštajući da mi potrošena kita sama isklizne iz minđe. I ona je svršila ubrzo. Na sledećoj stanici je ušao dečko, mlađi, oko osamnaeste i krenuo ka nama.

Next

Bludna majka i sin EROTSKA PRICA

erotske price klinac

Vidio sam njegov kurac u punoj veličini oko 22 cm i više , puno veći od moga te sam i sam poželio takovu kurčinu. Napustio sam kuću i izašao na ulicu. Pogledala sam ga i primjetila da je izvan sebe…ali još nije bio pečen. Tj ja sam bio iza nje. Na parkingu su auta sve bolja od boljeg. Mazila sam je kao što neko mazi kuče, ali nisam imala snage. Lizala sam ga dok me opet gurao prema jajima.

Next

Žurka Sa Piletinom

erotske price klinac

Ubrzo se moja ruka našla ispod njene suknje, nadao sam se da nema gaćice ali prevario sam se. Nazdravismo i srknusmo gledajuci se u oci, kad ona rece, idem da se presvucem, ali ovog puta nemoj da budes zlocast i da viris. Pa ja jesam ti brat ali sam i zivo bice. » I dalje se cereći, dodala je «Oni su jako zgodni dečki, znaš? Rasirio mi je kolena jos vise i klececi se primakao mom dupetu. Oko osam navečer ujna se nervozno vrtila po kući jer Vlado još nije stigao. Osječala sam se super prljavo jer mi je sin ševuckao čmar, toliko prljavo da mi se opet svršavalo.

Next

Sex sa bakom

erotske price klinac

Zavrsilo se tako sto je lik povukao Milenu za kosu i svukao na pod, podrkavajuci malo zuckast kurac i nabijajuci njenu glavu na svoja jaja. Jebali smo se žestoko dok ponovo nisam svršio u nju. Obojica smo utihnuli dok su nas mamice nagovarale da se spustimo u dnevni boravak. Jeli i moja mala imala slatku picu kao njena kurvasta majka? Ubrzavao je ritam uboda jer mu je nadolazilo svrsavanje,stezao mi je kukove i navlacio ga u mene kao da zeli da mi ga nabije u dzigerice bol mi je bila nepodnosljiva. Ugasila sam cigaru i krenula da potrazim Milenu. Pohvalila je moje jebacke sposobnosti i dala mi pilulu da popijem zbog lika koji je svrsio u mene.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske price klinac

Sve do jedne veceri kada je ona zaspa;a u nas krevet i majka je legla da spava sa njom. Imala je na sebi malenu majicu plave boje i mini suknjicu te ispod bijele tangice. Blago klizio po glatkim nogama, a onda lagano nazad, unutrašnjom stranom nogu i butina. Napokon je poceo da ubrzava tempo osecala sam da ce da brzo svrsi zestoki ubodi su me razdirali al sam ga obuhvatila nogama i stisnula i za glavu a on je roktao ko krmak i svom zestinom mi ga nabijao do jaja cvilela sam i uzivala iscekivala da mi napuni picku da podigne svoju tjelesinu sa mene jer sam jedva disala. Hoću da im malo barem život zagorčam.

Next