Erotske price klinka. seksi devojke: Klinke za jebanje 2019-07-20

Erotske price klinka Rating: 4,6/10 984 reviews

jebanje klinke

erotske price klinka

Sručila sam se na fotelju, umorna, a pica mi je bridela. Kad vise nisam mogao videti sa strane premestio sam se pozadi iza njegovih ledja i reko mu da rasiri noge jer sam tada mogao videti sve. Sojka je mešala, stenjala, navlačila ga na sebe i tražila još i još i još…Sakrila sam se u kuhinju i odgledala jebačinu do kraja. Konačno sam bila jebana u pozi o kojoj sam dugo maštala. Meni je Bog napravio pičku I verovala sam, da kad ona postoji, svakako zaslužuje da bude jebena, prstenovana, lizana… Ipak Arapin je bio uporan, ja dobro napaljena I nabijena na kitu pa mi u jednom momentu ugura ceo prst u guzu.

Next

jebanje klinke

erotske price klinka

Izašla sam iz kupatila i tako gola ušla u dnevni boravak. Uvek je vozim svojim motorom, a ona se cvrsto pripije uz mene i gotovo me trlja svojim cvrstim grudima, a ja vozim toliko lagano da cini mi se pesice bi ranije stigli. Polako ga je jahala kao da je to vec radila nekoliko puta pa je onda ubrzala ritam. Pusila mi je tako dobro da sam poceo da gubim razum. Ne ispunjava me baš najviše kad vrijeme provodim s njim. Lice mi se ozarilo, konačno imam šansu da ispunim želju. Zagrlila me i poljubila u obraz, rekla mi je da uđem.

Next

KLINKE

erotske price klinka

Posto sam ga vec drzo u ruci da ga usmerim u zeninu picku, ja sam poceo polako da ga nadrkavam. Sisala sam joj bezdlaka muda, uvlačeći svako pojedinačno u usta, drkala ka ravnomerno, ljubila butane. Za dva sata moramo po Branku. Cisti tehnicki nesporazum koji se pretvorio u nesto sto mi nikada necemo zaboraviti. Mala nije dosla bezveze, javila mi je da njeni zele razgovarati samnom i da ako mogu doci do plota. Arapin vadi svoj kurac iz Lole, Lolin izlazi iz mene i oni ustaju i odlaze u kupatilo.

Next

seksi devojke: Klinke za jebanje

erotske price klinka

Upoznao sam ju u jednom kafiću dok je bila na kavi s prijateljicama. Sjećam je se još od prije, klinka, dosadna, stalno smeta i ide na živce meni i njenom starijem bratu. Volio je da mu pricam, dok ugurivam, kakav imam osecaj, kako je vruca i vlazna unutra. Sise su joj bile gole i vece nego kad sam ih zadnji put vidio. Verovatno sam napravio tako glupu facu a da je cela soba odzvanjala od njenog smeha i začikavanja. Lizala je rub gdje se glavić spaja s kožicom. Tu su dosli i oni i vucna sluzba sa rotacijom, ali i moji starci kasnije.

Next

Kurac i samo kurac

erotske price klinka

Kao da mi čita misli, nabio mi je tako da sam kriknula. Ulovila sam vas jednom i kako drkate. Neumorno me tucao sve dok ponovo nisam uz glasan krik svršila. Bio je napaljen i jako me tucao što mi je odgovaralo. Zastao je, a ja sam ga bodrila da nastavi.

Next

Maloljetna jebacica

erotske price klinka

Izvadila je moj kurac iz bokserica, skinula svoje hlačice i skliznula niz moju nabreklu kiturinu. Uostalom, baš me briga, uživam kao nikad, svršavam u talasima, sisam Loline bradavice, hvatam Arapina za kukove i žestoko ga nabijam u Lolu a Lolu u sebe. Ne mogu reci da nisam bio zadovoljan ali sam hteo nesto specijalno. Cak se i ne okrecuci svuce majicu ispred mene i osta u crnom cipkastom brusu koji joj se prilemio od znoja za grudi. Uze ga u svoje nezne rucice i poce da ga drka i ljubi, cas sa jedne cas sa druge strane. Počeli smo da se ljubimo dok mi je klinka otkopčavala pantalone i skidala majicu. Uzeo sam penu za brijanje i cetku i poceo je sapunjati ali mi je srce lupalo ko ludo a kurac pulsirao ko da ce puci.

Next

Mala voli kurac

erotske price klinka

Tako strasno smo se ljubili da mi je ruka za tren oka vec bila ispod njene majice, mazeci joj predivne grudi. Pred kucom sam otvorio suvozacka vrata i viknuo, Antonija! Ima prelepe stikle koje zeli da joj neko popusi stiklu da joj i stiklu nabije u picku ili u guzu, voli da da joj se gura krastavac u picku i vibratore svih oblika i dimenzija. Piao sam zasto to hoce i ona mi rece da je ponekad za vreme sexa zacupa, a ovaj sto treba da dodje ima veliki kurac pa nece da joj to zasmeta. Bila je halapljiva i zeljna kurca, a verujem da je i nju palilo to sto pusi svom bratu. Ulete u kupatilo i, na moje zaprepascenje, zakljuca vrata za sobom.

Next

jebanje klinke

erotske price klinka

Jesam, stricek , odgovorila je. E sad je rebalo docekati nedelju. Ulazim u tuš kabinu svesna da tek sada nisam sigurna da li me je jebala prelepa plavuša divnog kurca, ili nastran tip. Bio je onaj tip muškarca koji svim ženama deli komplimente, a ni moja mama nije bila izuzetak. Recimo, znali smo za mogucnost da zena primi dva u picu ali to je bilo ko nesto sto se moze videti i cuti samo u svedskim pornicima i nigde vise. Zagrlio me tako jako da sam jedva disala i još brže me jebao.

Next

jebanje klinke

erotske price klinka

Reko sam joj da joj sperma curi i da se peni ali tek tada sam video njeno lice crveno ko krv i grimasu grca od svrsavanja i znao sam da ona u ovom momentu ne cuje i ne vidi nista………………. Kada smo izlazili zajedno u grad uvek me je drzala pod ruku i govorila da moram da je branim od napasnika. Gurnuo je jedan prst u moju picu, izvadio ga i prineo mojim ustima. Dahtali smo oboje kao ludi. Arapin joj je precizno klizio rukama po telu, prateći njihov trag jezikom. Okrenuo sam je na trbuh i podigao joj noge tako da joj je guzica strsala u zrak. Ali jebena gorila nije bila debela, nije bilo stomaka.

Next

Nezasita klinka

erotske price klinka

Spustio sam joj ruku na stomak i ona ma koliko se trudila da ostane mirna kao da blago zadrhta i ubrza disanje. Ja se u principu ne bavim nicim posebno, jedino nijedan trening karatea ne propustam, a ona drzi butik na periferiji. Ona je dremala, a ja sam povlacio ruku gore-dole od njenih kolena do vrhova prstiju i nazad. Posto smo mi u to vreme bili mladi i to smo u oglasu i napisali, dobili smo stotine odgovora. Sojka se složila, Živko takođe pa sam mu ga dugo drkala I pušila, on me je džarkao prstom.

Next