Erotske price komsinica. Komšinica Lola I Proslava Polaganja Najtežeg Ispita 2019-07-20

Erotske price komsinica Rating: 9,1/10 1257 reviews

Komšinica

erotske price komsinica

Ljubili smo se, stiskali, mazili i ugrizla bi me za vrat, rame! Sagla se I počela je da mi ih liže. Ubrzo mi se pojavila nova prilika koju nisam htio propustiti. I poce da mi se javlja da cu da svrsim. Ona je krupna žena ali ne debela. Jebao sam je zestoko a ona mi je odgovarala na to! Kružnim pokretima mi je masirala klitoris, a ja sam se uvijala na stolici sve željnija da ga posisa I jezikom lize. Na kurcu sam osecao kao da joj stalno ulazim u picku! Videla je da sam tu i da je posmatram. Vidjevši da je đavo odnio šalu i da treba da uzvratim i ja sam njoj to isto uradio gurnući joj ruku u ,dobro se sjećam, crvene tange i uvlačeći i izvlačeći svoj srednji prst pravio grimase na njenom licu.

Next

Moja Komsinica

erotske price komsinica

Tacno u ponoc pojavila se. Sisala mi je jezik I grickala ga. Izljubila me je i izvatala po kurcu. Nikad se nije znalo da li ce ili nece doci kuci! Leonardo da Vinči, Mark Tven, Mocart, Nikola Tesla, Aristotel. Culi su se glasovi iz trpezarije, zenski glasovi. Suvišno je reći da mi nije trebalo mnogo da mi se ponovo digne, ali ovoga puta želeo sam da joj ga gurnem negde drugde — u njenu slatku, malu pičkicu.

Next

Žena, Majka, Domaćica I Kurva

erotske price komsinica

Cekao sam dok komsinica dodje , ali vec su svi odlazili , postalo mi je i dosadno , u autu sam , parking vec prazan. Jezik mi je di-vlje lutao po njenom picicu vracao se na klitoris, a prsti desne sake sami su trazili put da se u nju zabiju, da taknu ono magicno, sundjerasto mes-to u unutrasnjosti pice, koje je kod svake zene osetljivo, koje je kod svake zene osigurac, koji kad se takne oslobada cistu energiju. Prstima druge ruke je pokupila kapi limunade sa grudi i stavila je kažiprst na usne i liznula limunadu sa prsta. Znala je da uziva u jebanju, u kurcu, u jebacu. Ona podize jednu nogu, uhvati me za kurac i smesti ga sebi izmedju nogu.

Next

Erotske price/Incest price

erotske price komsinica

Kada mi se digao pljunula je glavić i stavila me da sednem na stolicu…… Nabila se na moju kurčinu… Polako se nabijala uživala je… ah Dule šta ti meni radiš, uh ljubavi moja… Onda je legla na bok a ja joj lagano glavićem mazio pičkicu,,,, ne mogu više stavi mi ga i jebi me dok ne svršiš u meni…. Ali kako je ona to govorila ja sam je jebao sve jače i jače. Prevrnusmo se pazeci da ne ispadne iz picke, namestismo se. Ona je skinula gacice, pa sam mogao da je draskam po picki. Jezikom se igrala I prelazila preko cele pičke koja je sad već bila široka tri prsta. Skinuh joj gacice i zavukoh joj ruku medju noge.

Next

Erotske price/Incest price

erotske price komsinica

Legla je na krevet i stavila njene glatke noge preko mojih ramena te je polako počela stavljati moj kurac u njenu pizdu. Komsinica Ana nije u tome ucestvovala jer je morala to da kod svoje kuce uradi. Kurac se vidno oslikao na šortsu. Ostavite nas da me Maki pojebe jos ovaj put i onda idem. Jos kad vidim da Maki jebe komsinicu po drugi put, dodje mi da vristim! Ljubili smo se i ja joj prosaptah na uvo: Kako udjosmo u sobu ona se brzo skide i opruzi se na krevet.

Next

Komšinica Lola I Proslava Polaganja Najtežeg Ispita

erotske price komsinica

Ona se podigla i, na moje veliko iznenađenje, uzela ga u usta, ali samo na trenutak, posle čega se okrenula i okrenula prema meni svoju predivnu guzu. Ostala je u gacicama i brusu. Nanela je šlag po mojoj pičkici. U tri minuta dok sam drkao promenili smo sve moguće poze u mojoj glavi. Komsinica Ana nije u tome ucestvovala jer je morala to da kod svoje kuce uradi. Odmah mi je masta proradila , zamisljam sam svoju komsinicu i sebe. Naboj medju nogama je poceo da raste, sve više I više.

Next

Erotske Price v2: Gospodja sa sela

erotske price komsinica

Jebao sam je kao ni jednu do sada! Okrenula me je ka sebi I sela mi u krilo I tada smo počele vrelo da se ljubimo. Uhvatio sam je za sise i trljao ih dok je ona skakala na mom kurcu i uzdisala kao životinja. Nabijala se brzim ritmom gore dole dok su joj slatke male sise skakutale. Dlanove je spustila pored mojih ramena i počela da se navlači, sporo pa brže, pa bi opet usporila i ponovo ubrzala. Lezali smo okrenuti jedno prema drugom, ona podize nogu preko mene, oslobodi ulaz u picku i ja joj ga gurnuh! Osecala sam njen topao dah na svojim usnama. A kurac mi je bio ili u njenim ustima ili u njenim rukama.

Next

Komšinica Lola I Proslava Polaganja Najtežeg Ispita

erotske price komsinica

A dvadesetak minuta kasnije, kad smo se povratili, kad smo cigarete zapalili, kad je ona, zadovoljena i sva raznezena, mazila braciavice na mojim grudima, ja sam poceo misliti o tome da se nisam smeo istresti u nju. Na Sanji ocito nikad niko nije kidao odelo, pa ju je cepanje majice toliko uzbudilo, da sam pomislio da ce svrsiti i bez prsta na klitorisu, bez kite u sebi! Nije mogla dugo da izdrzi. No nakon tuša nismo željeli seks, nego da zadovoljavamo jedno drugo. Ona se samo strese i ujede me! Zna da me to jako pali. A ona, ona je moja tema, moja komšinica. Stenjao sam tako glasno da sam bio siguran da me čuje ceo komšiluk, uključujući i moje roditelje.

Next

Matora komšinica

erotske price komsinica

Opet je poceo da mi se dize i kad je bio dovoljno krut ona me uzjaha i nabode se na kurac. Ponovo sam ušao duboko u njenu pičku hvatajući je za sise koje sam divlje mesio. Ta osoba je bila moja kona. Valjda zato što sam bio pripit I mozak mi ič nije funkcionisao, za te stvari. Volela sam je kao nikoga pre. I gdje bas u sedmom mjesecu, kada je u mom gradiću sve prepuno turistkinja sa svih strana svijeta, koje izlažu svoja nauljena, jebozovna tijela, kao u nekom najljepšem snu.

Next