Erotske price konj. Kako sam počela… 2019-07-20

Erotske price konj Rating: 7,6/10 668 reviews

Jebanje sa zivotinjama: Erotska priča Konj jebanje

erotske price konj

Sise su joj bile male bez utega slobodno se njisuci. A spavala sam sama u podkrovlju kuće, naravno gola. Znači svi znate kako izgleda baka sa 68 godina. Ispričaću vam priču kako sam gledala kako konj jebe i kako sam bila prvenstveno odlučna da i ja ispunim tu svoju možda pomalo čudnu želju da se pojebem sa konjem i da osjetim konjski kurac u meni. Baka je bila u gaćicama i grudnjaku i bade mantilu raširenih nogu. Opisivao je mog sina u krevetu sa tom djevojkom. Ja sam gledala Tv u dnevnoj do kasno, gledala sam neki film i pila vino, pravo sam se odmarala dok su njih dvojica cugali i smijali se u sobi.

Next

erotske priče

erotske price konj

Skroz mu se digao i izvirio iz gacica do pupka, stvarno je to bio velik kurac. Pretpostavljam da je imao istu ideju kao i ja. Obukla sam se i krenula prema kući. Hoću da je karam kao i tebe. Vidi Nemanja ovo ti je ulje koje namažeš na curinu guzu kada hoćeš da je jebeš i manje će da je boli. Nekoliko casa vina me uspavalo skroz.

Next

Erotske priče

erotske price konj

U ritmu drkanaj su se ljuljale ogromne i neverovatno cvrste sisetine. Pa nista onda smo se promjenili. Ma kao beba pogledao me i nasmjesio se. Nikad prije nisam ništa slično uradila I oklijevala sam, no teta me je ohrabrivala dok je jahala na Donovoj kurčini, kao iskusna jahačica. Stvarno je izgledala neverovatno dobro verujem da je izazivala uzdahe kod celog muskog roda, nema toga koji bi odoleo njenim carima, a u stvari kurvetina kakvu do sada nisam sreo. Kako bi se osecala da je bila u sitaciji kao ja na sta je ona neocekivako odgovorila da ako zelim moze se I ona svuci da je vidim golu pa da budemo kvit. Tako vas dobro karam I tjeram da svršite.

Next

Erotske Price v2: Kucni prijatelj

erotske price konj

Ksenija nije ni malo zaostajala za njom ali pošto nema mnogo veze sa ovom pričom, o njoj nekom drugom prilikom. Toliko smo se sprijateljile da mi je sve to donosila u stan. Smetala mi je nabijena boca koja je popunila unutrasnjost. Poljubio me jos jednom, ustao se i otisao. Hoćeš li se tuširati Nemanja pitala me baka? Opet sam počela da ga navlačim objema rukama.

Next

erotske priče

erotske price konj

Rukama me drzao za guzove dok je jezikom lizao ljepljivu i mokru picku. Poslije ponoci posla sam u svoju sobu da spavam. Zaim je počeo da svršava, da mi spermom puni pičku. Udjoh u kucu a ne dugo posle mene i strina izadje iz kupatila. Ali sam osjetila da je neko tu kraj mene!!!!! Ana se nije dala smesti i samo je povukla kožicu sa glavića, da bi ga obrisala gazom, a na vrhu su se pojavile kapljice sokova. Velika kolekcija osobnih erotskih priča i ispovijesti. Njemu je tek 19 godina, sve to sto radimo traje kao sto sam rekla duze vremena mozda godinu i vise.

Next

Kako sam počela…

erotske price konj

. Skinula sam se i bućnula. Posle nekoliko trenutaka konjina je pocela da ispusta svoju kurcinu. Je li bilo moguće da je teta probala sve što se moglo naći na farmi? Dok je baka pričala i spominjala kondome meni je kroz glavu prolazilo samo kako bi ja jebao pičku od baka Nade. Popio sam kafu sredio misli i ustao. Onda sam onako gola otisla u svoju sobu nisam zatvarala vrata.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske price konj

Zarzao je I umirio se, kao da je želio da nastavim. Ivana je spavala do zida I nisam je mogao videti ali zato Milicina spavacica je bila zadignuta tako da se na mesecini ocrtavala lepa guza. On me onda polako unazad povede prema prikolici, digne me za kukove i posjedne na prikolicu. Prišao je držeći ga rukama I zapovijedio majci da otvori usta pri čemu joj se tako jako zabio das u joj suze krenule na oči. Pogidla sam glavu I vidjela kako koluta očima u ekstazi.

Next

Pogubljen Razum

erotske price konj

Mumnjao je nesto, pijan skroz na skroz, mozda i drogiran. Moja baka zvala se Nada i imala je 68 godina. Očito joj nije bila strana njegova stvarčica. Lizala je kurac sa svake strane, uzduž i popreko, onda ga je uzela u usta i sisala. Moj rođeni djed mi je uzimao nevinost rasturajući me I sišući moju krv kao da poslije toga može umrijeti. Pred svitanje me je probudila grmljavina i nadolazeca letnja oluja, ali brzo ponovo zaspah. Naravno i zavela sam je.

Next