Erotske price kum. Ja, muz i kum (mozak8) 2019-07-20

Erotske price kum Rating: 4,3/10 960 reviews

Greška u bazi podataka

erotske price kum

Usta su joj bila puna nase sperme koja se slivala niz bradu i kapala po cvrstim sisama. Ušao joj je odmah do kraja, a kad je došla do jaja malo se umirila i onda lagano počela miješati i vrtiti bokovima. Znao sam da se mama kreše i bio sam strašno pogodjen,razmišljao sam da se vratim i da se pravim kao da ništa ne znam,i kao da ništa nije bilo,ali nešto me vuklo napred,hteo sam samo da vidim ko je taj kreten i izadjem. Zavirio je unutra i namrstio se. Ako nije problem, ja bih voljela da nastavim gdje sam prekinuta. Nakon sat vremena, dok smo plesali, ja sa Marijanom, a Danijela sa Tomislavom mi je Marijana rekla: - Znači to sa tobom i Danijelom je za ozbiljno? Povukao me sa sebe tako da sam lezala ispred njega.

Next

Moja kuma

erotske price kum

To me nateralo da budem još oprezniji ,i prosto sam se ušuljao uz stepenice. Imali smo svoje uspone i padove, vise padova nego uspona. Namreškana, ali začuđujuće izazovna za te godine učvršćuje mi kurčinu pri samom pogledu na nju. Na odlasku, poljubio je svoj prst i njime samo ovlas dotakao moje usne. Ali očigledno je bilo da joj ne ide,kum je ipak izgleda bio za staro gvožđe,pa se u toj poziciji zadržala prilično dugo. Onda si bila nezrela djevojka, a sada si. Tog momenta prebacila je preko nogu lagani gornji deo kostima i njime prekrila i moju ruku.

Next

Zena, muz i kum EROTSKA PRICA

erotske price kum

. Prvi put sam se zagledao u nju kad sam imao 16, a bili smo na zajedničkom ljetovanju u kući bake i dede u Pirovcu. A sve to je bilo tako prikriveno i neuočljivo,pogotovu za mene,njenog sina jer sam je posmatrao isključivo kao majku,kao i većina dečaka svoje majke. Stiskao sam obema rukama njeno prekrasno i čvrsto dupe, šarao rukama i po njenim leđima dok se ona dizala i spuštala na kurcu. Ali,to sam samo ja tako mislio,razlog je ipak postojao.

Next

Spavao Sam Sa Kumom

erotske price kum

Ruka mi se našla na njenoj nozi, srce se popelo u grlo i počeo sam da milujem njeno golo koleno. Kum je svo vreme rukama drzao njene guzove raskrecene i uzivao u pogledu dok je ona lizala njegovu kitu i glasno uzdisala. Videvši odškrinuta vrata moja znatiželja pomešana sa besom se pojacala tako da sam goreo od znatiželje ko li je taj mangup koji se usudio da dodje u moju vlastitu kuću,kuću koju je sagradio moj otac,i da mi obljubi majku,ženu bez prave zaštite,udovicu,ženu koja je kod rodbine i prijatelja slovila za izuzetno časnu i moralnu osobu. Ja idem u Gimnaziju u Beogradu,treći sam razred i dobar sam đak. Ja sam bio pri vrhuncu. Nastojao sam biti nježan, ali sam par puta malo jače stisnuo bradavice, pa joj se oteo uzdah.

Next

Ja, muz i kum (mozak8)

erotske price kum

Najnormalnije su se dogovorili da spavju u spavacoj sobi na francuskom lezaju ima mesta. Svi strahovi, moralne ograde sve joj s e cinilo licemernim pred ovim uzitkom Nisu s e ni odmorili, onako upleteni samo sto su dosli sebi Ona uze Mikicu za kurac , kojije bio poluspusten , stavi ga celog usta I poce cediti usisavati I lizati, nije ni pogledala svog muza koji je sve to pratio pogledom I lagano drkao. Nastavio sam put dalje i negde pred samom školom sreo sam dva drugara koji su mi rekli da danas neće biti nastave posto su zamrzle instalacije od grejanja. Videvši odškrinuta vrata moja znatiželja pomešana sa besom se pojacala tako da sam goreo od znatiželje ko li je taj mangup koji se usudio da dodje u moju vlastitu kuću,kuću koju je sagradio moj otac,i da mi obljubi majku,ženu bez prave zaštite,udovicu,ženu koja je kod rodbine i prijatelja slovila za izuzetno časnu i moralnu osobu. U tom momentu sam podigao njenu nogu i onako polulezeci krenuo da je lizem.

Next

Erotske Price v2: Kuma Slavica

erotske price kum

Panicno pogledah u drugu stranu, moj muz je spavao kao klada hrcucI na devetom nebu, taj trenutk zadrske, posto nisam odmah odustala krenem lagano da ga drkam. Odvezao me do prijateljice kod koje sam odsjela, sjedili smo jos pola sata u automobilu i caskali, Nijemu se nije odlazilo a i meni je bilo prijatno. Znam da nije trebalo ni da ti kazem. Ona jesad bila jednostavno zenka sa strasnom zeljom za parenjem I resila da je iskoristi. Ja sam se našao u čudu. Ipak sam otisla s njim samo do centra jer sam zeljela da kupim neko vino.

Next

Moja kuma

erotske price kum

Put se otegao iako je šurak na autoputu vozio brzo. Izuo sam cipele u pretsoblju da me slucajno ne bi odale u dodiru sa parketom,i usao u hodnik iz kog se ulazilo u sve sobe. Dahom i ovlas usnama mi je milovao potiljak. On je drzao za glavu i davao ritam pusenju. Imala je utisak da zeli nesto da kaze. Sada bih te nesto zamolila.

Next

Erotske priče: Slatki grijeh

erotske price kum

U ono vrijeme si bila luda od ljubavi prema Zoranu, nista i nikoga osim njega nisi vidjela. Ljubavi,jel se to ti ljutiš na mene? Od sada, samo lijepe stvari! Pokusala sam da sklopim prste oko njega, ali nisam mogla potpuno. Otkopcala sam suknju i svukla ju preko glave. Pocela sam da radim misicima pice i stiscem ga. Kolena su nam se skoro dodirivala i ja spustih svoju ruku na svoje levo koleno, tek santimetar dva od njenog.

Next

Spavao Sam Sa Kumom

erotske price kum

Samo par pokreta i osjetila sam kako njegov kurac bubri. Spustila se niže u sedištu i još više raširila noge. Na sebi je imala majicu Vanjinu u kojoj je bila celo vece I normalno , bez gacica , uvek je spavala bez gacica, podelili su tri frotira za pokrivanje, bilo je toplo. Cijelu večer sam bio nemiran i svaki put kad bih bio uz nju mi se dizao, a pogotovo kad smo plesali, jer sam osjećao njene čvrste sise i tvrde bradavice na svojim prsima. A varao te kao niko nikoga.

Next