Erotske price ljetovanje. Erotske price: Letovanje 2019-07-20

Erotske price ljetovanje Rating: 8,2/10 112 reviews

Vruče ljetovanje

erotske price ljetovanje

Negde kad sev ec nazirao kraj druzenja, kad se meni vratilo u pamet da se uskoro razilaqzimo, osim da odemo u neki kafic, potpuni sok, osetih ruku visoko na butini, sa sakom na unutrasnjoj strani, trgla sam se , to je bio njegov fszon od pre destak godina, rasirila sm nogre kao I pre deset godina, onda sam ustala otisla do toaieta I tamo skinula gacice, kao pre deset godina. Odjednom je ustala i okrenula ležaljku nakoso u odnosu na mene tako da su joj stopala bila okrenuta prema meni. Ana se namestila tako lepo se naguzila, skinuo sam joj gacice i polako usao u nju, nabio sam ga do kraja mesala je mazila se prosto sa njim, svaki nje pokret je bio odmeren, tacno je znala kako zeli da uziva, dominirala je u toj igri, presla je na Ivaninu picku i pocela je da je lize strasno, Ivana je rasirila noge i uzivalabila je sve glasnija, guza joj je odskakivala od povrsine bila je u zanosu, Ana je mene jebala odmereno, kad god bih probao da ga zabijem jace, usporavala me je, kao da je svaki pokret koji je ona pravila bio samo za nju. Dok mi je on svoj jezik gurao u nezasitu picu, komsinica mi je sisala nabubreli klitoris a komsija mi je ljubio sise i grickao bradavice. Legao sam tako, jutros, u udobnu ležaljku na golemoj terasi, pripremio si zalihu ledenog pića, i prepustio se polusnu. Zatim se skinula i uputila ka moru.

Next

LETOVANJE SA MAMOM I TATOM

erotske price ljetovanje

Pošto je plaža bila dovoljno udaljena od grada i pošto je već pala noć nije bilo nikog tamo. Pogledom sam je popratio od pete prema glavi. Jebao me je jezikom tako znalacki da sam od uzivanja pocela da glasno stenjem. Ja sam pogledao dole i vidio kako i dalje navlači mi kurac na usta. Izjebao sam ju dobro te večeri i svršila je nekoliko puta. Ja sam malo ugurao prst uz moj kurac u njenu picu i namočio ga, te ga stavio Tjaši u šupak, što ju je navelo da se strese. Ujna je provirila i upitala da li Marijana može otići do trgovine kako bi kupila umak od rajčice za tjesteninu na što je ona odgovorila da nije nikakav problem i potvrdno je klimnula glavom.

Next

Letovanje sa mamom

erotske price ljetovanje

Kao da je znao sta razmisljam, komsija je odigao svoju zenu sa sebe i izvukao se ispod mene i pogledavsi u Petra kao da trazi odobrenje, prisao mi je i postavio me u polozaj da klecim sa rukama na pesku. Nakon izvesnog vremena je malo raširila noge tako da sam bole mogao da vidim prorez između njenih nogu. Boštjan se isto nasmješio i rekao: - Danas gremo z čamcem na kopanje! Postavili smo suncobrane i ležaljke i legli da se sunčamo. Uplasila sam se da ce me boleti ukoliko naglo prodre, medjutim on me je samo glavicem mazio duz pice i blago njime pritiskao klitoris. Razmazivala je kremu po grudima preko stomaka i bokova, nogu i sve do stopala i nazad prema butinama. Mislio sam možda ide negde.

Next

LETOVANJE SA MAMOM I TATOM

erotske price ljetovanje

Otkopčavši košuljicu bacila je na pola sobe i ostala u crnom čipkastom grudnjaku. Svršio sam i izvukao se video sam tragove krvi kako cure iz nje, da te nisam povredio, pitao sam je. Nisam previše obraćao pažnju na to, tada smo imali 17 godina. Srce mi je kucalo prejako tako da je uz njihove uzdahe i jecaje, čini mi se, ravnomjerno narušavalo ponoćnu tišinu na plaži. Na nogama je imala sandalice sa visokom petom koje su još više izduživale njene noge, koje su završavale butinama kao perfektan spoj sa moćnim guzom koji se tako sjajno pomjerao svakim njenim pokretom dok je tražila nešto po kutiji na ormaru. Prisla sam im i sela muzu na lice.

Next

Vruče ljetovanje

erotske price ljetovanje

Imala je crnu seksi spavaćicu koja je bila malo više iznad koljena. Bio sam srecan ispunio sam svoje snove, Ivani sam odmah ponudio brak, a Ani kumstvo, znate vec kako to ide, kumi prvo vece. Dok smo jeli sladoled pogledala me u oči, nasmiješila se izazovno i počela lizati sladoled. Kako sam ipak uspio da ubijedim sefa da i meni da dugo ocekivani odmor odlucio sam da odem kod Ivane na more i da je iznenadim. Penis mi se ukrutio i poprimio više no zamietne dimenzije — svakako dovoljno zamjetne da bi se njen pogled prikovao za nabreklinu na mojim kupaćim gaćicama… — Imaš velik kurac — rekla je mirno, kao da govori o najbanalnijoj stvari na svijetu. Od uzbudjenja sam ubrzo nekontrolisano svrsio u njena usta i na moje iznenadjenje ona je sa uzivanjem gutala spermu i oblizivala se gledajuci me u oci, sto me je jos vise palilo, Podigao sam je, svukao i odveo do kreveta.

Next

Vruće ljeto kod ujne

erotske price ljetovanje

Kako sam pomagao oan se sagela i mogao sam da zjevam u njene sise ispred nosa. Sve je jače drkala moj kurac. A dole biciklističke, koje su izražavale njeno ekstra dupe. Oboje smo ćutali, moj pogled je bio uprt u njenu pičkicu koja je bila već tako vlažna da je curela a bradavice male i ukrućene. Simpatični oni nama ai mi njima, tako da pade dogovor o zajedničkom ljetovanju. Nežno sam joj počeo da grickam bradavice.

Next

Vruče ljetovanje

erotske price ljetovanje

Gledali smo se ćutke, vreme kao da je stalo, došli smo do granice koju ako pređemo nećemo više moći stati. Ona se samo uhvatila za krajeve ležaja a ja sam joj glavić lagano zabio u šupak. Ljilja spermu ne voli na tijelu, i naslutih dogovor da je napuni. Nasla sam se zatecena, ali ne zadugo. Zatim ga je liznula, rekla kako je ukusan i pocela da ga dudla. Petar za svoje godine izgleda veoma maldoliko sa vrlo malo viska kilograma, a za letovanje je na moju molbu skroz izdepilirao kurac i jaja i sve oko njih, cak i donji stomak na kojima inace ima nesto dlaka tako da su mu samo grudi i noge ostale dlakave. Pitao sam je da li bi volela da je tucaju vise muskaraca odjednom, a ona mi je rekla da masta o tome da je jedan krese u picu, jedan u guzu, dok trecem pusi.

Next

Letovanje sa Majom

erotske price ljetovanje

Znala sam da zna za swing seme odavno, nikad nije to pokazao. Narucio sam sok i cekao da se vrate. Ljilja sve glasnije pusta neartikulirane glasove zadovoljstva. Raširio sam noge počela ih je mazati, između nogu su ostala i sad su videla moja jaja, ništa nije pitala sipla je kremu na ruke i namazala i nih, kad sam osetio njenu ruku na njima imao sam utisak da su upala u žeravicu. Zapanjila sam se koliki je u punoj velicini jer ga je ona uhvatila sa obe ruke i iznad saka je i dalje virio glavic.

Next