Erotske price majka i sin. Bludna majka i sin EROTSKA PRICA 2019-07-20

Erotske price majka i sin Rating: 4,7/10 1952 reviews

Incest priče

erotske price majka i sin

Možda zato što su svi bili crnokosi i imali spojene obrve, već im je stidna dlaka oko kita bila gušća nego odraslim muškarcima koje sam imala, a naravno i mome Jakši koji je, kao što sam rekla, po ocu Hercegovac, po majici Srbin, a ovi klinci su nekakvi mali cigo-šiptarčići koji su se od rata nakotili ko štakori po bloku. Klitoris roz, velikog obima i potpuno otkriven. Obilazio je oko isturenog pupka a zatim veoma nežno svojim prstima prežao preko njega. To bi mogao biti cijeli muški ego stvar. Nikada se nije oblačila u neke mini suknje, ali. » Umorna od svega teško sam ustala i krenula prema ladici, al Jakša ju je naglo zatvorio tako da mi je ukliještio prste, «A ne Neće ti tu ništa trebati. Nežno je spustio kvaku i zavirio unutra.

Next

Bludna majka i sin EROTSKA PRICA

erotske price majka i sin

Čim su se vrata zatvorila, spustila je ruku u gaćice. Kao što su pripremili za drugi koitus, Sheila ih okupilo se oko tako da se valjane Hank na leđima tako sjedila pod pravim kutom na njegov penis koji je još ušle. Tada mi je palo na pamet da bi moga saft iz svoje pičke utrljati u mrlju Jakšine dječačke sperme. Zar je mislio da mu se više ne dam? Svaki trzaj njegov penis kao da je ispalio opterećenje sjemena u njoj donosi senzacije poput on nikada nije znao. Sve je to bilo slatko i primamljivo za njegov mlad mozak. On sa svojih 12 godina nije više bio nedužno dijete; fleke na plahtama, nestale gaće, podmukli pogledi dok sam se spremala za krevet… To je bila nova realnost. Zamišljao je kako je sigurno fina i mekana, nežna… Sin je sedeo i čekao da se mama pojavi ali nje nije bilo ni posle 15ak minuta.

Next

Fotogenična Mama I Sin Fotograf

erotske price majka i sin

Srećom uveče je mirnija pa mogu da zaspim, ali tokom dana je haos. I to veče — svršila je u trenutku i veoma snažno. Te sam vam ja noći teško oka sklopila. Spustio je gaćice i obavio ih oko svog penisa. Možda ona bi promijenila svoje mišljenje! A i njegova stara hoće pričat s tobom. Dečko se smijao uživajući u toj igri kao pravi štenac.

Next

Erotske priče: Sa mojim sinom

erotske price majka i sin

Sedela je na krevetu, majicu je nekako uspela da obuče, ali tanke helanke su bile previše uske i nezgodne pa se mučila sa njima. Moj suprug je bio vrlo razumijevanje seksualne frustracije našeg sina u svojoj starosti i da treba imati njegova seksualna napetost olakšanje, iako se slaže sa mnom da je naš sin ne bi trebao biti u seksu sa svojom djevojkom iz onoga što naša vlastita iskustva u prošlosti nas je učio ,Bila sam vrlo zabrinutost zbog mog sina i njegove djevojke, jer ja stvarno ne želim vidjeti što se dogodilo mi se s njima dogodilo. Onda sam ih isto tako — malo jednog pa drugog — zapušila grlom. Nisam maknula ruku već sam se nastavila trljati misleći na sinove, njihove debele kurčine. Izdrkali smo se u parku svi na istu duplericu, a kak smo bili napušeni pao je dil da ko zadnji iscjedi jaja mora sve polizati.

Next

Fotogenična Mama I Sin Fotograf

erotske price majka i sin

Možda zato što su svi bili crnokosi i imali spojene obrve, već im je stidna dlaka oko kita bila gušća nego odraslim muškarcima koje sam imala, a naravno i mome Jakši koji je, kao što sam rekla, po ocu Hercegovac, po majici Srbin, a ovi klinci su nekakvi mali cigo-šiptarčići koji su se od rata nakotili ko štakori po bloku. Hvala što si tako dobar prema meni, i što se ne ljutiš. Kurac mu se grčio ali ga nije dodirivao. Bilo je to krivo, ako ne zakonski onda moralno svakako je, no jesam li se iskreno kajala? Po prvi put ju je osmotrio kako treba i odmah se zaljubio u nju. Osetio je hladnoću od koje se naježio. Ona je gledala na dole želeći da oseti sinov jezik duboko u sebi. Ne samo trudnoću nego i… ne sećam se da si se viđala sa nekim.

Next

Fotogenična Mama I Sin Fotograf

erotske price majka i sin

«Mama, daj se…» Presjekla sam ga podignuvši dlan u zrak. Ruke su se same pomicale i sada mi je gledao guzu, suknju sam skroz podigla. Jasno se vidi gdje je snimano — u njegovoj sobi, na njegovom krevetu. Iako ona zna da imam djevojku,. Mislim da ću mu reći ako se ikad više sretnemo. Jako smo rano ustali jutros i uveliko sanjam krevet. Slankasti ukus joj je ispunio sva čula… bio je tako ukusan, tako fin.

Next

majka i sin Archives

erotske price majka i sin

Sjedila sam se na krevet i povukla ruku na rame da li sam ga mogla utješiti. Bila sam razvučena, čmar mi je bio otvoren. Niko još nije upalio računalo, tako da sam pomalo razočarano chatala, pročitala mejlove i otišla gore. Zagledala se u izbočinu i ponovo se osetila napaljenom iako je svršila samo par minuta ranije. Dečko je bio jak a ruke su mu se već našle među mojim nogama. Naša veza je prilično bogata seksualnim životom.

Next

Mama i sinovi

erotske price majka i sin

Ipak sam uspijela primjetiti kao mu je kita polu dignuta a da iz velikog crvenog glavića već kapa. Primetio sam to još juče… opušta te potpuno. Brzo sam zaspala, jer mozak mi je kipio od bezbroj pitanja, tema…a ni na jednoj se nisam mogla zadržati. Opet sam zaklopila oči, i tada sam osjetila kako mi se Mihaelova koljena zabijaju među bedra i šire ih. Sin je prišao i slikao vlažan otvor osećajući kapljice maminog mleka koje su ga povremeno pogađale po telu. Ja obožavam da jebem svoju mamu.

Next