Erotske price majka. Moja majka 2019-07-20

Erotske price majka Rating: 5,5/10 543 reviews

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske price majka

Zatim se spustila i počela ga lizati, prvo glavić jezikom u krug pa ga je onda cijelog stavila u usta i nenormalno dobro ga pušila, uživao sam. Stajao sam ispred vrata, kurac mi je bio tako tvrd da vise nisam mogao da izdrzim. Jako je zastenjala prvi put, a onda polagano kako sam ga počeo vrtiti unutra. Skinuo sam trenerku sa nje do pola i izvadi kurac naguzio je poceo da jebem koliko sam mogao jako sam joj zabijao kurac cuo se samo blgai uzdisaj,,ali na vartima poce da vice neko ona se odazva i rece zauzeto cekaj 5minuta i polahko mi sapnula pozuri, od te brzine sam jebavao sto brze i opet nemogu da izvadim svrsajem u nju nezeleci da mislim sta ce biti,, obukal se brzo i otisla,,,Svako treci dan smo imali sex hvatali se za guzice i noge gdje smo stigili samo da nas niko nevidi bilo je jebavanja puni mijesec. Prvo sam mu prstom preko traperica prelazila po konturama erekcije, a onda sam povukla zatvarač i pustila zvijer na slobodu. Jebali smo se cetiri puta do jutra to je bio moj svojevrstan record u broju svrsavanja za jedno vece ,jebao sam je I u guzu ,pusila mi je ,lizao sam joj ma sve sto sam hteo mogao sam sa njom. Tako sam ti jako svršila….

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske price majka

U autu prema kući milslila sam da sam totalno poludila, mozak mi je ubrzano radio a pred očima su mi bljekale slike raznih vrsta ševačina. Brzo sam ga izvukao i postavio je na sve četiri. Ustao sam i počeo masirati leđa. Dobar deo dana je protekao u frci i jurnjavi da se kupi sto vise robe. Celi dan, sve do 18 sati, kada smo trebali da krenemo natrag imali smo vremena za soping. Bio sam sav znojav i izbezumlje, a ona se podignu i poce da me ljubi. A sada gledam drugog čoveka, stranca, koji uživa u tim veštinama, a i ja, gledajući sve to.

Next

Žena, Majka, Domaćica I Kurva

erotske price majka

Osjetio sam sokove svoje majke, lijepe i pametne žene koja se počela odavati malim zabranjenim užicima sa svojim sinom. », kako me njegov otac stalno zezao na račun imena i te situacije. Kći je sjedila za kuhinjskim stolom. Rodjeni Baksuz Kao mladji bio sam sa jednom devojkom u autu oko ponoci izvan grada na zabacenom mestu, kraj nekog kanala. Čak ni u pornićima nisam video ništa slično, ništa tako eksplozivno i jako, kao jebanje moje žene od strane vozača. Obrijana pizda, a iz nje vise mokre, obješene usmine! Velika crvena mrlja na vratu presijavala se od Zoranove sline.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske price majka

Jedva ga je uspio uvući, toliko ga je sve ovo zbunilo. «Mama, puši ga…Molim te, stavi ga u usta…» Sjetila sam se kako sam jutros duboko progutala Dankovog i postalo mi je jasno kako to nije bio samo taj trenutak već istinski stav prema mojim sinovima. A omda je rukom pošla ka mom dignutom kurcu. Spustila sam pogled na prsa; bradavice su mi ispale već s prvim korakom, a kako sam hodala tako mi se i suknja sve više penjala. Gurnula mi je jezik odma sam svrsila. Sandra je često … Danas sam upoznala novog pravnika.

Next

Opaka majka EROTSKA PRICA

erotske price majka

», odgurnula sam ga u zadnji čas. Nakon što sam ugasio svjetlo lagano sam skinuo gaćice i najlonke do bedara. Kasnije tog dana neko mi je zazvonio na vrata, otvorio sam, kad ono komšinica. Hladno me pogledao i jednostavno izvalio, «Mama, kad jesi. Okrenula sam se u tom bunilu prema sinu, jedva sam disala, a on je opet snimao i snimao i snimao… Vratila sam tangice na mjesto i povukla suknju prema dolje. Pale smo na krevet lizala mi je sise pa sve nize dok nije stigla do picke. U ruci je držao kameru i neumorno okidao.

Next

EROTSKE PRICE

erotske price majka

Popušiće mi direkt pred Pavlom, pred kamerom. Tad su se vrata otvorila i video sam coveka sa video kamerom koji je snimao ispracaj i par drugih faca. Pogledala me je samo kratko i zatim spustila pogled prema stolu. Nakon što je Pavle završio, stvari su se smirile za sve nas. Nije se činila sretna, to je sve što sam uspjela dešifrirati. Neki ljudi imaju problem sa komšilukom, mi nemamo. Morala je znati što je to dodiruje dolje.

Next

Aneta, mama mog najboljeg druga

erotske price majka

Gola sam klečala ispred sinova, držala ih za kurčeve i pušila malo jedan pa malo drugi kurac. Ali, daleko od toga da mi to smeta. Ne da mi se samo uhvatio naš sin seksu sa svojom djevojkom, ali nisu koristili kondom. Njegovi golo tijelo, snažan stisak prsa i ramena… zapalio je u majici vatru. Imao sam par prstiju unutar nje, u njenoj gladnoj pički, koja ih je usisavala poput vakuuma. Sedela je do prozora i svremena na vreme odmarala noge u mom krilu.

Next

Žena, Majka, Domaćica I Kurva

erotske price majka

To što držim do sebe, što se uvek oblačim elegantno, uglavnom crna mini haljina, kvalitetna čarapa, cipela, torba, sve po propisu — zli jezici kažu Jovana traži dobrog kurca. Na sebi je imala debeli ogrtač koji mi je smetao i ona je to primijetila. Godilo mi je, ali me je i malo plašilo. Nabila sam si i drugi prst, raširila jako guzove. Raskinuli smo lepo bez drame i svađe. Sperma mu je bila gusta, kremasta i jako vruća, a mislim da nikad nisam vidjela ni toliku količinu svršavanja. Donji dio tijela mi se pomaknuo, bez ikakvog kontakta s mozgom raširila sam se prema strancu, davala sam mu da bulji, da mi guta mokru pičku očima.

Next