Erotske price mama. Zabranjena ljubav (mama i ja) 2019-07-20

Erotske price mama Rating: 6,1/10 1198 reviews

Zabranjena ljubav (mama i ja)

erotske price mama

Gledala je svog mladog sina dok je sedeo pored nje. Malo veću reklo bi se. Jel smem i ovde mama? Dublje je rekla, dublje i još malo snažnije. Ajde priznaj, jel ti falim sad već? Skinula se gola i pocela polako da razradjuje picu prstima, a kasnije je ludacki pocela da gura vibrator u picku. Ajde ti onda lezi a ja ću doneti kremu pa da te namažemo. Iako nikada nisam voleo da idem u roditeljsku sobu nakon sto su otisli na spavanje, morao samo otici da javim mami.

Next

Erotske price/Incest price

erotske price mama

Nije se iskreno ljutila, naprotiv toplota i tvrdoća njenog sina ju je uzbudila i povremeno bi se nežno pomarala kako bi ga održala tvrdim. Upitao sam je sta radi. Kao i obično ta poslednja dva-tri meseca, ustala je rano pošto je rano i legala. A ta kombinacija, jel je to neka nova varijanta? Sto sam vise stiskao maminu sisu, to mi je erekcija bivala jaca. Njena bela, mekana sisa me je prosto izludjivala i moje kocnice su prosto popustile. Nisam cak ni tetku pojebao.

Next

Fotogenična Mama I Sin Fotograf

erotske price mama

Perifernim vidom ga je posmatrala ali mu se nije javljala već je uživala u njegovim pogledima. Obilazio je oko isturenog pupka a zatim veoma nežno svojim prstima prežao preko njega. Onda mi dozvoli makar da te malo obrišem. Ne ne, ništa… khmm, uradiću kako ste rekli. Uradio sam kako mi je rekla.

Next

Fotogenična Mama I Sin Fotograf

erotske price mama

On se namestio iza nje i nežno joj je podigao nogu, savio je u kolenu i postavio tako da ima pristup njenoj vlažnoj pici. Poljupce je podiza preko stomaka i osetljivih grudi, ramena i vrata… Došao je do njenog lica i poljubio joj nežne usne. Znam da mi drzimo rezervni kljuc na prozoru od mamine sobe. Kao malo pre, ništa više. Posle toliko godina što si me presvlačila i čuvala me kao dete, red je valjda da se i ja sada nađem tebi kao pomoć. Znaš, 39 godina je iza mene a baš sam želela još jedno dete. U tom momentu srce je pocelo brze da lupa, a kad sam joj lagano dodirnuo ramena i poceo da joj klizim prstima od ramena preko vrata do potiljka, osecao sam lagano olaksanje i uzbudjenje.

Next

Zabranjena ljubav (mama i ja)

erotske price mama

Naciljala je koliko je mogla i pogodila ga oko usta. Zagledala se u izbočinu i ponovo se osetila napaljenom iako je svršila samo par minuta ranije. Slike su postajale sve seksipilnije i opuštenije. Rekla je da su se na svakom koraku ljubile i lizale jedna drugoj picku. Nekako sam se susdrzao i napravio facu kao da mi je zao sto tata nece jos doci.

Next

Mama

erotske price mama

Mazila je stomak i isturala svoje grudi, pućila svoje usne. Nisam bio uopste iznenadjen jer kada je mogla samnom sa svojim sopstvenim sinom da se jebe sto ne bi i sa svojom sestrom upraznjavala analni seks. Pre nego je uspela da poljubi sinov kurac, on se spustio i poljubio je vatreno u njene usne. Pružila je svoju ruku i poprilično čvrsto zgrabila njegov topao organ. Uvece je tata otisao na spavanje oko 11. Osećao se kao da mu je organ u vakumu.

Next

Zabranjena ljubav (mama i ja)

erotske price mama

Mogao je tada da vidi kako joj se punačke usnice ocrtavaju na belom materijalu i zagledao se za par kratkih sekundi. Sad je već stvarno previše vremena prošlo i — jedva čekam da se vratim. Kao da sam u raju. Rekla je da ako jos jednom to pokusam da od svega nece biti nista. Ne bih možda ja trebalo da budem glas razuma u ovoj kući?. Spustio je glavu i počeo da nežno ljubi njen stomak i njen pupak. Bila je veoma velika, ispupčena, praktično natečena.

Next

Zabranjena ljubav (mama i ja)

erotske price mama

Onaj dan kada sam osetila tvoju spermu s mojih topliha gaćica — poludela sam. Zbog bebe… da lakše prođe kada bude vreme za to. Uživao je u ukusu i mirisu maminih gaćica i nije želeo sve da pokvari ranim orgazmom. Prva je izasla, a posle nekoliko minuta ja sam izasao za njom. Stiskala je majka pesnice znajući da ne sme da se dodirne iako je htela to više od svega. Odlucili smo da ce ici otac, penzioner koji ima gomilu slobodnog vremena, a majka i ja cemo ici drugom prilikom.

Next

Zabranjena ljubav (mama i ja)

erotske price mama

Jorgan je postavila preko svojih nogu i svog intimnog dela a spavaćicu u obliku nežne haljinice je podigla do svojih bujnih grudi. Osetio je hladnoću od koje se naježio. Uspela je da ih navuče preko listova i tu su nastali problemi. Oprala je zube, namazala svoje lice jednom, pa svoje ruke drugom kremom, i uzela treću najlaganiju kremu i otišla u sobu. Zaista sam zeleo da taj osmeh na njenom licu vecno traje. I sine… hvala što mi pomažeš. Mama je ležala na krevetu u svom kućnom mantilu.

Next

Erotske price/Incest price

erotske price mama

On obicno ide rano na spavanje jer ujutru ide rano na posao. Organ mu je odmah zaživeo. Uvideo sam da su se nesto duze zadrzale napolju pa sam izasao da vidim sat rade. Jel je ovo novi dečko ili? Treša je u pitanju, komplet… znam da voliš te udobnije varijante za po kući. Bilo je to zaista vođenje ljubavi u pravom smislu te reči. Mislio je u sebi, dok ju je gledao od pozadi, da je verovatno razlog bio taj što je zapravo prvi put provodio više vremena sa nekom trudnicom, i da mu je prosto bilo fanscinantno kako se žensko telo menja i prilagođava.

Next