Erotske price matori. Sex sa bakom 2019-07-20

Erotske price matori Rating: 6,3/10 1774 reviews

Seks sa starim komsijom EROTSKA PRICA

erotske price matori

U sledecem trenutku izvukao ga je iz mog grla a ja sam sigurna da je tad bio jos veci. Oh, Bože - proletjelo mi je glavom dok mi je srce glasno tuklo od uzbuđenja. Ali dobro, čak i ako jesam, sigurna sam da ćeš mi brzo oprostiti kad čuješ što ti imam za reći - uzbuđeno je započela Vanja čim sam se javila. On me je dohvatio snaznim rukama i bez ustrucavanja poljubio. Ostao je tako u meni dok sam ja pocela da jecim od zadovoljstva ….

Next

Podstanari

erotske price matori

Dok su se njih dvoje dogovarali ja sam lagano skinula svoje tangice i stavila ih ispod salvete na stolu. Odjednom me je podigao snaznim rucerdama i smaknuo sa mene mantil. Videla si da je neki gospodin. Ipak, koliko god se trudila odagnati tu misao od sebe, više nije bilo nikakve sumnje da mi je Matijin otac zapravo cijele večeri udvarao. Meni je prisao neki matorac i ponudio mi sto evra da mu izdudlam na sta sam ga oterala u pm. Sve si krivo shvatila - opravdavao se, ali ga više nisam slušala.

Next

Sex sa bakom

erotske price matori

Cesto sam osecala pohotne muske poglede na sebi ali , uspevala sam da to sve ignorisem. Osetila sam kako mi kurac izlazi iz dupeta. I dobra, naravno - brzo je dodao. Rekao mi je da legnem na pod na stomak. Na klinici… i ona je istim povodom ovde.

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske price matori

Znala sam da ce ove dve uskoro zavrsiti pa sam pocela da pusim jace, cuclajuci glavic pri svakom vadjenju iz usta. Prije same večere neprekidno nas je nutkao kojekakvim aperitivima i silno se trudio zadržati veselu atmosferu. Na prstima sam se iskrala iz sobe i krenula u kuhinju skuhati kavu kad se oglasilo zvono na ulaznim vratima. Samo ću nakratko pogledati - nisam mogla povjerovati kad su se njegove ruke bez ikakvog upozorenja odjednom našle na mom trbuhu. Ona se uvijala, mazila sise i trazila da joj ga zabode celog sto je i uradio.

Next

ISTINITA PRIČA: 'Pohotni svekar namamio me u kuću i pokušao zavesti!'

erotske price matori

Uz sve to, nisam htjela da međusobnim upoznavanjem s roditeljima eventualno upropastimo naš odnos. Polako sam prelazila rukom celom duzinom. Istovremeno on je poceo ritmicki da ga provlaci kroz moje medjunozje sto je jos vise pojacalo moj uzitak. Kad bi mi rekla gdje te točno boli ili, još bolje, kad bi dopustila da te pregledam, siguran sam da bi ti uz primjerenu terapiju već ubrzo bilo bolje - navaljivao je liječnik u njemu. Masa mozda nije imala neke sise i dupe ali je zato imala prelepa usta koja je veoma cesto koristila da obradjuje svoje momke, zvanicno je najbolja pusacica u skoli. Matiju sam upoznala posve slučajno u bolnici kada sam jednog popodneva ondje odlučila posjetiti kolegicu s posla. Ka meni je preteci strcala ogromna nemam za koju najpre nisam poverovala da je prava.

Next

Matorac sa ade

erotske price matori

Vidi Nemanja ovo ti je ulje koje namažeš na curinu guzu kada hoćeš da je jebeš i manje će da je boli. Popeli smo se sprat vise i on je otkljucao stan i uveo nas unutra. Ostala sam na zurci u separeu, sama i napaljena. Zaboravljaš kako je Monika gošća u ovoj kući - ukorila je svoga supruga uvidjevši moju nelagodu. Kad gazda dodje on ode da proseta i dok se vrati sve je gotovo. Uzela je rukom kurcinu i namestila na vec vlaznu picku i polako se nabadala. Serla sam na krevet a on je otišao u drugu prostoriju po sok.

Next

Istinite erotske price

erotske price matori

Mislio sam da ti i ja ulepsam vece malo ali kako stvari stoje samo bih pokvario utisak. A gdje je gospođa Nada? Pogledala sam bolje i uverila se da sam u pravu. Pogledala sam na sat… bilo je oko 20h. Budući da je prethodne noći u žaru proslave malo više popio, odlučila sam ga pustiti da još malo odspava. Ako su oni mogli da budu pakosni i ja sam mogla da se pravima naivna. Hoću bako hoću, ali malo kasnije idi ti prva slobodno odgovorio sam joj. Kad sam se sa svojih 20 godina preselila u jedno naselje prvo sto me je odbilo od tog kraja bio je jedan iritantni komsija.

Next

Sex sa bakom

erotske price matori

Suvišno je govoriti o tome kako se naš prvi zajednički izlazak pokazao kao pun pogodak. Pila sam kafu sa Vesnom mojom skolskom drugaricom. Sa druge strane je lezao jedan matorac na koga nismo obracali paznju dok nije ustao da ide u vodu. Bit će to naša mala tajna. Nakon što me zaštitnički obgrlila, proletjelo mi je glavom kako je moj strah od upoznavanja Matijinih roditelja bio potpuno bezrazložan. Otisao je u vodu a ja sam zenu pitao jeli primetila koliku kitu ima matorac. Poslednje gde sam cula o njemu je kada je izasao snimak kako njegova keva, inace profesorka, pusi jednom nasem starijem ortaku.

Next

Erotske Price v2: MOJA SNAJKA

erotske price matori

Lik je na to samo poceo da se smeje i jos jace da nabija nasta je Milena krenula da skici od bolova. Još uvijek te boli želudac? Mislim, ne moramo se dugo zadržati kod njih. Usisao je zatim celu moju ribicu u usta, posle je gurnuo jezik, pa onda prst. Pokupila sam i salvetu i gacice i tako mu dala na sta se on samo nasmejao i namignuo mi. Drugom rukom je uzeo da mi mazi sisu kroz kosulju a zatim ju je otkopcao. Evo, spreman sam ti platiti koliko god zatražiš.

Next

Sex sa bakom

erotske price matori

Možda je bolje da ne stvaramo buku kako ne bismo probudili Matiju. Ona je krenula da silazi sa kreveta, valjda u nameri da mu popusi ali ju je on oborio na krevet i privukao ka drugoj strani slucajno jos blize prozoru sa kog sam ja gledala, vec mokrih butina. Bacila sam pogleda na njegovo medjunozje i videla da ga pokriva svojom rukom. Jednom rukom se pipala za picu a drugom je stezala carsav. Gurnuo mi je prvo jedan pa onda i dva prsta u guzu sto je mene dovelo veoma blizu orgazma. Premda mi više nije bilo do proslave, odlučila sam dati sve od sebe kako bi mi ostatak večeri protekao u malo opuštenijoj atmosferi.

Next