Erotske price matorke. Matorke priče 2019-07-20

Erotske price matorke Rating: 6,8/10 1922 reviews

Tetka Mira

erotske price matorke

Iako sam pokušavao, osim pića, nisam odmakao dalje. Celog ga je gutala,brzo i jako…Nisa… Erotske priče — Došao sam kod Sanje oko 20 sati, pošto je morala zatvoriti mesnicu i napraviti obračun. Tako sam prošle godine razmišlajući o svojim dječačkim igrarijama zaista i došao u takvu situaciju da mi se to dogodi. Skinuo sam šorc sa sebe i prnio moj sada već tvrdi kurac otvoru njene pice i počeo je jebati. Mogu slobodno reći da mi se tog dana na vratima njegovog stana ukazala žena boginja. Bacila je pogled na bris i spustila ga u šolju. Samo se nasmijala prišla mi i uhvatila me za macana preko hlača i počela ga stiskati i rekla mi da me nemora ništa biti sramota da je to normalno.

Next

Matorka Mojih Snova

erotske price matorke

U jednom momentu sam se osvestio i shvatio da mi se kurac nenormalno mnogo digao. Posisala ga je celog i posle se stropoštala na krevet spremna za reprizu. Dragica je pokušavala koliko je god mogla da ga uvuče ali nije mnogo ulazio. Da li je zbog parferma ili nečeg drugog, ali prilično sam se zainteresovao za ovu matorku. Ušao sam na zadnja vrata. Svi su bili nestrpljivi i čekali poslednju stanicu da siđu i pobegnu iz ove gužve.

Next

Tetka Mira

erotske price matorke

Masirao sam joj prst po prst, pa prešao na tabane, a onda se malo sagnuo i stavio jedan njen prst u svoja usta i počeo ga cuclati. Na tren sam promislijo i odlučijo. Čim ga je dotakla on se odmah nabrekao, bila je to nabrekla kurčina spremna da rasturi tetku. Počela je blago da meša guzom i da se trlja o moje genitalije. Nakon što sam položio propise čekala me vožnja. Da li je otišla desno ili levo.

Next

Matorke priče

erotske price matorke

Smirio sam disanje, prestao da mislim na nju i na njenu seksi guzu koja je pritiskala moj tvrd kurac i počeo da razmišljam o pašnjacima i zelenim livadama. Rešio sam, idem hrabro, pa šta bude. Znam par tehnika kako da opustim kurac u neprijatnim situacijama. Upitao sam je o kakvom se iznenađenju radi a ona meni samo malo da se strpim. I ona se kupa sa mnom u jezeru, skroz gola.

Next

Trljao sam se o Guzu Matorke u Busu

erotske price matorke

I, opalili smo još jednu rundu, pa još jednu…I trajalo je, bogami, pola godine. Retko kad se nešto, vredno pomena dešava na toj liniji. Đena od šezdesetak godina, prosede kose vezane u punđu, seljačke građe, sa velikim naočarima. Tada sam imo 24 godine a ona oko 44 godine. Kažem joj da se pobrojala, na što ona doda nisam, jedino sam mislila da ću te imati barem jednom u ovih tjedan dana. Osjetio sam kako mi se kurac ponovo budi, pa sam joj počeo masirati nožne prste, na što je ona samo sklopila oči i potpuno se opustila, pa joj je ogrtač još više skliznuo niz bokove i vidjela se obrijana pica, tj. Odličan je profesor I kao osoba, zaista je veoma fina.

Next

Erotske Priče

erotske price matorke

Uzela je nekoliko papira sa rolne toilet papira, pridigla se i obrisala zadnjicu. . Duge crne kose, vitkog stasa. Ona se samo nasmejala i rekla je da je to nesto sasvim normalno. Dočekao… Posted in Prošlo ljeto nikako da mi izađe iz glave.

Next

Trljao sam se o Guzu Matorke u Busu

erotske price matorke

Naravno ja sam prišao i preuzeo njene namirnice. Uciteljica je bila samo jedna , iako je vjerovatno bilo naporno raditi prakticno od jutra do skoro mraka njen stan je bio u skolskoj zgradi tako da je poslje svakog casa bar ako nista drugo isla kuci, nekad spremala rucak izmedju casova…. Počastijo sam ostale nijemce na krmi sa par boca vina od 0, 7dcl koje sam napunijo sa jeftinim vinom iz vinarije, haha koji su zadnji ostali i rekao ako im šta treba da sami uzmu i da se sami zapišu. Zamišljao sam kako plivam sam u jezeru i nema nikog osim mene. I tako ja dođem do prijatelja naravno malo sam uranio kad nisam mogao dočekati da dođemo u klub i počnemo s akcijom. Dobar posao, lep stan u centru, nov auto, fakultet, prijatelje.

Next

erotske

erotske price matorke

Tako sam sjedio jedno vrijeme polugol u boravku dok mi nije donijela stvari moje, te sam se sa njom pozdravio i napustio je. Čim je ušla u toilet, ja sam nečujno prišao vratima I spustio se do ključaonice. Otvaram oči u nameri da se upoznam s matorkom i pitam za fejsbuk ili broj telefona. Bila je udata, zaboravih da pomenem. Ovo mi je bilo najduže i najobimnije svršavanje u životu. Nisam mogao da verujem da mi mamina prijateljica pusi,mastao sam o tome 10 godina. Mira je uzdisala i šaputala mi kako sam je njen pravi jebač, kako sam ja njen najdraži mladić i kako ću je od sada jebati svaki dan.

Next