Erotske price moja zena. Moja žena 2019-07-20

Erotske price moja zena Rating: 5,9/10 1476 reviews

Moja Žena Kineskinja

erotske price moja zena

Video sam kako izvlaci kozu iz pice i kako je ponovo povlaci za njim svaki put kad joj utera. Ubrza disanje i ja vidim da je blizu svršavanja. Da li bi stvarno volela da imaš seks u limuzini? Pritom trzajući i nimalo ritmično nadrkava momku kurac. Nabijao sam je na karu dok se tornado spremao… Još par prodora u njenu vruću pičku, i znao sam, svršavam. Rekao sam to na glas i njoj i pokazao joj kako mi se digo. Ovo njihovo spajanje, ova lepota trajala je za mene čitavu večnost, a u stvari nije trajalani pun minut. Poželeo sam da je jebem u guzu ali nisam smeo.

Next

Moja žena i ja

erotske price moja zena

Zana nije dala nikom drugom pičke. Zenina reakcija je bila poludivlja………. Počeo sam da joj ga nabijam što sam jače i brže mogao. Znao sam, da dok joj budem skidao brushalter, da će, htela ne htela da vidi Pavla s kamerom. Čak ni u pornićima nisam video ništa slično, ništa tako eksplozivno i jako, kao jebanje moje žene od strane vozača. Tada sam i ja zastenjao i svršio joj u dupe. Jaja mu se podigla ka korenu kurca.

Next

Moja Žena Je Kurva

erotske price moja zena

Ja sam sa levom rukom povuko kozu i rasirio tu malu nasapunjanu picu na drugu stranu tako da je mogucnost da uguram deodorant bila puno veca. Stoga se cima u vis, izdiže. I jesmo, ali vjerovatno nemaju pojma koliko mnogo polažemo na naš seksualni život. Ušao sam a ona je zgrabila zavesu od tuša i sakrila se iza nje. Kad svrši, obično tone u san. Izgledalo je perfekt za njene zelje i naravno odabrali smo njega.

Next

Moja žena

erotske price moja zena

Bili smo jos veoma mladi i taj tip od tog para joj je bio sedmi kurac u zivotu, racunajuci i mene kao prvog na cega sam bio veoma ponosan. Vidjevši to pocela sam se jos žešce nabijati na pseci kuraci istodobno pušeci mužev. Moja žena je klečala na krevetu pored mene i ljubila me, a onda je legla na leđa da je jebačica liže. Predvečerje je i odjedanput kupim stvari. Sto sam vise zamisljao sliku ovog medveda kako guzi moju zenu sve vise mi je raslo uzbudjenje. Zapravo bih voleo da te vidim u akciji s drugim kurcem.

Next

MOJA ŽELJA I MOJA ŽENA

erotske price moja zena

Šakamauhvatim Snežanu za guzovei pridržim je visokoizdignutu u luku iznad postelje. Šta ti misliš, da idem? Namestio joj je kitu na ulaz u guzu i polako gurao ali nije išlo, bila je baš. Moja supruga Rada i ja smo u braku oko dve godine i od početka nas vezuje specifičan odnos, po mnogo čemu neobičan i za ove balkanske prostore nastran i perverzan, ali nas u potpunosti ispunjava i veoma smo srećni u braku, sigurno srećniji od nazovi normalnih brakova. A kada bi se vratila iz transa hladno bi miodbrusila da je ne interesuje tucanje s drugim. Primetio sam da ima malih poteškoća sa vađenjem svog, sada već poprilično, dignutog kurca. U kupatilu bude seksa s leđa ili ukoliko radi veš mašina na njoj obavimo taj brzinski seks.

Next

MOJA ŽELJA, MOJA ŽENA

erotske price moja zena

Bez oklevanja, rekla je: -Da. Nakon dva sata dosadilo mi je više da šetam, pa sam joj poslao sms, a Rada mi je odgovorila: dragi, ja sam kod Srđana, ostaću kod njega noćas, javiću ti se, kiss. Pitao sam je, spreman na tu mogućnost da će moje uši sigurno čuti nešto što mi se baš i ne dopada. Docekali smo ga na zeljeznickoj stanici i samo sto se nisam sokirao. Neverovatno sta sve coveka moze uzbuditi. A među nogama mu visi kao najdeblja kobasica.

Next

MOJA ŽELJA I MOJA ŽENA

erotske price moja zena

Uzeo sam mu kameru i krenuo da snimam iz drugog ugla. Gurao ga je polako, pa malkice izvadio , pa ponovo gurao. Kurac mu naduo kupaće gaćice. Ohrabren, polako joj je uvlacio ruku u pantalone ispod gaćica, na šta je ona zastenjala kad joj pomazio obrijanu picu. Ja gursam kurac u vrelinu svoje Snežane. Rukom sam pokazao Pavlu da joj se još više približi. Rosna Zanina koža klizi našim naručjima.

Next

Moja Žena I Njena Koleginica

erotske price moja zena

Moj plan je uspeo i došao je dan venčanja, sve je prošlo po protokolu uz desetak gostiju kod matičara, i iz opštine smo se odvezli kod mene kući, gde su već bile njene stvari uredno spakovane. Noćima sam maštao kako sa drugim muškarcem tucam moju Zanu. Ali, daleko od toga da mi to smeta. Bilo je logicno i odlucili smo da prekinemo setnju i odemo kuci da to uradimo. Stenjala je, grizla usnu i zatvarala oči. Trudio sam se da delujem smireno i cool i brižno sam je povukao ka sebi… Zavalio sam se u sedište i nastavio sam da joj ljubim vrat… Iako zabrinuta zbog iznenadnog zaustavljanja, nije mogla da odoli. Želja ju je nadvladala i ona joj se skroz prepustila, nemoćna da bilo šta uradi, osim da raširi noge što je više mogla i ponudi mi svoju pičku… Moj strah je da bi racionalnost značila kraj naših seksualnih avantura za to veče.

Next

Žena, Majka, Kurvetina

erotske price moja zena

Tada otprilike shvatiš da u životu ne možeš nikome da veruješ do kraja, jer te svi izdaju, kasnije ili pre. Ta me slika dugo drzala i ko sto rekoh uz razgovor sa njom odlucili smo da probamo nesto sto jos nismo radili. Nije što je moja, ali veoma je zgodna i moji muški prijatelji vole i pogledati taj divan prizor. Za njim se vrata zalupiše. Jebao sam ih tako naizmenično, vatreno i silno. Ona se uzbuđeno nasmešila, pomilovala Pavlov kurac i uputila mu kučkast pogled. Pička me mami purpurnom dubinom.

Next

Erotske Price v2: Kucni prijatelj

erotske price moja zena

Nisdam ni primetio kad je navukao gaće. Kad sam stigao oni su već bili u punoj akciji u dnevnom boravku na rasklopljenom trosedu. Kurac mi je pulsirao a sperma je štrcala nekoliko sekundi. A uskoro sam video i zašto je imao te poteškoće. Sva se nabola na njegov kurac. Ona je pozitivno odgovorila na taj prvi dodir, ali onda se sagnula ka meni i šapnula mi: -Ne!. Uzdisala je i jecala kao na mukama.

Next