Erotske price muz. Istinite erotske price 2019-07-20

Erotske price muz Rating: 4,6/10 1137 reviews

Sestrin muž

erotske price muz

Kad sam se vratio, parkirao sam auto i krenuo niz neke od brojnih stepenica u potrazi za zenom i sinom. Hocu rekla sam skoro jecajuci za tim. Ubrzo žena je izašla iz kupatila umotana u debeli ručnik i ponudila mi da se i ja istuširam. Prob a da odbije uzbudjenje ono s e kao plima javu ponovo. Prisla sam liku koji je lezao na lezaljci pored i drkao kurac na prizor.

Next

Zena, muz i kum EROTSKA PRICA

erotske price muz

Gurnuo mi ga je snaženo a ja sam ga uzbuđena ugrizla za usnu. Otrcao sam kod nje, lezala je na ledjima i lagano mazila totalno mokru picku. Ona mu je polizala šupak dok mu se cjedilo iz šupka moja sperma. Kada smo bili gotovi izvalili smo se svo troje na krevet duboko dišući. Ja sam skinula haljinu i otisla do ulaza u podrum. Sisao sam njene slankasto-kiselkaste sokove, draškao vrhom jezika njen nabubreli klitoris.

Next

Muž Moje Koleginice

erotske price muz

Dok sam ja njega guzio on je njoj lizao pičku. Dok je on slao mejlove, drugi su mu jebali ženu. Bili su ozbiljni i sa isščkivanjem gledali u mene očekujući odgovor. Ja sam ga uhvatila da masturbira nekoliko puta u kupaonici s mojim gaćicama nakon tih 2 seks prolazile noći. Mislim da su cak dosle do zakljucka da su pusile istim likovima. Ja stvarno ne želim da moj sin prolazi kroz sve nevolje i žali što je moj muž i ja išli putem, iako smo na kraju je izvukao, ali to je dug i bolan proces.

Next

Neznanac

erotske price muz

Onda sam poceo da ga ljubim po vratu, sisao sam mu bradavice, i sve vreme mu drkao. Nisam znao šta da odgovorim pa sam samo ćuteći gledao u njih dvoje, na što je muškarac progovorio da bi oni naravno dobro platili za tu uslugu. Gurnuo mi ga je jako i ja sam se štrecnula kao da je prvi put. A ja ga uvjerila da je seks s našim sinom uvijek će imati zaštitu i da neću zatrudnjeti od moga sina. Sve se desilo zimus kada nas je Teodora pozvala da idemo kod Stefana njen decko punisic na gajbu koja je naravno morala da bude viletina na Senjaku sa svim onim glupostima koje punisici inace i imaju.

Next

Erotske priče: Sa mojim sinom

erotske price muz

Kada sam im pomogao što je trebalo otišao sam kući i izdrkao ga misleći na njih. Složila se i rekla vidimo se. Taj osjecaj nikad nisam ranije dozivela, potpuno ispunjana, trenja je bilo prejako i svrsila sam odmah, prvi put u zivotu. Na brzinu sam se istširao zamišljajući kako će sve to izgledati. On nije prestajao obadvije mi je sad lizao,gutao ih je i poceo da mi klitoris trlja. Milena je vristala od bolova dok je lik samo stenjao, ocigledno mu je prijala uska klinacka guza. Teodora je htela da odvuce Stafana ali ju je on poslao dalje samo da se pozdravi samnom.

Next

Moj jebač

erotske price muz

Moj suprug je bio vrlo razumijevanje seksualne frustracije našeg sina u svojoj starosti i da treba imati njegova seksualna napetost olakšanje, iako se slaže sa mnom da je naš sin ne bi trebao biti u seksu sa svojom djevojkom iz onoga što naša vlastita iskustva u prošlosti nas je učio ,Bila sam vrlo zabrinutost zbog mog sina i njegove djevojke, jer ja stvarno ne želim vidjeti što se dogodilo mi se s njima dogodilo. Ona je uživala u jebavanju. Ludela sam od uzbuđenja i dahtala kao luda. Trebamo znati bolje nego ostaviti 16-godišnjeg dječaka sa svojom djevojkom same. Masa posle nekoliko dana raskinula sa Lukom ali je zato nastavila da balavi kurceve cak smo u vise navrata pusile u tandemu.

Next

Erotske priče: Žena sa drugim

erotske price muz

A on je rekao, a možemo i zajedno ako hoćeš, nasmejala sam se i rekla da sam ja to već obavila, idi ti i požuri. Rekla sam da je već završio i da je odradio posao više nego odlično, i da sada komp radi bollje i brže. Brat je znao za sve i bio je vec spreman da jebe. Dogovorili smo se da izadje uvece, nadje se sa Urosem, a zatim da dodju i da se kresnu, a ja da gledam sa terase, dok ona ne dodje po mene da im se pridruzim. Poceo je da se smeje, a ja sam mu spustio ruku na kurac, preko trenerke naravno.

Next

Erotske priče: Sa mojim sinom

erotske price muz

Gurnuo mi ga je pa mi dao da okusim miris svoje male i sokova,i tako ga gurao i poceo da skace po meni. Lagano je gurnuo glavic u moju guzicu na sta sam ja jauknula, a Danijela mi je rekla da se samo opustim i duboko udahnem i lagano gurnula Filipa po guzici tako da je on ceo usao u mene. Prosao je pored mene i udario me mlitavim kurcem po celu. Kad ga je Danijela pitala da li bi je jebao u guzicu, vise nije bilo suzdrzavanja, izvadio ga je i svrsio po mome stomaku. Dječak neće htjeti igrati s igračkom dok netko drugi neće igrati s njim.

Next