Erotske price na selu. ŽIVOT NA SELU 2019-07-20

Erotske price na selu Rating: 6,8/10 347 reviews

Erotske Price v2: Avantura na selu I deo

erotske price na selu

Priaso sam do vrata i ugledao strinu kako polaze sveze pokosenu travu. Kaže lepo moj dragi da mi je jezik brži od pameti. Izasao sam iz sobe da ih slucajno ne probudim izvadio BiiiiP i poceo da ga natezem. Prisao sam vratima striceve spavace sobe kako bih oslusnuoa sta se tamo desava sada vec maksimalno napaljen. Sada su dva debela i čvrsta velika kurca stajala pravo nišaneći njihove pičke. Krenu sam jos korak napred i video neverovatan prizor. Najposle mi je rekla da bi sve prodala i otisla sa bratom da zivi i radi u nekom vecem gradu.

Next

Erotske Price v2: Avantura na selu I deo

erotske price na selu

Ujutro me probudilo cijepanje drva Nikola je poranio i poceo da cepa ja sam se ustala malo doterala umila oprala zube i malo pickicu oprala. Kosa joj je bila mokra a telo joj je bilo ogrnuto u dugačak peškir. Rekao sam joj da mi pokaže kuću koja još nije završena,kako bi trebala da izgleda. On te zaista voli kao rođenu ćerku, ne zameri mu. Gledao sam ispod oka njeno prelepo guza koje se ocrtavalo ispod tanke tkanine njene haljine. Na sredini je stajala puna kofa mleka i stolicica ali strine nigde nije bilo. A naravno tu je uvek bilo nesto za babu.

Next

SA SINOM NA SELU

erotske price na selu

Kada sam izlazio iz kupatila jos uvek je sedela na podu prateci me pogledom. Nekada mi se svidala ali bili smo klinci. Reka je bila blizu na oko pet minuta brzog hoda od njive na kojoj smo kopali. Drkao sam kao pomahnitao i svrsio na prag od vrata. Po slobodnoj proceni vise od 25 cm i nenormalno debeo. .

Next

Letnji raspust u tatinom selu EROTSKA PRICA

erotske price na selu

Rekla sam mu da nekad navrati na moje mesto gde se suncam opisala sam mu tacno gde kad se pozeli moje pickice. Dala sam joj i seksi crveni donji veš sa prozirnom tangicom i brusom bez zadnje kopče kako joj se ne bi primećivao na golim leđima. Opet je neocekivano rekla -Sta moze kada ima tako lepog i obdatenog brata. Znao sam kome ću prodati ono što uzgojim, pa se nisam previše brinuo oko toga što je ova iskusna starčad govorila. Pokusavala je da se izmakne ali bez uspeha.

Next

ŽIVOT NA SELU

erotske price na selu

Prisao sam vratima striceve spavace sobe kako bih oslusnuo sta se tamo desava sada vec maksimalno napaljen. Video sam da moj brat leži na leđima dok ga druga sestra jaše kao da je na divljem biku. Slični su po toploti a sličnost je i u tome što obe stvari prskaju belu tečnost kada se dovoljno stimulišu. Ustali smo onako mokri sto od sokova sto od znoja, nekako se malo doveli u red seli u auto i krenuli nazad u selo. Onda je ponovo krenula da mi puši,ovaj put da bi mi ga podigla. Tako uspešni ljudi a tako nervozni. Prošlog leta zbog izuzetno loše finansijske situacije nisam mogao sebi da priuštim pristojan odmor na moru, nekoj banji ili planini.

Next

doživljaj na selu

erotske price na selu

Boze kakva je riba moja strina bila, kakvo je telo imala. Ubrzo je otisao i deckic kuci da mu se majka ne brine. U jednom trenutku je zastala i nabila celu bocu u picketinu vrisnuvsi od bola i sladostrasca, nisam mogao da verijem sta je sve uslo u nju , svtsila je neverovatno jako grceci se svakim misicem tela. Samo sam se stropostao na onu jaku i legao pored nje. Tetka inače izgleda dobro,malo je punija,ima velike sise,dobro oblikovanu guzu,vidi se da je očuvana,sa dugom crnom kosom i velikim sisama podsećala je pomalo na čuvenu Kay Parker. Okrenula sam se i ugledala striku koji je seo pored mene.

Next

ŽIVOT NA SELU

erotske price na selu

Posle mogu malo da te provedem da vidiš sve živuljke koje imamo. Bile smo potpuno musave i iscrpljene ali to nije bio kraj. Pili su kaficu i tužno me gledali. Gledao sam ispod oka njeno prelepo guza koje se ocrtavalo ispod tanke tkanine njene haljine. Stidljivo ga je izvadio ipokazao mi ga ,bio je to veoma lep kurac srednje velicine sasma normalnih dimenzija kao kod vecine momaka.

Next

ŽIVOT NA SELU

erotske price na selu

Čim smo krenuli u obilazak ušli smo u jednu sobu u kojoj je bio samo krevet! Kada je dostigao zadovoljavajuću dužinu i tvrdoću,tetka je ponovo krenula da jaše mog konja. A trbao sam im pomoci u radovima na njivi. I dalje se culo tiho zapomaganje, skupio sam hrabrosti da odskrinem malo vrata da bih pogledao sta se temo desana sve vreme drkajuci BiiiiP. Zovem se Nemanja i imam 26 godina. Bila sam zadovoljna svojim izgledom i svojim, rekla bih, vitkim telom. Spustila sa glavu i iz neposredne blizine gledala kako striko razbija strininu pizdu.

Next

Letnji raspust u tatinom selu EROTSKA PRICA

erotske price na selu

Pozvao sam sve tri devojke da mi prave drustvo ali su sve tri odbile rekavsi da nemaju kupace kostime. A opet, nisam bio daleko od grada, manje od sat vremena vožnje. Shvatio sam da je to znak da joj stavim kurac,krenuo sam ka njenoj pičkici i ušao u nju. Pravio sam se da ne primecujem. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu picu, pa ga lagano gurnuo u nju. Milicu i Ivanu nisam mogao da prevarim.

Next