Erotske price najlonke. Erotske Price v2: Seks u hulahopkama 2019-07-20

Erotske price najlonke Rating: 7,1/10 622 reviews

Erotske priče

erotske price najlonke

Sišla sam s njega puštajući da mi potrošena kita sama isklizne iz minđe. Moja ženica je uživala nabodena na dva velika kurca, ne znajući kojem da pokloni više pažnje. Skinula sam mu hlaće od trenirke iz kojih je izletila već skroz tvrda kurčina. » Nije odgovorio, samo me gledao. Pitala sam se dali da ga poslušam. Polizala sam najlonku sa kojom sam drkala da ne ostanu fleke i vratila sam carape onako kako sam ih nasala. Slika sina koji mi prstari dupe dok mu pušim ponovo me sludila.

Next

Erotske Priče na awsmichigan.org

erotske price najlonke

Srce mi je udaralo negdje u grlu, sin me gledao bez treptanja a ja sam centimetar po centimetar podizala sve do gaćica pokazujući mu duge iskvarcane noge. «Mili, trebao si me prvo pitati. Kada sam dosla sebi shvatila sam da nije gotovo, bila sam jos uvijek napaljena. Bože dragi, šupak…gledao mi je u čmar. Rijetki su to petki kada bi se makar i prehladio, no taj put me je viroza srusila u krevet. «Isuse, sine…ližeš mamicu…uhhh…» Toplina iz pičke mješala se s onom kojom me milovala vatra. » Znala sam de je već imao hrpu takvih slika, otvorene, naprčene, ovakve, onakve…al u jednom momentu na to je trebalo staviti točku.

Next

Erotske priče

erotske price najlonke

U tom momentu bila sam sinova robinjica…. Poleka go nabivase se dodeka ne go probi grloto i mi go nabi do jajcata. Što ako slike padnu u krive ruke, ako nekako završe na internetu? Bludna majka i sin Erotska Prièa Vrati se nazad na Kakva je to majka koja moze sa sinom Izbjegavala sam sina. Lupilo me sjećanje na njegovu kitu, kako mi je prekrasno klizio niz grlo, hranio me svojim sokom. Picu je trebalo opet napuniti. «Mama…super izgledaš…» Bio je strašno siguran u sebe.

Next

Erotske price: Udata

erotske price najlonke

Nakon 2 minute sam dosal do brutalnog trljanja klitosa i svrsila sam jednako dobro kao i prvi put. Skupa smo se tresli u bolesnoj pohoti, a morali smo biti tihi… Odjednom dječak se ukočio, a ja sam mu se zabila do jaja. Nisam se mogla zaustaviti, probala sam ali nije išlo. No, tome se ova stara kurva nadala…zato sam se i namjestila u ovaj položaj…S dupetom u zraku. Objavljeno: 2012-12-29 01:20:03 Vrati se nazad na. Fetiš najlona , hulahopki i čarapa pak , otkrila sam , kada mi je jednom prilikom na pregled došla jedna gospođa.

Next

Erotske priče, incest priče

erotske price najlonke

Pade mi napamet i da pretraže malo stan , iu jednoj ladici regala , pronađoh na desetine čarapa i hulahopki raznih boja i tekstura , korištenih i opranih , ili pak neraspakovanih. Sada me baš muški imao, moj sin me jebao…njegova debela kara ulazila mi je u pičku…tako duboko… jaja su mu vlažno udarala po klitu i tjerala me na orgazam. Ljubio je moje bujne grudi, bradavice je jako sisao sto mi je i prijalo. Ustala sam i pocela se dirati po cjelo tjelu. Pogledala sam ga i primjetila da je izvan sebe…ali još nije bio pečen. Pogledala sam dolje i vidjela kako me sin gleda u oči, onako kroz raširene noge, liže i dovodi do orgazma. Nisam mogla vjerovati da mu opet to dozvljavam…kao kurva….

Next

Erotske Price v2: Seks u hulahopkama

erotske price najlonke

To mi je spontano palo na pamet dok sam prolazila pored kćerkine sobe. Klik, klik, klik… Mali je još snimao… Nisam imala pojma kako da ga zaustavim. Uh kako sam se napalio. Ustvari, ja sam priželjkivala da on to pokazuje dečkima, svoj djeci iz razreda, tako da vide kako Zoran ima najkurvastiju mamicu na svijetu. Jesu li sve žene tako fine među nogama? Sokovi su mi se sad doslovno cijedili tako da se vlaga sigurno jasno primjećivala i na gaćama. Morala sam opet sjahati i ljubit mu ga, prekinuti da ne svrši, a i silno sam si htjela okusiti picu s njegove batine. Lizala sam ga dok me opet gurao prema jajima.

Next

Erotske price: Udata

erotske price najlonke

Kad tamo , a ono nema vode! Lizao sam je , gurao joj jezik u pičku , trljao sise , a ona se samo uvijala od sladostrasnih bolova. Vratio se s foto aparatom. » Više nije slikao, samo je buljio u mene…u moje dupe. » Samo daj, što god hoćeš…Polako se budio… Super…sisat ću ga dok mi ne špricne u usta. Jeli i moja mala imala slatku picu kao njena kurvasta majka? Polegla me je po trosjedu , raširila noge i uhvatila batinu u svoje prelijepe šake i počela je da mesi jaja i puši kurac , i to sve preko najlona.

Next

Erotske priče

erotske price najlonke

Kad je svršio srušila sam se na kauč, prsti su mu ispali iz mamine guze. To trenje , taj osjećaj , ta sila akcije prodiranja , i reakcije trenja o zidove vagine , pojačana trenjem svile čarapa , e to sami treba iskusiti. Znoj mi se cijedio niz leđa ravno u guzinu pukotinu i vlažio mi šupak. Kada nosim hulahopke , onda ne nosim gaćice , jer me stežu! «Ali ta suknja bila bi ti još bolja da je kraća», sve je otvorenije zurio. Na internutu kada je mama na poslu trazila sam pornice i gledala prve koje naletim one klasicno jebanje i masturbirala gledajuci. » Namjestio je i drugi prst na guzu. Sperma mi se cijedila niz noge.

Next