Erotske price najnovije. Erotske prièe 2019-07-20

Erotske price najnovije Rating: 8,5/10 912 reviews

(18+) EROTSKA ISPOVEST: Nastavnik fizičkog mi je gurnuo ruku u gaćice, i nadraživao, a onda...

erotske price najnovije

Ljubili smo se i istovremeno je spustila ruku na moje međunožje. Ona mi odgovori da se kod nas sve procuje i da ne moze tako. Inače je mlađi od mene jedno petanaest godina i dolazi iz grada sa juga. Imala je 27 godina, kose boje meda, manjih sisa i poveæe guze, te jaèih nogu i zelenih oèiju. Uživao sam, ali sam htio i ja biti aktivan i osjetiti njene draži i čari u svojim rukama, njene mirise u svom nosu i okuse u ustima.

Next

Erotske prièe

erotske price najnovije

Davao mi je neke komplimente i u nekom trenutku mi se učinilo da me muva, a bila sam već potpuno sigurna kada su naši komentari počeli da imaju seksi konotacije. Jedan dan mi je frendica, koja je bila vlasnica jednog kluba, rekla da priprema neku zabavu, ništa tematsko, ali da æe biti ludnica pa da navratim. Stenjala je sve glasnije dok sam prstima istraživao njenu rupicu. Pomogao sam dami na cesti i ona mi se odužila seksom Erotske prièe — Svaki dan sam putovao iz svog malog mjesta u jedan grad na posao i natrag. Kleknuo sam na trosjed iza nje, primio je za guzove, lagano ih raširio i oslobodio prilaz ulasku u rajska vrata i gurno ga opet lagano unutra uživajući u prodiranju.

Next

Erotske prièe

erotske price najnovije

Zastenjala je od zadovoljstva dok sam ju jebao prstima u guzu. A u nekom trenutku smo prešli i na neke nebitne teme, iz života, i ja sam počela da pričam kao navijena. Razmišljao sam da bi mogao zapoèeti život bez roditelja nakon završetka srednje škole,pa sam zapoèeo sam svoj biznis i bacio se na rad da bi mogao kupiti vlastiti stan ili kuæu. Video je negde pa se naložio. Dobar posao, lep stan u centru, nov auto, fakultet, prijatelje. Kolega i ja odlučili smo da idemo, jer nas je privukla sama pomisao na alkohol, kolegenice sa fakulteta, a takođe i priče o lepim ženama ovog grada. Upitale su da li je slobodno, pa kad sam rekao da je, zavalile su se kraj mene.

Next

Erotske prièe

erotske price najnovije

Vratili smo se u gužvu i nastavili da pijemo, i ljubimo se. Zaronio sam u nju, jezikom sam joj lizao usmine, oblizivao klitoris, gurao ga u unutra u njenu pičkicu, gutao njene sokove, udisao čarobni miris vlažne i vrele pičke, ona je uzdisala, jecala, zabijala mi glavu u sebe, liži, liži, ne prekidaj, disanje joj je postajalo sve brže i ja sam svojim jezikom radio sve brže i brže dok na kraju nisam osjetio kako se trese, grči, cvili, izdiže guzu i nabija se na moj jezik, da bi na kraju osjetio kako grčevito svršava. Ona je lijepog i ugodnog lica i poprilicno zgodna za svoje godine. Rintao sam kao crnac na plantaži malo za štednjacima, malo na roštilju, te na hladnim jelima, a ona je uvijek nalazila neku grešku. Zivjeli smo s ocuhom koji je 12 god stariji od majke i s vremenom je gubio zanimanje za nju. Ušla sam u poluprazan bus. Spustio sam ruku u njeno meðunožje, a ona je samo raširila noge, pa sam prstima ušao u njenu picu.

Next

Erotske prièe

erotske price najnovije

Poèeo sam joj ljubiti sise dok mi je ona mrsila kosu lagano stenjuæi da me izludi. Gita nam je poslužila piæe, pa se sjela kraj mene i odmah stavila ruku na moj kurac. Kuhajući kavu pitala me što sam mislio kada sam rekao da je dobar komad? Laptop, upola pojedena pica, mobilni telefoni, razbacane olovke, otvorena … Imam sve. Samo je tiho cvilila i uzdisala i izustila — kako je ovo bilo super. A ja sam dobila šansu da ga probam. Mene je odmah uzeo na zub kad mi je video mamu dok je jednom bila kod razrednog. Osjetio sam kako se sva stresla.

Next

Erotske prièe

erotske price najnovije

Nosila je uvjek suknje ili haljine i cipelena petu sto je njenih 170-ak cm i sise3+ jos vise isticalo. Nemam ni kučeta ni mačeta. Rekla mi je da se raskomotim, pa sam pouèen prijašnjim iskustvom, skinuo sve sa sebe i izvalio se na trosjed. Sex sa udanom, matorka nauèila malog sve u sexu Matorke prièe — Bio sam mlad, taman odslužio onu bivšu vojsku i zaposlio se odmah u jednom zagrebaèkom restoranu. Zelene oèi su joj bile prodorne i vjerujem da joj nitko nije mogao muljati, a da ga ne skuži.

Next

Žena sa psom

erotske price najnovije

Bio je petak i ja se spremio, te upicanjen stigao u klub. Taj petak je došla kod mene sa hrpom papira, zakljuèala vrata iza sebe i odložila papire na stol. Radio sam par mjeseci, te sam iz jutarnje smjene zahvaljujuæi svom zalaganju prešao u popodnevnu smjenu gdje je bilo više posla. Držao sam ju za glavu i lagano još navlačio na sebe i odgurivao od sebe. Krenula sam I usput sam svratila u prodavnicu da kupim žvake.

Next

Erotske prièe

erotske price najnovije

Volim starije i iskusne muškarce Erotske prièe - Friško razveden, ušao u èetrdesete i svijet pred mojim nogama, tako nekako sam se mogao opisati. Majka i otac su me odgajali da budem kulturan te da život ne shvaæam olako…. Vidio sam da se nešto dešava, ali nisam znao šta je. Put u početku i nije bilo mnogo zanimljiv, ali kako se povecavala količina alkohola, tako je bivalo sve zanimljivije. U dvorištu sam ostavio bicikl i ušli smo u kuću. Pojebao sam polusestru Incest prièe - Moj život netko bi nazvao ružnim i odvratnim ali meni je sasvim ok i uživam u svakom trenutku uz moju najdražu Anitu!! A on je došao na zamenu, tokom poslednja dva meseca, jer je naša nastavnica fizičkog otišla na bolovanje.

Next

Žena sa psom

erotske price najnovije

Uglavnom sve je više manje bilo isto dok jednog dana nisam na nju naletio na subotu, ja sam se vraćao iz grada i vozio sam neko vrijeme iza nje i psa čekajući pogodnu priliku da ih prijeđem. Muškarci se plaše uspešne i lepe žene. Kako je samo bila mokra i vruèa. Ne mogu da ne pomislim kakav jebeni život vodim. Sjedili smo i pijuckali kavu, te polako sa opæih tema prešli na one privatne i uskoro sam saznao da je solo veæ par mjeseci, a i ono malo frajera koje može naæi su na inteligenciji klinaca u vrtiæu.

Next